Leštěné alu trubky

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Zamčeno
crossic

Leštěné alu trubky

Příspěvek od crossic »

Nemáte někdo páru kde se to dá sehnat?? Ideální slabostěné - potřebuju to na sání od intercooleru
VW CC RTDI snowflag

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Re: Leštěné alu trubky

Příspěvek od Velbloud »

tak si vyber kde to chceš mít jestli u vás v Teplicích nebo tady v Tuningu.. je blbost aby tohle téma bylo v několika sekcích... v opačném případě ti to tu zamknu..
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Vezmi radsi nerez, nebude problem se svarenim.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

crossic

Příspěvek od crossic »

Velbloud píše:tak si vyber kde to chceš mít jestli u vás v Teplicích nebo tady v Tuningu.. je blbost aby tohle téma bylo v několika sekcích... v opačném případě ti to tu zamknu..
Se poser... asi to tady nečtou všichni Teplický ne??? Klidně to zamkni - když se tu člověk snaží něco zjistit, tak se beztak dozví hovno, a když mu někdo napíše a poradí, tak se objeví prudiči jako ty...
VW CC RTDI snowflag

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

crossic píše:
Velbloud píše:tak si vyber kde to chceš mít jestli u vás v Teplicích nebo tady v Tuningu.. je blbost aby tohle téma bylo v několika sekcích... v opačném případě ti to tu zamknu..
Se poser... asi to tady nečtou všichni Teplický ne??? Klidně to zamkni - když se tu člověk snaží něco zjistit, tak se beztak dozví hovno, a když mu někdo napíše a poradí, tak se objeví prudiči jako ty...
Takžě za A) Radu jsem Ti dával do Teplický sekce, takže nemůžeš říct, že ti tu nikdo neporadí...

Za B) když chci něco vědět a jsem na veřejným foru, tak se chovám slušně a hned nemluvim jako dláždič a neurážím, když jsem Ti napsal slušně upozornění... taky jsem Ti to mohl rovnou smazat a nedávat Ti na výběr... holt občas jak se říká pro dobrotu, na žebrotu...

Za C) vybral sis, tak to zmykám.
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

Zamčeno

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“