jo lubose, stěma slicka mas asi pravdu na tom hladexu to nebude mit moc velkej význam ale jestli to bude mit moc koni tak by to trochu pomoc mohloTommy-cupra píše:a kdo to vlastne je,to je lubos co mel polo?? On tam ma vetsi turbo a ty vstriky jo?? Jinak myslite ze slicky na ctyrkolce pomuzou?? Jo jak bude resit vahu,necha to nastrojeny nebo z toho vyhazi pul auta???
GII TDi performance update
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: GII TDi performance update
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
jj taky jsem na to zvědavej, na vykulený oči majitelů 3litrovejch aut na sprintuDukes píše:Mno jako já myslim,že Luboš všechny předjede i třeba na 17 liťákách,ale nebudeme předbíhat třeba budeš první ty mvole a luboš až na druhym.![]()

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mate stesti ze je kategorie do 2,5 a nad 2,5...Fazeey píše:jj taky jsem na to zvědavej, na vykulený oči majitelů 3litrovejch aut na sprintuDukes píše:Mno jako já myslim,že Luboš všechny předjede i třeba na 17 liťákách,ale nebudeme předbíhat třeba budeš první ty mvole a luboš až na druhym.![]()
.. ale zase ten golf bude mít v základu víc kg než si Holz myslí, podle mě

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
jj 535d je hodně rychlý hlavně pokud je chipovaný toho bych se i bál, ale 530d s tou bych si to rad rozdal, teda na sprintu 0-400mZemi píše:Mate stesti ze je kategorie do 2,5 a nad 2,5...Fazeey píše:jj taky jsem na to zvědavej, na vykulený oči majitelů 3litrovejch aut na sprintuDukes píše:Mno jako já myslim,že Luboš všechny předjede i třeba na 17 liťákách,ale nebudeme předbíhat třeba budeš první ty mvole a luboš až na druhym.![]()
.. ale zase ten golf bude mít v základu víc kg než si Holz myslí, podle mě
Pokud jde nekomu o pohary tedy...
Takovy 535d...
![]()

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No 330d by bylo lepsi.mvolesko píše:jj 535d je hodně rychlý hlavně pokud je chipovaný toho bych se i bál, ale 530d s tou bych si to rad rozdal, teda na sprintu 0-400mZemi píše:Mate stesti ze je kategorie do 2,5 a nad 2,5...Fazeey píše: jj taky jsem na to zvědavej, na vykulený oči majitelů 3litrovejch aut na sprintu.. ale zase ten golf bude mít v základu víc kg než si Holz myslí, podle mě
Pokud jde nekomu o pohary tedy...
Takovy 535d...
![]()

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jedno poladeny tu snad ma jeden clen a ten v Mimoni zajel 14,49s (MV8)...mvolesko píše:hmm a to bych právě chtěl zkusit, já si to moc nemyslim, kdyby bylo v serii tak by na sebe i vsadilNo 330d by bylo lepsi.
http://www.mimonskevalky.cz/vysledky/mi ... 500ccm.htm
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
tak to bych asi dal i to poladěný , já chci mít 1/4 za 14,2 max 

Delam inventuru TF a myslim ze tady mame temata ktery si zaslouzi byt na prvnich strankach a ne nekde na 50-ty
Toto je jedno z nich.

Toto je jedno z nich.