jaky 2litr na sprinty
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
to bych bral ale pokud to chceš udělat jako soukromou akci tak bych byl pro stavět všechny auta proti sobě a to auta street a special...protože ani taboo nepřiveze svuj bourák na takovouhle akci na podvalniku a nejde si zajezdit.Libor12 píše:To je pěkný čas. Co takhle nějakou soukromou akci? Bez přiblblych pravidel o obsazích atd. Zkrátka 1/4 mile s čímkoli? Zadní čumílove a tak.
mám na to takový nazor no. nevadími když budu stát proti specialu co ma technickou a přijedeš stim po svych. a jak tu někdo říkal :"maš zajem tak se postav a jeď. ať už máš cokoliv". stim souhlasim ale jak sem řekl street a special.
ještě jeden pěkny příklad. pochybuju že jak se taboo učastní "soukromé" akce že tam někdo dotáhne pěkný dragsterový special

takže tak no.

Fiat Uno 1.4i 75 HP
Však on se někdo postará o to aby hodně podobné a schopné auto dostat se pod deset sekund jako máš ty oběvilo i u nás.....Taboo píše:Pro mne by byl podobny vylet velice prodelecna zalezitost. Ne jen co se tyka nakladu spojenych s dopravou a pobytem, ale take financni zisky, ktere by mne zatim utekly v US. Mne muj vuz zivi a proto si opravdu nemohu dovolit byt bez neho nejaky mesic a pul (anebo jak dlouho by ho to trvalo dopravit do Evropy a pote zase nazpet). Neco podobneho je pro mne proste naprosto nemyslitelne... Navic, i kdyby mne ta vyhra mela byt udelena, tak bych ji z moralnich duvodu nemohl prijmout.Libor12 píše:Taboo tak nalož auto na loď a prijed.![]()
Take, muj motor opravdu neni 2.0L (i presto, ze ma vzhled obycejneho 4G63), ale vysoce upraveny 4G64 o objemu 2.7L s 4G63 hlavou - a 2.0L 4G63 v mem druhem prditku nema dostatecny vykon na to, abych se s nim dostal pod 10 (ale do 10i ano).
Jinak, my jsme s MarAtem pred casem trochu probirali ceskou drag racing scenu. Ja jsem mu navrhnul vytvoreni organizace ve stylu nasi NHRA, ktera by vytvorila nejen LOGICKA pravdila trid, bezpecnostni narizeni jak ohledne vozu, tak samotnych zavodu, etc., ale take seskupila elitu nejrychlejsich vozu v CR, jejichz vlastnici by se pote mohli domahat splneni vasich pozadavku a podminek organizatory ruznych srazu a akci. Organizatori tech akci by se pote mohli rozhodnout, jestli se pojede za vasich podminek - a divaci budou videt elitu drag racing CR, anebo se pojede podle nejakych nesmyslnych kategorii - a jedine, na co divaci budou moci divat, budou nudne zavody pomalych prditek, protoze ta elita tam proste neprijede a bude podobne akce boycotovat. Drag racing musi byt proste organizovane zavodniky pro zavodniky, ne prodavaci klobas pro divaky. Pote, coby cirkusova atrakce, vase organizace by si mohla uctovat procenta zisku kazde akce a pouzit ty penize k vyvoji opravdove profesionalni casomiry s tiskarnou, pozdeji snad take k vybudovani vasi vlastni 1/4 mile drahy, kde by se daly pote organizovat i mezinarodni zavody vedouci k dalsim ziskum, etc. Bez podobne organizace zavodniku, ktera nejdriv ustanovi oficialni tridy a bezpecnostni opatreni to pujde s rovojem vaseho drag racing jen velice pomalu...

Krosmen píše:Však on se někdo postará o to aby hodně podobné a schopné auto dostat se pod deset sekund jako máš ty oběvilo i u nás.....Taboo píše:Pro mne by byl podobny vylet velice prodelecna zalezitost. Ne jen co se tyka nakladu spojenych s dopravou a pobytem, ale take financni zisky, ktere by mne zatim utekly v US. Mne muj vuz zivi a proto si opravdu nemohu dovolit byt bez neho nejaky mesic a pul (anebo jak dlouho by ho to trvalo dopravit do Evropy a pote zase nazpet). Neco podobneho je pro mne proste naprosto nemyslitelne... Navic, i kdyby mne ta vyhra mela byt udelena, tak bych ji z moralnich duvodu nemohl prijmout.Libor12 píše:Taboo tak nalož auto na loď a prijed.![]()
Take, muj motor opravdu neni 2.0L (i presto, ze ma vzhled obycejneho 4G63), ale vysoce upraveny 4G64 o objemu 2.7L s 4G63 hlavou - a 2.0L 4G63 v mem druhem prditku nema dostatecny vykon na to, abych se s nim dostal pod 10 (ale do 10i ano).
Jinak, my jsme s MarAtem pred casem trochu probirali ceskou drag racing scenu. Ja jsem mu navrhnul vytvoreni organizace ve stylu nasi NHRA, ktera by vytvorila nejen LOGICKA pravdila trid, bezpecnostni narizeni jak ohledne vozu, tak samotnych zavodu, etc., ale take seskupila elitu nejrychlejsich vozu v CR, jejichz vlastnici by se pote mohli domahat splneni vasich pozadavku a podminek organizatory ruznych srazu a akci. Organizatori tech akci by se pote mohli rozhodnout, jestli se pojede za vasich podminek - a divaci budou videt elitu drag racing CR, anebo se pojede podle nejakych nesmyslnych kategorii - a jedine, na co divaci budou moci divat, budou nudne zavody pomalych prditek, protoze ta elita tam proste neprijede a bude podobne akce boycotovat. Drag racing musi byt proste organizovane zavodniky pro zavodniky, ne prodavaci klobas pro divaky. Pote, coby cirkusova atrakce, vase organizace by si mohla uctovat procenta zisku kazde akce a pouzit ty penize k vyvoji opravdove profesionalni casomiry s tiskarnou, pozdeji snad take k vybudovani vasi vlastni 1/4 mile drahy, kde by se daly pote organizovat i mezinarodni zavody vedouci k dalsim ziskum, etc. Bez podobne organizace zavodniku, ktera nejdriv ustanovi oficialni tridy a bezpecnostni opatreni to pujde s rovojem vaseho drag racing jen velice pomalu...![]()
![]()

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Výhledově,tak 2-3roky bych se podíval na hranici 6-7s. V současné době je u mě prioritní jiný projekt. Ale po jeho skončení bych se pustil do něčeho podobného top fuel drag. Prozatím sbírám informace ohledně konstrukce. Motor bych už měl,alespoň na papíře.
A vše je otázka pouze financí.
Ovšem nerad sedím jedním zadkem na dvou židlích. 

myslim ze bych ti v tomto mohl oponovat... musis uvazit nasledujici hodnoty:blázen píše:hlavně se podívej na výkony pro 6 - 7s.. tohle tady nebude jezdit hooodně dlouho. Investice sou nezkutečné.. myslím,že ti marat možná napíše do SZ investice pro 10s ..a kde je do 7
1 - Vydrz maratova motoru a zaklad toho motoru
2 - kdyz vezmes motor o obemu treba 4litry a upravis ho na hodnotu 2000hp tak aby vydrzel odzkouseni a tech 400m proc ne?
porsche 944
zkus mi rozepsat investice pro 4litrový motor co má v základu cca 300k aby měl 7x větší výkon těch 2000k.. ty investice sou brutální.. když pogoogluješ zjistíš ceny ,mívaj to někdy u těch dragu vypsáno..fiat12PMR píše:myslim ze bych ti v tomto mohl oponovat... musis uvazit nasledujici hodnoty:blázen píše:hlavně se podívej na výkony pro 6 - 7s.. tohle tady nebude jezdit hooodně dlouho. Investice sou nezkutečné.. myslím,že ti marat možná napíše do SZ investice pro 10s ..a kde je do 7
2 - kdyz vezmes motor o obemu treba 4litry a upravis ho na hodnotu 2000hp tak aby vydrzel odzkouseni a tech 400m proc ne?
jen ty turbodmychadla budou stát jak krásnej sporták
rozepisovat ti nic nebudu... Libor se mnou o tom motoru mluvil a kdyz ti tu ted zacnu vse rozepisovat tak by asi nemel radost... kazdopadne podle meho to je velice realne jen to chce vedet to co Ty nevis a to je JAK!!blázen píše:zkus mi rozepsat investice pro 4litrový motor co má v základu cca 300k aby měl 7x větší výkon těch 2000k.. ty investice sou brutální.. když pogoogluješ zjistíš ceny ,mívaj to někdy u těch dragu vypsáno..fiat12PMR píše:myslim ze bych ti v tomto mohl oponovat... musis uvazit nasledujici hodnoty:blázen píše:hlavně se podívej na výkony pro 6 - 7s.. tohle tady nebude jezdit hooodně dlouho. Investice sou nezkutečné.. myslím,že ti marat možná napíše do SZ investice pro 10s ..a kde je do 7
mimochodem napisu ti zde svuj projek za cca 50tis se kterym se pod 10s dotani jak nic:
1 - ram z motokary
2 - motor treba yamaha R1 nebo hyabusa
3 - 15" zadni kola (samozdrejme slick)
kdyz to prezenu tak celkova vaha i s ridicem je 200kg a trakce tech zadnich kol a toho motoru je obrovska... bohuzel ted si stavim BMW a NE na sprinty protoze rovne umi jezdit i stara babka kdyz ji posadim do auta a zamknu volant..
porsche 944
Re: jaky 2litr na sprinty
Libor12: neber to v zlom, ale tvoje posty mi prijdu coraz neuveritelnejsie.
asi by to chcelo nejaky dokaz, a nie len reci
asi by to chcelo nejaky dokaz, a nie len reci

Tak to už stačí.fiat12PMR píše:rozepisovat ti nic nebudu... Libor se mnou o tom motoru mluvil a kdyz ti tu ted zacnu vse rozepisovat tak by asi nemel radost... kazdopadne podle meho to je velice realne jen to chce vedet to co Ty nevis a to je JAK!!blázen píše:zkus mi rozepsat investice pro 4litrový motor co má v základu cca 300k aby měl 7x větší výkon těch 2000k.. ty investice sou brutální.. když pogoogluješ zjistíš ceny ,mívaj to někdy u těch dragu vypsáno..fiat12PMR píše: myslim ze bych ti v tomto mohl oponovat... musis uvazit nasledujici hodnoty:
mimochodem napisu ti zde svuj projek za cca 50tis se kterym se pod 10s dotani jak nic:
1 - ram z motokary
kdyz to prezenu tak celkova vaha i s ridicem je 200kg a trakce tech zadnich kol a toho motoru je obrovska... bohuzel ted si stavim BMW a NE na sprinty protoze rovne umi jezdit i stara babka kdyz ji posadim do auta a zamknu volant..

Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
aha.. no to je stejné jako bys mi napsal,že postavíš domeček z karet kterej nespadne protože u něj použiješ lepidlo..fiat12PMR píše:rozepisovat ti nic nebudu... Libor se mnou o tom motoru mluvil a kdyz ti tu ted zacnu vse rozepisovat tak by asi nemel radost... kazdopadne podle meho to je velice realne jen to chce vedet to co Ty nevis a to je JAK!!blázen píše:zkus mi rozepsat investice pro 4litrový motor co má v základu cca 300k aby měl 7x větší výkon těch 2000k.. ty investice sou brutální.. když pogoogluješ zjistíš ceny ,mívaj to někdy u těch dragu vypsáno..fiat12PMR píše: myslim ze bych ti v tomto mohl oponovat... musis uvazit nasledujici hodnoty:
1 - ram z motokary
to si rovnou vem tu bussu a jdi sní na 400m a nemusíš zní tahat motor.
pokud vím debata je o autě upraveném pro 10s.. na čež někdo reagoval někdo dragem pro 7s
když mi napíšeš na ICQ tak ti taky povím,že si postavím 5tisekundový drag.. neber to jako rýpání... ale 7s sou hodně silná slova a finančně neskutečně náročná...sem v tomto ohledu poměrně skeptický
v tomhle ohledu bych tady věřil třeba tabooovi,maratovi,protože si to zkusili a ví co to obnáší a maj výsledky a přehled o investicích..

co mas proti BMW???Anděl píše:Tak to už stačí.fiat12PMR píše:rozepisovat ti nic nebudu... Libor se mnou o tom motoru mluvil a kdyz ti tu ted zacnu vse rozepisovat tak by asi nemel radost... kazdopadne podle meho to je velice realne jen to chce vedet to co Ty nevis a to je JAK!!blázen píše: zkus mi rozepsat investice pro 4litrový motor co má v základu cca 300k aby měl 7x větší výkon těch 2000k.. ty investice sou brutální.. když pogoogluješ zjistíš ceny ,mívaj to někdy u těch dragu vypsáno..
1 - ram z motokary

porsche 944
moje ICQ je 339 129 828 ale Libora znam osobne -....blázen píše:aha.. no to je stejné jako bys mi napsal,že postavíš domeček z karet kterej nespadne protože u něj použiješ lepidlo..fiat12PMR píše:rozepisovat ti nic nebudu... Libor se mnou o tom motoru mluvil a kdyz ti tu ted zacnu vse rozepisovat tak by asi nemel radost... kazdopadne podle meho to je velice realne jen to chce vedet to co Ty nevis a to je JAK!!blázen píše: zkus mi rozepsat investice pro 4litrový motor co má v základu cca 300k aby měl 7x větší výkon těch 2000k.. ty investice sou brutální.. když pogoogluješ zjistíš ceny ,mívaj to někdy u těch dragu vypsáno..
1 - ram z motokary
to si rovnou vem tu bussu a jdi sní na 400m a nemusíš zní tahat motor.
pokud vím debata je o autě upraveném pro 10s.. na čež někdo reagoval někdo dragem pro 7s
když mi napíšeš na ICQ tak ti taky povím,že si postavím 5tisekundový drag.. neber to jako rýpání... ale 7s sou hodně silná slova a finančně neskutečně náročná...sem v tomto ohledu poměrně skeptický
v tomhle ohledu bych tady věřil třeba tabooovi,maratovi,protože si to zkusili a ví co to obnáší a maj výsledky a přehled o investicích..
porsche 944
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nepotřebuji nikomu nic dokazovat. Amatérská časomíra byla myšlena v tom smyslu,že měření bylo provedeno dvěma synchronizovanými budíky napojenymi a infračervený paprsek(takový jako se používá u automatických závor) do svého nynějšího motoru který dávám do auta je 5000$. Zda se ti to málo? Je to moje auto pro radost ne žádné závody. Až bude hotové dojde i special top fuel. Investice je cca 300000kč. Takže za dva roky.
jen jeden závod jako důkaz.

- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano, klub snílků pokračuje. Jeden z Vás se pod 10 sekund dostane jako nic s investicí pod 50.000 Kč (proč to tedy nepostaví, když je to tak snadné?), druhý bude za 2 roky jezdit časy kolem 7 sekund. Pánové, běžte si léčit svoje ego někam jinam. Kolik je Vám roků? Trochu to připomíná Tuning Club Brno 

ted mi pred barakem stoji BMW E36 a v dilne rozebranej motor M50B25 ktery musim kompletne predelat... myslis ze mam prachy na delani dalsich hovadin??? za 50tis si koupim poradnou spojku a pritlacak, IC, a jeste mi zbyde slusny financni zaklad pro pokryti alespon casti elektroniky co se bude muset koupit...Ivan píše:Ano, klub snílků pokračuje. Jeden z Vás se pod 10 sekund dostane jako nic s investicí pod 50.000 Kč (proč to tedy nepostaví, když je to tak snadné?), druhý bude za 2 roky jezdit časy kolem 7 sekund. Pánové, běžte si léčit svoje ego někam jinam. Kolik je Vám roků? Trochu to připomíná Tuning Club Brno
porsche 944
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsi fakt dobrej... já jsem si třeba včera koupil Karlštejn. Myslíš si, že mám na to koupit ještě Hlubokou?fiat12PMR píše:ted mi pred barakem stoji BMW E36 a v dilne rozebranej motor M50B25 ktery musim kompletne predelat... myslis ze mam prachy na delani dalsich hovadin??? za 50tis si koupim poradnou spojku a pritlacak, IC, a jeste mi zbyde slusny financni zaklad pro pokryti alespon casti elektroniky co se bude muset koupit...Ivan píše:Ano, klub snílků pokračuje. Jeden z Vás se pod 10 sekund dostane jako nic s investicí pod 50.000 Kč (proč to tedy nepostaví, když je to tak snadné?), druhý bude za 2 roky jezdit časy kolem 7 sekund. Pánové, běžte si léčit svoje ego někam jinam. Kolik je Vám roků? Trochu to připomíná Tuning Club Brno
to je ale chybaLibor12 píše:Teď už nejezdím vůbec. Nezúčastňují se žádných "megaakci" jako Mimoň atd. Nemám rád publicitu. A kdo chce ten si mě najde. Poslední projekt pro soukromý závod 400m pro 2 účastníky a sázku o pětimístnou sumu v kč dosáhl na čas 8.5s. Ale byla to pouze amatérská časomíra.
na megaakci mas totiz casy zdokumentovany
to ze si jel tamhle za barak je pekny
ale jako dukaz nepouzitelny

takze i kdyz neco umis, tak muzes akorat vypadat jako ucho co si honi triko a cuca z prstu moudra
jo takze podle tebe BMW nevlastnim jo??? tak to v tom pripade mas jiste pravdu...Ivan píše:Jsi fakt dobrej... já jsem si třeba včera koupil Karlštejn. Myslíš si, že mám na to koupit ještě Hlubokou?fiat12PMR píše:ted mi pred barakem stoji BMW E36 a v dilne rozebranej motor M50B25 ktery musim kompletne predelat... myslis ze mam prachy na delani dalsich hovadin??? za 50tis si koupim poradnou spojku a pritlacak, IC, a jeste mi zbyde slusny financni zaklad pro pokryti alespon casti elektroniky co se bude muset koupit...Ivan píše:Ano, klub snílků pokračuje. Jeden z Vás se pod 10 sekund dostane jako nic s investicí pod 50.000 Kč (proč to tedy nepostaví, když je to tak snadné?), druhý bude za 2 roky jezdit časy kolem 7 sekund. Pánové, běžte si léčit svoje ego někam jinam. Kolik je Vám roků? Trochu to připomíná Tuning Club Brno
jenom pro info... upravuje se toto BMW:

a zde jsem se pokousel vyfotit TP bohuzel mam jen stary telefon... ta SPZ tam citelna pro porovnani je

porsche 944
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě, tak já se taky pochlubím:

A nyní se prosím vraťme zase k tématu... díky.

jeste jsi zapomel dekret na karlstej ze je tvuj... a treba i omluvu ze ze me delas ukecaneho pitomce!Ivan píše:V pohodě, tak já se taky pochlubím:
porsche 944
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
příští týden Ti sem naskenuji protokol z brzdy. Jestli ti jako důkaz bude stačit. Video z akce nemám. Točil si ho majitel auta a vítěz závodu. Bylo na youtube ale nemůžu ho najít. Psal jsem mu mail jestli by mi ho neposlal.AlesShi píše:
to je ale chyba
na megaakci mas totiz casy zdokumentovany
to ze si jel tamhle za barak je pekny
ale jako dukaz nepouzitelny![]()
takze i kdyz neco umis, tak muzes akorat vypadat jako ucho co si honi triko a cuca z prstu moudra
Musím to sem dát, tak se na mě nezlob.fiat12PMR píše:
jenom pro info... upravuje se toto BMW:
![]()

více na http://www.stesti.cz/profil/Frenczy/
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw