GII TDi performance update

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

rufe
Kontaktovat uživatele:

Re: GII TDi performance update

Příspěvek od rufe »

no to zas neni takovej zazrak na to ze to je 4litr a jeep co vazi nekolik tun ....
Nissan Primera 2.0 140ps & VW Golf IV 1.9TDI match2

Marcos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcos »

mvolesko: A co tedy s tim planujes dal ohledne zvyseni vykonu? Nebo uz je to strop a dal nejdes? :nono:

mvolesko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mvolesko »

Marcos píše:mvolesko: A co tedy s tim planujes dal ohledne zvyseni vykonu? Nebo uz je to strop a dal nejdes? :nono:
hmm výkon asi už teďka řešit nebudu, spíš podvozek sady gum atd. v přímce to auto už má perfektní zrychlení ale projíždět zatáčky po plnym plynem tomu moc nejde hrabe to furt jedno jakej koli stupeň

Marcos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcos »

jj, jasny. :lol: To musi byt mazec, kdyz to ma porad tendenci hrabat... Jen jsem chtel vedet, protoze s tim vykonem uz se dal pujde hur, vzhledem k tvemu setupu na motoru.

Sokolda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sokolda »

Mvole: Tak kdy mě svezeš strejdo???

Tommy-cupra

Příspěvek od Tommy-cupra »

co to je GIV s haldexem a silene udelanym motorem? Ja bych klidne jeste s leonem jeste neco udelal,ale co???? poradte!
SEAT LEON CUPRA

mvolesko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mvolesko »

Sokolda píše:Mvole: Tak kdy mě svezeš strejdo???
kdy koli :), si přijeď ale nesmí bejt sních neb to pak nemá cenu :)

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Tommy-cupra píše:co to je GIV s haldexem a silene udelanym motorem? Ja bych klidne jeste s leonem jeste neco udelal,ale co???? poradte!
Co třeba Golf IV tedy 4 ? :lol:
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Sokolda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sokolda »

By sme mohly udělat minisraz a pokochat se sazema než bude mráz a sníh po kule...

mvolesko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mvolesko »

Tommy-cupra píše:co to je GIV s haldexem a silene udelanym motorem? Ja bych klidne jeste s leonem jeste neco udelal,ale co???? poradte!
no asi bych to neměl prozrazovat si přece jenom soupeř na sprintech :lol:
ale ty ještě můžeš dát závodní vstřiky TDI PD ale neni to nejlevnější seženeš je tady http://dieselpower.cz jinak ten GIv nebude mít PD ale normál rotační čerpadlo, sice u toho PD se dá udělat cca 240koní a skoro 500Nm(ale ty auta co maj PD jsou většinou dost težký, třeba fabia RS)

Marcos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcos »

Tommy-cupra: Pocitam, ze mas puvodni PD vstriky, tak jeste ty vetsi, maji tusim limit na nejakych 280ps. Par sad uz v ČR je. No a pak turbo, bud nejakeho hybrida nebo primo gt20 z 2.5tdi 180ps, ale zatim nevim o nikom, kdo by jej tak samostatne mel odzkousene na 1.9tdi. Tam bude problem s pozdnim nabehem. Ale vse by resilo sekvencni preplnovani... 8)

mvolesko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mvolesko »

jo dá se udělat hybrid ale cena toho turba je cca 12-14kkč, vejfuková část je normál třeba 1469VA nebo VB a kompresorová je z GT2052V , má vetší komoru a o 3mm vetší to kolo, umí to tlačit bez problému 2.2 baru, vim o člověku co to má v autě, jinak pokud máš dost nadfty tak turbo efekt neni vůbec postřehnutelnej tlačíto hned a od malejch otáček

mvolesko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mvolesko »

Sokolda píše:By sme mohly udělat minisraz a pokochat se sazema než bude mráz a sníh po kule...
jj to jako bysme mohly !! :lol:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

T z 2.5 ma Cajicek ne... :roll:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Medour píše:Taky jsem byl dnes na brzdě a dopadlo to žalostně. Proto mám dotaz. Mám VW II 1,8 GTi 16v, na sprintu na 200m mám čas 10.34s no a výkon co mi změřili je 85kW, jinak auto má 970kg. Myslíte že ten výkon je pravdivej?? Mě se to moc nezdá když dám na sprintu 110kW oktávku.
Imho je to realne. Tak pred rokem a pul jsem zajel 200m za 9.98-10.05 se seriovymi 96 kW.
Live4Ride Syndicate

Sokolda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sokolda »

mvolesko píše:
Sokolda píše:By sme mohly udělat minisraz a pokochat se sazema než bude mráz a sníh po kule...
:mad: :mad: Do pikaču,tak nevim kdy!!!!Ráno jdu k autu a koukám mřížka vylezlá.....koukám dál...nárazník bez barvy,místo žlutý černá.ulámaný držáky nárazníku :x :x .....nějáká KU.WA mi prostě najebala auto...já se z toho už picnu asi... :mad:

mvolesko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mvolesko »

Sokolda píše:
mvolesko píše:
:mad: :mad: Do pikaču,tak nevim kdy!!!!Ráno jdu k autu a koukám mřížka vylezlá.....koukám dál...nárazník bez barvy,místo žlutý černá.ulámaný držáky nárazníku :x :x .....nějáká KU.WA mi prostě najebala auto...já se z toho už picnu asi... :mad:
hmm to nasere, ty máš na ten přední nárazník tenhle rok docela smůlu :roll:

Tommy-cupra

to je prave ten problem,kdo mi to udela aby to fungovalo poradne,ted zrovna jezdim s 2.5 tdi V6,jede to hezky,ze bych ty turba vymenil :-). Ty vstriky stoji kolik? Co intercoler,je lepsi tam dat vetsi??? Ja bych chtel mit v aute prepinani,proste na normalni jezdeni bud serii nebo treba 175 ps jako to mam ted a pak na sprinty tomu nalozit,slo by to udelat,bit power ma tuhle krabicku ze jo???
SEAT LEON CUPRA

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Sly píše:
Medour píše:Taky jsem byl dnes na brzdě a dopadlo to žalostně. Proto mám dotaz. Mám VW II 1,8 GTi 16v, na sprintu na 200m mám čas 10.34s no a výkon co mi změřili je 85kW, jinak auto má 970kg. Myslíte že ten výkon je pravdivej?? Mě se to moc nezdá když dám na sprintu 110kW oktávku.
Imho je to realne. Tak pred rokem a pul jsem zajel 200m za 9.98-10.05 se seriovymi 96 kW.
Ten Golf ma mit prave 100kW v serii pokud se nepletu...

tel. 608 372 848

Dukes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dukes »

Tommy máš SZ

Medour

Příspěvek od Medour »

Zemi píše:
Sly píše:
V serii má mít 95kW, mám vyhozenej kat, vačku z 102kW verze, K&N filtr, výfuk od remusu a přesto mi to naměřilo tolik. Tak teď nevím co s tím, jestli už to motor nemá za sebou či je nějak rozštelovanej. Poradí někdo jak to zjistit či co zkusit?

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

Sokolda píše:
mvolesko píše:
máš na ten nárazník štěstí co.. svině že ani nenechaj kontakt, dyt de jenom vo povinný
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Medour píše:
Zemi píše:
Sly píše: Imho je to realne. Tak pred rokem a pul jsem zajel 200m za 9.98-10.05 se seriovymi 96 kW.
V serii má mít 95kW, mám vyhozenej kat, vačku z 102kW verze, K&N filtr, výfuk od remusu a přesto mi to naměřilo tolik. Tak teď nevím co s tím, jestli už to motor nemá za sebou či je nějak rozštelovanej. Poradí někdo jak to zjistit či co zkusit?
95kW? Tak to je divny... GTi 1.8 16V meli nejmin 136PS stejne jako Corra ci Scirocco co maj ten samej motor...

http://www.carfolio.com/specifications/ ... automobile

Corrado: http://www.carfolio.com/specifications/ ... automobile

Scirocco: http://www.carfolio.com/specifications/ ... automobile

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Fazeey píše:
Sokolda píše:
mvolesko píše: jj to jako bysme mohly !! :lol:
máš na ten nárazník štěstí co.. svině že ani nenechaj kontakt, dyt de jenom vo povinný
Asi jde tem sracum o bonuZ! Prece si nemohou nechat srazit slevu 6,70kc na rocni pojisteni nebo co ten bonus obnasi ani nevim... :lol: :lol:

tel. 608 372 848

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash »

Taky jsem na Lubose zvedavej, zatim ten G4 vypada dost zalostne...ale zname ho :-P

mvolesko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mvolesko »

Lukaash píše:Taky jsem na Lubose zvedavej, zatim ten G4 vypada dost zalostne...ale zname ho :-P
hmm , ale v mimoni bude v plný polní připravenej na sprinty pod kapotou 250koní, 500Nm , 4 slicky a zas budeme všichni jen čumět jak nám ujíždí 8)

Tommy-cupra

a kdo to vlastne je,to je lubos co mel polo?? On tam ma vetsi turbo a ty vstriky jo?? Jinak myslite ze slicky na ctyrkolce pomuzou?? Jo jak bude resit vahu,necha to nastrojeny nebo z toho vyhazi pul auta???
SEAT LEON CUPRA

martin

Příspěvek od martin »

tohodle golfa jsem viděl v sobotu v Hoškovicích na závodech CWC, jako jede super, ale málem se to převrátilo když se mu to rozhoupalo, chtělo by to něco s podvozkem, je to žvejkačka. zatim to umí jenom rovně :D

Medour

Příspěvek od Medour »

To Zemi:No to je ta silnější verze, já mám z 91 a to má těch 95

mvolesko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mvolesko »

martin píše:tohodle golfa jsem viděl v sobotu v Hoškovicích na závodech CWC, jako jede super, ale málem se to převrátilo když se mu to rozhoupalo, chtělo by to něco s podvozkem, je to žvejkačka. zatim to umí jenom rovně :D
jo přesně , je tam podvozek z GIII TD, zdá se to bet jt pěkně tvrdý při normální jízdě, ale jak se za to trochu veme hned se to naklání, ono to nemá ani zadní stabilizátor, chvilkam jsem měl plný ruce práce a taky je přebržděnej zadek takže to jde do smyku při většim brždění, ale až se to poladí tak to bude konkurence schopný, ale i tak jsem v poslední jízdě zajel o 5s horší čas než ten borec v tom subaru kombi jak jel tim slidovacim stylem, ale je fakt že on si to chtěl hlavně užít a na čas moc nekoukal

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“