jaky 2litr na sprinty

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
CRX_Zamek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CRX_Zamek »

Co by řešili kategorie 1.4 ,1.6 ,2.0 ,2.5 , nad 2.5, 1.4Turbo, 1.6T, 2.0T nad 2.0T.Furt to je omezení.Když už teda změny,tak prostě ať se daj sprinty podle stylu o kterým tu mluvil Taboo(Kdo si koho vybere).To je jedinej směr,kterým bychom se měli ubírat (si myslím).Poněvadž podle objemu něco dělat a váhy si nevšímat.To je naprosto divný ne?
My nick zam3k_crx!

reproboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reproboy »

no vidis blazne, ty mas 300hp, kluci s 1,4T uz kolem 250PS dneska :) v cr jsem nevidel jedinny 200sx ktery zajelo pod 13s na oficialnich 1/4 mile (zadny milovice 360m nebo výškov 360m) ...

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

reproboy píše:no vidis blazne, ty mas 300hp, kluci s 1,4T uz kolem 250PS dneska :) v cr jsem nevidel jedinny 200sx ktery zajelo pod 13s na oficialnich 1/4 mile (zadny milovice 360m nebo výškov 360m) ...
¨

jen ho nech at si pojíždí dědky na křižovatkách protože na sprintech by dostal klepec :lol: a pak jak to tak bejvá bys on něj slyšel že ........sem moc prohrabal nebo že nezařadil,jinak by jsme s prdítkama neměli šanci :smich: Myslim že zbytečná debata s někym kdo o sprintech nic neví a jenom kdyby 8)

Akorát to tady zasírá dané tema.
Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s

avenger

Příspěvek od avenger »

kdyby jste se radši hádali o časech na okruzích, tam je to alespoň um 8)

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

avenger píše:kdyby jste se radši hádali o časech na okruzích, tam je to alespoň um 8)
tak ty máš okruh za barákem 8) nebo se pletu? :)
Naposledy upravil(a) H-Vtec dne 10 srp 2008 10:30, celkem upraveno 1 x.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

jagy píše:Blazne a proc toho tematu vlastne pises, kdyz te ty sprinty nezajimaj a nikdy si je nejel? Ohanis se auty, ktere nemas a nejakymi cisly, ktere si nikdy nezajel. A to, ze se ohanis nezmerenym vykonem nema ani cenu komentovat.

Jo, jsou to treba prdtitka, ale jezdi. Ty nejezdis, jen kecas. To je ten rozdil - skutky vs. kecy.
a ty jezdíš, vítězíš.. :lol:
ty zrovna ty bys měl začít u sebe,..kde máš to přeplnovaní sunny o kterým si se hádal,jak jde lacino přeplnovat.. :roll:

k ostatnímu není co dodat.. souhlasím jedině s tím,že je to zasírání tématu.. nebot vám tu třeba taboo napíše že ty vaše prdítka sou pro 400m úplně nahovno, ale vy máte svojí hlavu, věříte,že dostat se s nějakým 1,4T unem nebo puntem, se dá dostat dál jak s nějakým 1,8T RWD.. o 2,0T už nemluvě.
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

Furt sem se nemohl dobrat nejaké lévné úpravy,která by ještě zásadně vylepšila efektivitu těch mých prdítek. Dík kluci za invenci, beru si do auta klobouk :lol:
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

MarAt... Kral prditkaru...

:lol:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

H-Vtec píše:
avenger píše:kdyby jste se radši hádali o časech na okruzích, tam je to alespoň um 8)
tak ty máš okruh za barákem 8) nebo se pletu? :)
Vsak bude den otevrenych dveri v Moste... Ja jedu s Pugem na pukach tak pojdte... :lol:

tel. 608 372 848

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Zemi píše:MarAt... Kral prditkaru...

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

:pimp:
klobouk=koruna krále prdítek :D
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

MarAt píše::pimp:
klobouk=koruna krále prdítek :D
jaký je druhý top čas v ČR?

jagy

Příspěvek od jagy »

blázen píše: a ty jezdíš, vítězíš.. :lol:
ty zrovna ty bys měl začít u sebe,..kde máš to přeplnovaní sunny o kterým si se hádal,jak jde lacino přeplnovat.. :roll:
Ja jezdim, nevitezim. :D Fakt to nemam jako sprint auto, ale rad si pokecam s lidma, podivam se na jine auta. Pro poharky tam fakt nejezdim.

Ja bych spis rad nachystal na vrchy na dalsi rok, to me bavi mnohem vic. A od turba jsem upustil prave kvuli vrchum. A turbit se bude... Primera.

meerecheck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meerecheck »

reproboy píše:porad kecy.

Meerechecku ty si hlidej at ti vsechen olej nevytece pres vsechny ty zniceny tesneni :) a konecne se vyser na hadice a dej tam trubky. Pak to tech 14,95 mozna opravdu zajede ;)

4x4 UT 2,0 jezdi 8,9s na 400m. 570PS :) ale to uz nema s unem nic spolecneho.

Ja du malovat loznici, vy se tady sezerte. :)
Vsiml jsis, ze ty kecy tu mas ty ? A jak uz jsem ti jednou psal, ty o me pomlc, pac mi prijde, ze jen hazis patky. Az budu mit cas, tak to udelam, bohuzel, potrebuju vice nez 24 hodin na jeden den :mad:
Fiat Uno Turbo i.e. @ T28 fen :)

meerecheck
Kontaktovat uživatele:

Re: jaky 2litr na sprinty

Zemi píše:keci keci keci ... reprak ma nejvetsi cecki ... a mirecek necki

kokoti :lol: :lol: :lol:
A ty mi taky polib prdel :lol:
A zitra vezmi gti ... kolem 5 vyrazime.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

meerecheck píše:

Meerechecku ty si hlidej at ti vsechen olej nevytece pres vsechny ty zniceny tesneni :) a konecne se vyser na hadice a dej tam trubky. Pak to tech 14,95 mozna opravdu zajede ;)

Vsiml jsis, ze ty kecy tu mas ty ? A jak uz jsem ti jednou psal, ty o me pomlc, pac mi prijde, ze jen hazis patky. Az budu mit cas, tak to udelam, bohuzel, potrebuju vice nez 24 hodin na jeden den :mad:
repráku snad si nemyslíš ,že není 200sx co tohle zajede.. to bys mě rozesmál.. co já vím tak SR20DET motory lítaj někde k 7s

Scooby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scooby »

blázen píše:
meerecheck píše:

repráku snad si nemyslíš ,že není 200sx co tohle zajede.. to bys mě rozesmál.. co já vím tak SR20DET motory lítaj někde k 7s
Taky si myslím, že SX je někde jinde než UNO 1.3Turbo http://www.norrisdesigns.com/demo-s13.asp
Výroba bodykitů a spoilerů
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
Kompletní zakázkové stavby a úpravy tuningových vozů
Zakázková výroba odehčených kompozitových dílu z laminátu a carbonu pro motorsport
www.nuclear-racing.cz

reproboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reproboy »

blázen píše:
meerecheck píše:

blázne, bavím se o české scéně. UT 4x4 taky jezdí 10s s 1,4T ... ale worldwide neberu ... beru ČR tzn ten prdelákov, kde bydlíme..

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

reproboy píše:
blázen píše:
meerecheck píše: Vsiml jsis, ze ty kecy tu mas ty ? A jak uz jsem ti jednou psal, ty o me pomlc, pac mi prijde, ze jen hazis patky. Az budu mit cas, tak to udelam, bohuzel, potrebuju vice nez 24 hodin na jeden den :mad:
blázne, bavím se o české scéně. UT 4x4 taky jezdí 10s s 1,4T ... ale worldwide neberu ... beru ČR tzn ten prdelákov, kde bydlíme..
a v prdelákově tu jezdí uno 8,9s?

jagy

Příspěvek od jagy »

blázen píše: a v prdelákově tu jezdí uno 8,9s?
na 200m. :D

reproboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reproboy »

blázen píše:
reproboy píše:
blázen píše: repráku snad si nemyslíš ,že není 200sx co tohle zajede.. to bys mě rozesmál.. co já vím tak SR20DET motory lítaj někde k 7s
a v prdelákově tu jezdí uno 8,9s?
a 200sx ?

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 13:25, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: jaky 2litr na sprinty

Příspěvek od Zemi »

meerecheck píše:
Zemi píše:keci keci keci ... reprak ma nejvetsi cecki ... a mirecek necki

kokoti :lol: :lol: :lol:
A ty mi taky polib prdel :lol:
A zitra vezmi gti ... kolem 5 vyrazime.
Kam se jede?

tel. 608 372 848

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

Taboo píše:
reproboy píše:blázne, bavím se o české scéně. UT 4x4 taky jezdí 10s s 1,4T ... ale worldwide neberu ... beru ČR tzn ten prdelákov, kde bydlíme..
Tohle je prave ta mentalita, ktera drag racing u vas zabiji. Kdyby se nekteri z vas podivali trochu okolo, vzali si priklad anebo se nechali inspirovat scenami zemi nejrychlejsich vozu, tak by zjistili, ze cestou FWD N/A prditek, nesmyslnych objemovych kategorii a priblblych turbo koeficientu se nikam nijak rychle nedostanete. Naopak je dost smutne videt prave lidi, kteri si diky sve odlisne mentalite a nesrovnatelne vyssi urovni technickych znalosti vybrali vozy s potencialem skutecne zmenit drag racing scenu CR, byt vystaveni osobnim utokum prichazejicich od zaslepenych prditkaru slouzicim organizatorum vasich sprintu k prodeji klobas a piva. Jedinou utechou by mohlo byt, ze prave temto lidem bude jednou patrit vase drag racing scena, high performance dilny, uspechy a respekt, ktery si zaslouzi - zatimco prditkari se budou i nadale placat ve svych 13 sekundach a navzajem se chlubit trpytivymi poharky. Ono k tomu sice nedojde pres noc, protoze vyvoj i te nejlepsi platformy podleha jak financnim moznostem, tak technickym znalostem, trva i nekolik let a nikdy vlastne neni u konce, protoze s jidlem roste chut. Je ale opravdu dobre videt, ze i v CR ma vice a vice lidi opravdovou chut, pro kterou jsou ochotni i neco delat - namisto neustaleho vymysleni omluv a vysvetleni, proc u vas neco nejde...
:wink:
v tom co jsi napsal maš uplnou pravdu 8) Zaklad toho všeho jsou prostě v první řadě peníze.Ja je mít tak bych většinu dal na nějakej projekt,kterej by mě při sešlápnutí plynu tlačil mozek z hlavy :lol: Byl jsem svezen maratovo crxkem pred rokem v Panenskym Tynci,když s tim jel More,teda svezl mě jen kousek na 1 a dvojku a ten pocit s jakym jsem vylejzal z auta byl nepopsatelnej,kam se na to hrabal první sexuální zážitek :lol: Klidně bych za to i zaplatil aby mě s tim někdy marat svezl celejch 400m 8) Potom jsem si sednul z5tky do svojí Mr2 a nemohl jsem se dočkat až s ní budu stát na startovní čáře :) Jen se poptej marata co ho to stálo usílí,peněz a kolik se toho zničilo než se to dohnalo k dokonalosti :wink: Jasny že bych to nebylo prdítko se kterym jezdim ted :lol: ale líbila by se mi taková S2 protože z těch zvuku co to vyluzuje ten motor,se mi staví č . . . k :lol: Občas si vsadim v loterii a držim se hesla že "štěstí občas padne na vola" :lol: Dělám u kamoše v lakovně kde si moc nevydělám,ale baví mě to a na to abych si občas něco pořídil na auto a jel na sraz mi to stačí :) Na sprinty jezdim s Jardou Pešanem kterej jezdí se škodou 110R a jezdí časy 14.0 Snaží se dostat pod 14 a už mu zbejva fakt malinko a stejně jako já to není zběratel poharu,ale oba se snažíme vylepšit si časy i o par desetinek.Pohar je pak jenom taková záplata a řekneš si tak třeba příště už to vyjde :) Tam u tebe za velkou louží je to třeba podobný,jen už se tam jedna o krapet lepší časy neš tady 8)

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

je az neskutecne smesny srovnavat uno a 200sx kdyz se na to clovek podiva strizlive, hlavne tu porad srovnavate una ktery jsou kousek pred hranicema svejch moznosti s autama co maj jeste hrozne moc potencialu, tak uz prestante placat sracky a dete makat at si muzete koupit nejaky auta na s kterejma si zajezdite, misto tech vraku pred 25lety urcenejch k zajeti si do kauflandu 2km od baraku...
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

raddy

Příspěvek od raddy »

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

uno je rychlejší :lol:

jinač sem jel ráno za unem...když sem se mu přilepil s galantem na prdel,zjistil sem,že je uno stejně široké jak jedno sedadlo v galantu :lol: s tím bych nenechal jezdit ani tchýni :roll:

meerecheck
Kontaktovat uživatele:

blázen píše:uno je rychlejší :lol:

jinač sem jel ráno za unem...když sem se mu přilepil s galantem na prdel,zjistil sem,že je uno stejně široké jak jedno sedadlo v galantu :lol: s tím bych nenechal jezdit ani tchýni :roll:
vysraci :lol:

reproboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reproboy »

smarja nikdo tady nesrovnava uno turbo a 200sx,. jsou to jina auta s jinym ucelem, nicmene to co pise blazen je blaznovstvi a v CR na to tezce dojede, az si s nim upravene uno vytre prdel.

vy sem porad hazite americky nesmyslny videa za tezky dolary. Berte to kde jsme. Tak pro priklad, zahranici:

http://jp.youtube.com/watch?v=4_-OFCGlzNk

http://jp.youtube.com/watch?v=8FZch7SEfIA

http://jp.youtube.com/watch?v=Wz0V_Z1v3 ... re=related

http://jp.youtube.com/watch?v=KOR04B0-K ... re=related

a takovych videi je vic.

jenze to co tady srovnavate tady nikdy nebude stejne jako ty videa co jsem sem vlozil ja i vy.
Takze hovno z toho :) jestli mi rozumite.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

my tě chápeme až moc dobře :lol:

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“