jaky 2litr na sprinty
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- CRX_Zamek
- Kontaktovat uživatele:
Co by řešili kategorie 1.4 ,1.6 ,2.0 ,2.5 , nad 2.5, 1.4Turbo, 1.6T, 2.0T nad 2.0T.Furt to je omezení.Když už teda změny,tak prostě ať se daj sprinty podle stylu o kterým tu mluvil Taboo(Kdo si koho vybere).To je jedinej směr,kterým bychom se měli ubírat (si myslím).Poněvadž podle objemu něco dělat a váhy si nevšímat.To je naprosto divný ne?
My nick zam3k_crx!
¨reproboy píše:no vidis blazne, ty mas 300hp, kluci s 1,4T uz kolem 250PS dneskav cr jsem nevidel jedinny 200sx ktery zajelo pod 13s na oficialnich 1/4 mile (zadny milovice 360m nebo výškov 360m) ...
jen ho nech at si pojíždí dědky na křižovatkách protože na sprintech by dostal klepec

Akorát to tady zasírá dané tema.
Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s
tak ty máš okruh za barákemavenger píše:kdyby jste se radši hádali o časech na okruzích, tam je to alespoň um

Naposledy upravil(a) H-Vtec dne 10 srp 2008 10:30, celkem upraveno 1 x.
a ty jezdíš, vítězíš..jagy píše:Blazne a proc toho tematu vlastne pises, kdyz te ty sprinty nezajimaj a nikdy si je nejel? Ohanis se auty, ktere nemas a nejakymi cisly, ktere si nikdy nezajel. A to, ze se ohanis nezmerenym vykonem nema ani cenu komentovat.
Jo, jsou to treba prdtitka, ale jezdi. Ty nejezdis, jen kecas. To je ten rozdil - skutky vs. kecy.

ty zrovna ty bys měl začít u sebe,..kde máš to přeplnovaní sunny o kterým si se hádal,jak jde lacino přeplnovat..

k ostatnímu není co dodat.. souhlasím jedině s tím,že je to zasírání tématu.. nebot vám tu třeba taboo napíše že ty vaše prdítka sou pro 400m úplně nahovno, ale vy máte svojí hlavu, věříte,že dostat se s nějakým 1,4T unem nebo puntem, se dá dostat dál jak s nějakým 1,8T RWD.. o 2,0T už nemluvě.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vsak bude den otevrenych dveri v Moste... Ja jedu s Pugem na pukach tak pojdte...H-Vtec píše:tak ty máš okruh za barákemavenger píše:kdyby jste se radši hádali o časech na okruzích, tam je to alespoň umnebo se pletu?

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Ja jezdim, nevitezim.blázen píše: a ty jezdíš, vítězíš..![]()
ty zrovna ty bys měl začít u sebe,..kde máš to přeplnovaní sunny o kterým si se hádal,jak jde lacino přeplnovat..![]()

Ja bych spis rad nachystal na vrchy na dalsi rok, to me bavi mnohem vic. A od turba jsem upustil prave kvuli vrchum. A turbit se bude... Primera.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vsiml jsis, ze ty kecy tu mas ty ? A jak uz jsem ti jednou psal, ty o me pomlc, pac mi prijde, ze jen hazis patky. Az budu mit cas, tak to udelam, bohuzel, potrebuju vice nez 24 hodin na jeden denreproboy píše:porad kecy.
Meerechecku ty si hlidej at ti vsechen olej nevytece pres vsechny ty zniceny tesnenia konecne se vyser na hadice a dej tam trubky. Pak to tech 14,95 mozna opravdu zajede
4x4 UT 2,0 jezdi 8,9s na 400m. 570PSale to uz nema s unem nic spolecneho.
Ja du malovat loznici, vy se tady sezerte.

Fiat Uno Turbo i.e. @ T28 fen 

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: jaky 2litr na sprinty
A ty mi taky polib prdelZemi píše:keci keci keci ... reprak ma nejvetsi cecki ... a mirecek necki
kokoti![]()
![]()

A zitra vezmi gti ... kolem 5 vyrazime.
Fiat Uno Turbo i.e. @ T28 fen 

repráku snad si nemyslíš ,že není 200sx co tohle zajede.. to bys mě rozesmál.. co já vím tak SR20DET motory lítaj někde k 7smeerecheck píše:Vsiml jsis, ze ty kecy tu mas ty ? A jak uz jsem ti jednou psal, ty o me pomlc, pac mi prijde, ze jen hazis patky. Az budu mit cas, tak to udelam, bohuzel, potrebuju vice nez 24 hodin na jeden denreproboy píše:porad kecy.
Meerechecku ty si hlidej at ti vsechen olej nevytece pres vsechny ty zniceny tesnenia konecne se vyser na hadice a dej tam trubky. Pak to tech 14,95 mozna opravdu zajede
Taky si myslím, že SX je někde jinde než UNO 1.3Turbo http://www.norrisdesigns.com/demo-s13.aspblázen píše:repráku snad si nemyslíš ,že není 200sx co tohle zajede.. to bys mě rozesmál.. co já vím tak SR20DET motory lítaj někde k 7smeerecheck píše:Vsiml jsis, ze ty kecy tu mas ty ? A jak uz jsem ti jednou psal, ty o me pomlc, pac mi prijde, ze jen hazis patky. Az budu mit cas, tak to udelam, bohuzel, potrebuju vice nez 24 hodin na jeden denreproboy píše:porad kecy.
Výroba bodykitů a spoilerů
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
Kompletní zakázkové stavby a úpravy tuningových vozů
Zakázková výroba odehčených kompozitových dílu z laminátu a carbonu pro motorsport
www.nuclear-racing.cz
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
Kompletní zakázkové stavby a úpravy tuningových vozů
Zakázková výroba odehčených kompozitových dílu z laminátu a carbonu pro motorsport
www.nuclear-racing.cz
blázne, bavím se o české scéně. UT 4x4 taky jezdí 10s s 1,4T ... ale worldwide neberu ... beru ČR tzn ten prdelákov, kde bydlíme..blázen píše:repráku snad si nemyslíš ,že není 200sx co tohle zajede.. to bys mě rozesmál.. co já vím tak SR20DET motory lítaj někde k 7smeerecheck píše:Vsiml jsis, ze ty kecy tu mas ty ? A jak uz jsem ti jednou psal, ty o me pomlc, pac mi prijde, ze jen hazis patky. Az budu mit cas, tak to udelam, bohuzel, potrebuju vice nez 24 hodin na jeden denreproboy píše:porad kecy.
a v prdelákově tu jezdí uno 8,9s?reproboy píše:blázne, bavím se o české scéně. UT 4x4 taky jezdí 10s s 1,4T ... ale worldwide neberu ... beru ČR tzn ten prdelákov, kde bydlíme..blázen píše:repráku snad si nemyslíš ,že není 200sx co tohle zajede.. to bys mě rozesmál.. co já vím tak SR20DET motory lítaj někde k 7smeerecheck píše: Vsiml jsis, ze ty kecy tu mas ty ? A jak uz jsem ti jednou psal, ty o me pomlc, pac mi prijde, ze jen hazis patky. Az budu mit cas, tak to udelam, bohuzel, potrebuju vice nez 24 hodin na jeden den
a 200sx ?blázen píše:a v prdelákově tu jezdí uno 8,9s?reproboy píše:blázne, bavím se o české scéně. UT 4x4 taky jezdí 10s s 1,4T ... ale worldwide neberu ... beru ČR tzn ten prdelákov, kde bydlíme..blázen píše: repráku snad si nemyslíš ,že není 200sx co tohle zajede.. to bys mě rozesmál.. co já vím tak SR20DET motory lítaj někde k 7s
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: jaky 2litr na sprinty
Kam se jede?meerecheck píše:A ty mi taky polib prdelZemi píše:keci keci keci ... reprak ma nejvetsi cecki ... a mirecek necki
kokoti![]()
![]()
![]()
A zitra vezmi gti ... kolem 5 vyrazime.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
v tom co jsi napsal maš uplnou pravduTaboo píše:Tohle je prave ta mentalita, ktera drag racing u vas zabiji. Kdyby se nekteri z vas podivali trochu okolo, vzali si priklad anebo se nechali inspirovat scenami zemi nejrychlejsich vozu, tak by zjistili, ze cestou FWD N/A prditek, nesmyslnych objemovych kategorii a priblblych turbo koeficientu se nikam nijak rychle nedostanete. Naopak je dost smutne videt prave lidi, kteri si diky sve odlisne mentalite a nesrovnatelne vyssi urovni technickych znalosti vybrali vozy s potencialem skutecne zmenit drag racing scenu CR, byt vystaveni osobnim utokum prichazejicich od zaslepenych prditkaru slouzicim organizatorum vasich sprintu k prodeji klobas a piva. Jedinou utechou by mohlo byt, ze prave temto lidem bude jednou patrit vase drag racing scena, high performance dilny, uspechy a respekt, ktery si zaslouzi - zatimco prditkari se budou i nadale placat ve svych 13 sekundach a navzajem se chlubit trpytivymi poharky. Ono k tomu sice nedojde pres noc, protoze vyvoj i te nejlepsi platformy podleha jak financnim moznostem, tak technickym znalostem, trva i nekolik let a nikdy vlastne neni u konce, protoze s jidlem roste chut. Je ale opravdu dobre videt, ze i v CR ma vice a vice lidi opravdovou chut, pro kterou jsou ochotni i neco delat - namisto neustaleho vymysleni omluv a vysvetleni, proc u vas neco nejde...reproboy píše:blázne, bavím se o české scéně. UT 4x4 taky jezdí 10s s 1,4T ... ale worldwide neberu ... beru ČR tzn ten prdelákov, kde bydlíme..

je az neskutecne smesny srovnavat uno a 200sx kdyz se na to clovek podiva strizlive, hlavne tu porad srovnavate una ktery jsou kousek pred hranicema svejch moznosti s autama co maj jeste hrozne moc potencialu, tak uz prestante placat sracky a dete makat at si muzete koupit nejaky auta na s kterejma si zajezdite, misto tech vraku pred 25lety urcenejch k zajeti si do kauflandu 2km od baraku...
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
uno je rychlejšíraddy píše:http://jp.youtube.com/watch?v=-Q6qWViYAic

jinač sem jel ráno za unem...když sem se mu přilepil s galantem na prdel,zjistil sem,že je uno stejně široké jak jedno sedadlo v galantu

-
- Kontaktovat uživatele:
smarja nikdo tady nesrovnava uno turbo a 200sx,. jsou to jina auta s jinym ucelem, nicmene to co pise blazen je blaznovstvi a v CR na to tezce dojede, az si s nim upravene uno vytre prdel.
vy sem porad hazite americky nesmyslny videa za tezky dolary. Berte to kde jsme. Tak pro priklad, zahranici:
http://jp.youtube.com/watch?v=4_-OFCGlzNk
http://jp.youtube.com/watch?v=8FZch7SEfIA
http://jp.youtube.com/watch?v=Wz0V_Z1v3 ... re=related
http://jp.youtube.com/watch?v=KOR04B0-K ... re=related
a takovych videi je vic.
jenze to co tady srovnavate tady nikdy nebude stejne jako ty videa co jsem sem vlozil ja i vy.
Takze hovno z toho
jestli mi rozumite.
vy sem porad hazite americky nesmyslny videa za tezky dolary. Berte to kde jsme. Tak pro priklad, zahranici:
http://jp.youtube.com/watch?v=4_-OFCGlzNk
http://jp.youtube.com/watch?v=8FZch7SEfIA
http://jp.youtube.com/watch?v=Wz0V_Z1v3 ... re=related
http://jp.youtube.com/watch?v=KOR04B0-K ... re=related
a takovych videi je vic.
jenze to co tady srovnavate tady nikdy nebude stejne jako ty videa co jsem sem vlozil ja i vy.
Takze hovno z toho