Leštěné alu trubky
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Leštěné alu trubky
Nemáte někdo páru kde se to dá sehnat?? Ideální slabostěné - potřebuju to na sání od intercooleru
VW CC RTDI snowflag
Re: Leštěné alu trubky
tak si vyber kde to chceš mít jestli u vás v Teplicích nebo tady v Tuningu.. je blbost aby tohle téma bylo v několika sekcích... v opačném případě ti to tu zamknu..

Se poser... asi to tady nečtou všichni Teplický ne??? Klidně to zamkni - když se tu člověk snaží něco zjistit, tak se beztak dozví hovno, a když mu někdo napíše a poradí, tak se objeví prudiči jako ty...Velbloud píše:tak si vyber kde to chceš mít jestli u vás v Teplicích nebo tady v Tuningu.. je blbost aby tohle téma bylo v několika sekcích... v opačném případě ti to tu zamknu..
VW CC RTDI snowflag
Takžě za A) Radu jsem Ti dával do Teplický sekce, takže nemůžeš říct, že ti tu nikdo neporadí...crossic píše:Se poser... asi to tady nečtou všichni Teplický ne??? Klidně to zamkni - když se tu člověk snaží něco zjistit, tak se beztak dozví hovno, a když mu někdo napíše a poradí, tak se objeví prudiči jako ty...Velbloud píše:tak si vyber kde to chceš mít jestli u vás v Teplicích nebo tady v Tuningu.. je blbost aby tohle téma bylo v několika sekcích... v opačném případě ti to tu zamknu..
Za B) když chci něco vědět a jsem na veřejným foru, tak se chovám slušně a hned nemluvim jako dláždič a neurážím, když jsem Ti napsal slušně upozornění... taky jsem Ti to mohl rovnou smazat a nedávat Ti na výběr... holt občas jak se říká pro dobrotu, na žebrotu...
Za C) vybral sis, tak to zmykám.