Koncovy tlumic vypada na crx podle meho nazoru bohuzel ne zrovna nejlepe. Vycniva hodne ven. Neni tam mnoho mista a vic dozadu posunout nesel. Kazdopadne davam pred vzhledem prednost funkcnosti.
Material a prace za svody + stredni dil vysla na 9700Kc. Koncovy tlumic jsem mel vlastni. Jura Doupovec, Manerov. Brzy dodam graf z brzdy. Svody by mely zacit pracovat az po namontovani ostrych vacek, podle kterych jsou udelane, rekneme na miru.
Zemi píše:Ty voe slymaku ten tlumic je... No bez na brzdu. Ja zastavam nazor - neni nad plne pruchozi.
Netami je plne pruchozi. Ale legracni je, to se musi uznat Nestavim auto pro paradu, ale aby jelo. Kazdopadne je jen o neco tezsi, nez titan. Vazi 3kg. Odlehcil jsem 12kg oproti puvodnimu.
@Sly: Mno ja taky davam prednost ucelu nez krase, ale u toho Bionixu jsem hned tusil ze se tam nevejde... Proto tam mam ten muj nakrivo, ale me se to libi vic nez kdyz je rovne.
Jeste fotka svodu na motoru.
Slymak je ma jinak tvarovany...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
HANYSx píše:to zemi: hmm za 6k a dobry zkusenosti...to me zajima, muzes mi dat vic info pls? a co znamena ze sou 0,5cm sedreny???
Mno zkusenost je takova ze jsem na stovce kolem 6,5s (zlepseni asi o 0,4s) a na 400m cca o 0,5-0,7s zlepseni... Jinak sedreny proto, protoze auto je diky podvozku asi 5cm nad zemi (motor, ne plasty ) + cesky silnice a je to...
Zemi> V realu to nevypada tak strasne. Me osobne se nelibi, ale uz jsem potkal par jedincu, kterym se libi. Pokud plni svuj ucel, je to okay. Vychazel jsem z myslenky, ze je delany primo na civica. Odmereny na brzde spolu s ladenym potrubim: v jistem spektru otacek az + 13hp na Civic VTi. Dalsi - pro me rozhodujici - faktor byl vnitrni prumer. 48mm. Coz jde ruku v ruce s mym potrubim. Vetsina tlumicu je od 55mm+ To neni podle Doupovce nejvhodnejsi. Takze asi proto jsem sahl po Netami, at vypada jakkoliv.
to zemi:njn to chapu taky furt nekde skrtam,radsi sem se na ten kryt pod motorem este ani nekoukal muzes mi poradit od kud ty svody mas? sou na zakazku nebo od nekud privezeny? mam to trochu slozitejsi pac nemam cero
HANYSx píše:to zemi:njn to chapu taky furt nekde skrtam,radsi sem se na ten kryt pod motorem este ani nekoukal muzes mi poradit od kud ty svody mas? sou na zakazku nebo od nekud privezeny? mam to trochu slozitejsi pac nemam cero
Nevim jestli to není do bazaru,ale když už je o tom řeč,mám tu jedny nové DCsports 4-1 na D16 potažené keramikou za 8t.
+zbytek výfuku libovolné šíře včetně tlumiče za 5.9t včetně instalace.
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
to zemi:tak to je zadek pac tam zrovna zjistujou, jestli na muj motor neco sezenou, jinak od nich mam rozpery na napravy netami a ted sem objednal neco dalsiho a dycky dik za info
MarAt píše:Nevim jestli to není do bazaru,ale když už je o tom řeč,mám tu jedny nové DCsports 4-1 na D16 potažené keramikou za 8t.
nedokazes nahodou nejak zjistit jestli by se daly pouzit na motor F22A7
MarAt píše:Nevim jestli to není do bazaru,ale když už je o tom řeč,mám tu jedny nové DCsports 4-1 na D16 potažené keramikou za 8t.
nedokazes nahodou nejak zjistit jestli by se daly pouzit na motor F22A7
Dokážu,ale asi jen naživo Čistě teoreticky si myslím,že ne,ale jestli seš ochotnej to přeměřit (Brno),tak se toho rád zůčastním.Pokud se ti kvůli tomu nechce jezdit,sundej svody a pošli mi poštou otisk příruby na papíře
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
do brna kvuli tomu nepojedu tos odhad dobre ale obtisknout prirubu bych klidne mohl, jen jestli to nebude zbytecna prace, mam 2.2 a typoval bych ze tak velkej motor zadny cero nema. No a logicky mi pride vetsi motor=vetsi(nebo aspon jina) priruba...nebo snad existuje sance, ze pri jiny kubature budou stejny priruby?
HANYSx píše:do brna kvuli tomu nepojedu tos odhad dobre ale obtisknout prirubu bych klidne mohl, jen jestli to nebude zbytecna prace, mam 2.2 a typoval bych ze tak velkej motor zadny cero nema. No a logicky mi pride vetsi motor=vetsi(nebo aspon jina) priruba...nebo snad existuje sance, ze pri jiny kubature budou stejny priruby?
Blok je urco delsi a tim padem mezi komorama v hlave bude vetsi rozestup (logicky predpokladam). Jinak tu F22 bych do CRX nedaval. Ten motor bude tezsi jak treba D16/B16 a neni tak vytacivej... Jinak v CR jezdi CRX (ale buzna DelSol) s 2.2 ATR 212PS. Docela to jede, ale je to tezky.
HANYSx píše:do brna kvuli tomu nepojedu tos odhad dobre ale obtisknout prirubu bych klidne mohl, jen jestli to nebude zbytecna prace, mam 2.2 a typoval bych ze tak velkej motor zadny cero nema. No a logicky mi pride vetsi motor=vetsi(nebo aspon jina) priruba...nebo snad existuje sance, ze pri jiny kubature budou stejny priruby?
Blok je urco delsi a tim padem mezi komorama v hlave bude vetsi rozestup (logicky predpokladam). Jinak tu F22 bych do CRX nedaval. Ten motor bude tezsi jak treba D16/B16 a neni tak vytacivej... Jinak v CR jezdi CRX (ale buzna DelSol) s 2.2 ATR 212PS. Docela to jede, ale je to tezky.
sem psal, ze prave nemam crx mam ten motor v tom do ceho patri a taky tam hezky zustane
Zemi píše:Ted bys mohl zmerit vykon na kolech u toho je jedno co mas za gumy kdyz to prozenes treba na 2.-3. stupen do omezovace jak jsem to udelal ja... Tehdy me vyslo 110whp a kamosovi s VTickem 120bhp tak to schvalne zkus...
to musel bejt nejakej chudak vocas kamos, ze se mu povedlo koupit 120bhp VTi...jeste ze ja mam 120whp
Pokud se jedná o sportovniautodoplnky.cz, můžu ji všem jen a jen doporučit, protože je to vážně seriozní firma a nemám k ní jedinou výtku!!! Sám mám od nich spoustu dílů a vždy v perfektní kvalitě a za skvělou cenu. Teď třeba čekám na čirou optiku...
To Sly: Pamatuješ si červenou Hondu Civic VTEC ze srazu Fashion Cars ve Vysokým Mýtě jaro 2005?? Stále nabírá sílu na Tvého mazlíka!! Zdraví Tě Tommy
Civic_VT> To vis, ze pamatuji. Pokud nebude nejaka prutrz mracen, rad bych se podival do Brna, Koprivnice a snad jeste Prerov. Pak se crx rozlozi a zacne se delat na motoru. Sezona asi skonci predcasne, takze ho pravdepodobne budu moct potkat pouze v Brne, jestli se tam pres celou republiku vyda.