Dusledek "tuningu"

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Maco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maco »

KFJ píše:
Maco píše:
KFJ píše: ochcavka cupova se neda srovnavat s autama pro bezny provoz, uz jenom to ze s tim letis na krev a je ti jedno o koho se kde otres :lol: a hlavne ty auta jsou vyladeny na max pro danej okruh, je to odzkouseny xx jezdcema a xxxx hodinama... vem si svoje auto a predved podobnej cas s daleko vykonejsim ale tezsim autem s kterym jezdis po meste... he? :lol: a dalsi rozdil je kdyz s tim autem odkrouzis par kol a v ochcavce testujes i kdyz uz nechces :D
Nechcem polemizovat,ale Robert,ked prides do Nasedlovic/na jar si to mal v plane/ tak Sic pojde na aute 1600ccm a myslim si ze zajazdi lepsi cas na tomto aute,ako Ty na Cecilovy,a pritom to auto je v kat N
Maco, zadam omluvu, verejne :lol: :D :wink: :?:
Verejne sa ospravedlnujem :lol: za moje poznamky,Cecil isiel veeelmi dobre a Saxo nestacilo na Cecila,ale len v nedelu :D v sobotu ked Robert videl green tak tam nabehol a tahal palice s kufra :D

Maco
Kontaktovat uživatele:

Re: Dusledek "tuningu"

Příspěvek od Maco »

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Maco píše:
KFJ píše:
Maco píše: Nechcem polemizovat,ale Robert,ked prides do Nasedlovic/na jar si to mal v plane/ tak Sic pojde na aute 1600ccm a myslim si ze zajazdi lepsi cas na tomto aute,ako Ty na Cecilovy,a pritom to auto je v kat N
Maco, zadam omluvu, verejne :lol: :D :wink: :?:
Verejne sa ospravedlnujem :lol: za moje poznamky,Cecil isiel veeelmi dobre a Saxo nestacilo na Cecila,ale len v nedelu :D v sobotu ked Robert videl green tak tam nabehol a tahal palice s kufra :D
to s tou sobotou bylo jinak... o saxu jsem ani nevedel ze jezdilo :lol: , jedine kdo me zajimal byl Zmeskal s tou dvoulitrovou formulkou co s ni jezdi republiku :lol: prvni absolutni flek by byl good, jenze... pak jsem videl ten green a rekl jsem si: "no co, stejne jsem nejrychlejsi plechovy auto co si dovoli prijet/odjet po vlastni ose, ma to cenu se tady s nekym z republiky ve formuli tahat o desetinky? seru na to, jedu si zahrat golf (nebo skocim si na golf?)" :driver: :smich2: :rock:
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“