Jaký to je auto? (Nissan 200SX 1.8 Turbo)???
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: Jaký to je auto? (Nissan 200SX 1.8 Turbo)???
ja nekdy nechapu lidi co sem pisou, je to thread o nazorech ostatnich a kdyz reknes svuj nazor tak te pomalu poslou doprdele protoze to zrovna slyset nechteli.... tak kde sme? to ten prispevek rovnou nemusi byt
Vidim to dost podobne a kolikrat premejslim jestli neco vubec napsat. Je tu par lidi ktery se do tebe hned "pusti". A mene zkusene kteri tady hledaji radu a pomoc to odradi.MattiK píše:ja nekdy nechapu lidi co sem pisou, je to thread o nazorech ostatnich a kdyz reknes svuj nazor tak te pomalu poslou doprdele protoze to zrovna slyset nechteli.... tak kde sme? to ten prispevek rovnou nemusi byt
presne a ja to nemyslel zle ten prispevek byl to jen muj nazor 

-
- Kontaktovat uživatele:
to je zase flame 
ale stejně nesouhlasim s tim, že by na silnici dostalo 200sx od oktávky - dvoukilo pojede cokoliv od škodovky, pokud to budou srovnatelný auta
jediný běžně dostupný auto který je na tom motorově líp v daný cenový kategorii sportovních zadohrabů je mk3 supra, ale tu asi nekoupiš za stejnou cenu a na druhou stranu driftovat s ní půjde o dost hůř díky tomu, že váží o 300kg víc

ale stejně nesouhlasim s tim, že by na silnici dostalo 200sx od oktávky - dvoukilo pojede cokoliv od škodovky, pokud to budou srovnatelný auta

jediný běžně dostupný auto který je na tom motorově líp v daný cenový kategorii sportovních zadohrabů je mk3 supra, ale tu asi nekoupiš za stejnou cenu a na druhou stranu driftovat s ní půjde o dost hůř díky tomu, že váží o 300kg víc
Neni proc te kamenovat. Respektuju tvuj nazor. Ja v 200 sx nejel, ale dost se tady o tyhle kare mluvi a asi ji budu nekde muset vyhledat, skouknout a projet...Urcite je plno lepsich aut nez je CRX to bez pochyby. CRX je spis citova zalezitost, ktera ma sportovni ambice...blázen píše:nikdo tu nic neodsuzuje ja se ani nenervuju jen sem se ptal nic vic,.. nemam duvod se nervovat.. ten kluk se tu pta na tohle auto,... jinak k te CRX ,... už sem viděl pár kluku co prodali CRX a sháněli a koupili 200sx,ale opačně ani jednoho..... a klidně mě ukamenujte...
No stres. Tady nekdo nadhodil dotaz a je dobre ze jsou tu lidi kteri se s nim muzou podelit o svoje zkusenosti a o to tu jde...

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
jinak dvoukilo 100% neni pro člověka, kterej si na něm nebude dělat sám
no jak myslite, ja souhlasim spis s Idahoem a jeho nazorem na vec...
Jinak k tomu šrot stavu,samožřejmě že se nevyplatí dělat auto který se rozpadá na 1 pohled,ale rozhodně se dá v německu koupit s pěknou kastlí a špatným motorem za pár peněz.
S CRX to rozhodně srovnávat nejde,pokud by si hledal předohrab v týhle kategorii,tak je to jasnej favorit ale pokud v tom máš jasno,je to 200sx.
S CRX to rozhodně srovnávat nejde,pokud by si hledal předohrab v týhle kategorii,tak je to jasnej favorit ale pokud v tom máš jasno,je to 200sx.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
jo s tou srdeční záležitostí to je trefný jakmile se něco posere je to vo srdce ... 

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
ja to srovnavat nechtel, byl sem k tomu donucen

me se jen zeptal co mam ja za karu a uz to bylo...

me se jen zeptal co mam ja za karu a uz to bylo...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
no myslím, že 150HP crx se svojí váhou 170HP 200 SX na prdel dá to mi nikdo nevymluví 

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
ja nechtěl srovnani pani,ja se jen ptal čím jezdi že ho to nenatchlo,...asi špatne tlaky ve valcich
,.. moc to srovnat asi nejde...jak psal no_name

to vis jak tady nekdo napsal tak 200sx ma 0-100 pod 7s takze tim padem uz s tim crx nelze srovnavatMarauderZ28 píše:no myslím, že 150HP crx se svojí váhou 170HP 200 SX na prdel dá to mi nikdo nevymluví

jak kde,to mi nikdo nevymluvíMarauderZ28 píše:no myslím, že 150HP crx se svojí váhou 170HP 200 SX na prdel dá to mi nikdo nevymluví

Netvrdím že to někdy neni o nervy ale jak užMarauderZ28 píše:jo s tou srdeční záležitostí to je trefný jakmile se něco posere je to vo srdce ...
No a já jsem celkem klidnej člověk tak zatim v pohoMartin_534 píše:jinak dvoukilo 100% neni pro člověka, kterej si na něm nebude dělat sám

MarauderZ28 píše:no myslím, že 150HP crx se svojí váhou 170HP 200 SX na prdel dá to mi nikdo nevymluví

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
no jelikož 200SX série dalo v klidu naprdel moje Probe který mělo odhadem 190-200 HP naprosto v klidu tak se nebojím, že CRX ho pojede když je navíc o cca 300-400 kg lehčí ...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
no jelikož 200SX série dalo v klidu naprdel moje Probe který mělo odhadem 190-200 HP naprosto v klidu tak se nebojím, že CRX ho pojede když je navíc o cca 300-400 kg lehčí ...
jako věřím, že 200SX nejede zle ale pls nědělejte z toho kdo ví co těch 170 HP v sérii je prostě slabota .... jezdil sem nedávno S14a (serie) nejelo to zle, ale prostě žádnej zázrak to nebyl a to má 200 HP ...
jako věřím, že 200SX nejede zle ale pls nědělejte z toho kdo ví co těch 170 HP v sérii je prostě slabota .... jezdil sem nedávno S14a (serie) nejelo to zle, ale prostě žádnej zázrak to nebyl a to má 200 HP ...
hlavne at tohle necte jeho majitel...i kdyz on asi sem moc casto nechodi....MarauderZ28 píše:no jelikož 200SX série dalo v klidu naprdel moje Probe který mělo odhadem 190-200 HP naprosto v klidu tak se nebojím, že CRX ho pojede když je navíc o cca 300-400 kg lehčí ...

vklidu bez zaujetí
už jsem ve 200 sx v serii, a taky ve 200 sx v serii, pro ty co jsou mimo, tak jedna měla motor po go a druhá ještě ze serie, a rozdíl obrovskej, nechci srovnávat ani probe (dvoulitr) ani crx, seděl jsem i v probe, a nejelo to, bo motor nakašu, je možný, že tvoje probe šlape jak švýcary, moje dvoukilo už taky, ale já ho nemám ani na drift, ani na sprinty, ani na to abych se zabil, já si ho pořídil, protože najezdím ročně cca 80-100 000 km a na hodně místech vím že se dá předjet, ale pouze se silným autem, mám svůj rytmus jízdy, )někomu se zdá že jezdím jak hovado, a někdo jezdí ještě rychleji) a nerad visím někomu za prdelí, protože dnes dostane řidičák každej trouba a mám kolikrát co dělat
jinak dvoukilo se mi líbí vzhledem (líbí se mi i probe, ale vadí 2litry, a líbí se mi i crx 2, kdybych chtěl předohrab tak crx) mám ho slušně opravený viz foto na foru 200sx členové kentoya a koupil jsem ho za 20 a nasypal do něj 100, a mám auto jaký jsem chtěl
nikomu dvoukilo nenutím, tak jak nikomu nenutím shade, protože to je moje druhá srdeční záležitost, jen jsem chtěl říct, že když se mu věnuješ (dvoukilu) tak ti to vrátí
ve většině příspěvků souhlasím s idahem nerýpe a je hodně nestrannej
už jsem ve 200 sx v serii, a taky ve 200 sx v serii, pro ty co jsou mimo, tak jedna měla motor po go a druhá ještě ze serie, a rozdíl obrovskej, nechci srovnávat ani probe (dvoulitr) ani crx, seděl jsem i v probe, a nejelo to, bo motor nakašu, je možný, že tvoje probe šlape jak švýcary, moje dvoukilo už taky, ale já ho nemám ani na drift, ani na sprinty, ani na to abych se zabil, já si ho pořídil, protože najezdím ročně cca 80-100 000 km a na hodně místech vím že se dá předjet, ale pouze se silným autem, mám svůj rytmus jízdy, )někomu se zdá že jezdím jak hovado, a někdo jezdí ještě rychleji) a nerad visím někomu za prdelí, protože dnes dostane řidičák každej trouba a mám kolikrát co dělat
jinak dvoukilo se mi líbí vzhledem (líbí se mi i probe, ale vadí 2litry, a líbí se mi i crx 2, kdybych chtěl předohrab tak crx) mám ho slušně opravený viz foto na foru 200sx členové kentoya a koupil jsem ho za 20 a nasypal do něj 100, a mám auto jaký jsem chtěl
nikomu dvoukilo nenutím, tak jak nikomu nenutím shade, protože to je moje druhá srdeční záležitost, jen jsem chtěl říct, že když se mu věnuješ (dvoukilu) tak ti to vrátí
ve většině příspěvků souhlasím s idahem nerýpe a je hodně nestrannej
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

http://www.odtahove-sluzby.cz
To jsou všechno hrozně relativní věci,ona jen ta váha a výkon nestačí,dál to závisí na spoustě věcí,který z papírovýho max. výkonu prostě nevyčteš,v neposlední řadě taky na řidiči.S tím pocitem jsme na tom podobně,jede to slušně ale rozhodně ne tak že bych si z toho sed na prdel,ale s tím se zase dá něco dělat.Každopádně důležitý je aby mu to auto sedlo,ne jestli ho předjede oktávkaMarauderZ28 píše:no jelikož 200SX série dalo v klidu naprdel moje Probe který mělo odhadem 190-200 HP naprosto v klidu tak se nebojím, že CRX ho pojede když je navíc o cca 300-400 kg lehčí ...

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
klidně ať čte, po tom co sem mu tam narval řj (on toho nebyl schopen) a teď tam nacpal boost je to úplně jinde, ale to že je to "slabota" sem mu řekl hned na začátku ...GeRoX píše:hlavne at tohle necte jeho majitel...i kdyz on asi sem moc casto nechodi....MarauderZ28 píše:no jelikož 200SX série dalo v klidu naprdel moje Probe který mělo odhadem 190-200 HP naprosto v klidu tak se nebojím, že CRX ho pojede když je navíc o cca 300-400 kg lehčí ...