No a v čem by měl být problém to zkombinovat¨? Jak říkám, nechci max výkon, ale průběh. A tak si myslim, že by nebyl problém jezdit s nenašponovanym motorem jak daily, tak sem tam na okruh. Co se týče motoru, bude velkej chladič vody na zakázku + chladič oleje v místě origo cooleru, což by mělo chlazení dost pomoct a asi i říznu do kapoty pro odvod horkýho vzduchu z motorovýho prostoru, protože zrovna Fabie odvětrávání motorovýho prostoru nemá zrovna odptimální, bych řekl. To je tak vše, co mužu udělat pro výdrž motoru + adekvátní chování se k motoru samozřejmě. Jde mi spíš o rady než aby mi tu někdo řekl "to sem na to zvědavej" nebo "to bude dlouhá cesta" Jak sem už řekl, písty a tím definitivní udání kompresního poměru příjde až tak na konci příštího roku v zimě. Do tý doby bude muset vydržet origo vnitřek

Ale jde mi o to, že bych se rád ubral cestou vyššího kompresního poměru pro vyladění spodku a vůbec celkový křivky výkonu. Další možnost je ta, že bych ponechal stávající kompresní poměr, tojest 9,5:1.
Co se týče těch kompresorových map, tak to budu moct zjistit až mi dorazí turbo domu (doufám tak 14dní) a podle kodu turba ze štítku najdu ty správny.