Akorát ty dvě zalomení o 90° teda jako nic mocJirka S2 píše:Sly-Bulldog mi už dělal 3 výfuky,na Supru(ted v ní jezdí Beaver),na Civika a na S2.Vždy maximální spokojenost!!!!

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Akorát ty dvě zalomení o 90° teda jako nic mocJirka S2 píše:Sly-Bulldog mi už dělal 3 výfuky,na Supru(ted v ní jezdí Beaver),na Civika a na S2.Vždy maximální spokojenost!!!!
To byl jen takový rýpaneček... Nebrat vážně...Sly píše:Nechci ted nejakym zpusobem podcenovat Kubovy ridiccske kvality, ovsem pokud se jedna o zavody do vrchu na trati 3km, neni meritkem sirka vyfukoveho potrubi. Vysledny cas je ovlivnen mnoha ruznymi faktory. Ale to by bylo na uplne jinou diskuzi.
Kazdopadne dekuji za nazor, o tom tohle forum je. Jsem domluveny s Dynomaxem, ze po vymene vyfukoveho potrubi se vykon odmeri na brzde, takze tady potom dodam graf a svuj subjektivni nazor, jestli auto jede lepe, v jakem spektru otacek a jak se zmena projevuje.
Sly,já Tě vůbec nehodlám kritizovat,je to jen můj názor na tuto problematiku.Neber to nikterak osobně,prosím.Sly píše:JirkaŠ> I pres tvou kritiku jsem stale presvedceny o funkcnosti navrzeneho potrubi. Pokud stale plati Dynomaxova nabidka, zverejnim zde namerene hodnoty z brzy. Jinak az po kompletni GO motoru, ktera je naplanovana na pristi sezonu.
G-tech pujcim od kolegy. 0-96 zmerim, az se trosku otepli. Do te doby, nez se zacne delat motor, budu s autem jezdit, jak je. Tim padem bych se mohl dostat i na sraz do Brna a na slickach by ten namereny cas mohl byt realny. V tomhle pocasi by to na sjetych letnich bylo velmi spatne. Kazdopadne v Brne nevydrzim nejit na sprinty, i kdyz je motor serie.Zemi píše:Mno doufam ze mas pri ruce Gtech...imo ja risknu to vetsi (55-60mm) potrubi... Neco jsem se docetl u anglanu tak uvidime, ale na tebe mit nebudu.
Zkusim. Kazdopadne v brzke dobe auto pujde na brzu. Dodam slibeny graf.Zemi píše:Ted bys mohl zmerit vykon na kolech u toho je jedno co mas za gumy kdyz to prozenes treba na 2.-3. stupen do omezovace jak jsem to udelal ja...Tehdy me vyslo 110whp a kamosovi s VTickem 120bhp tak to schvalne zkus...
Jen tak mezi reci...Sly píše:Zkusim. Kazdopadne v brzke dobe auto pujde na brzu. Dodam slibeny graf.Zemi píše:Ted bys mohl zmerit vykon na kolech u toho je jedno co mas za gumy kdyz to prozenes treba na 2.-3. stupen do omezovace jak jsem to udelal ja...Tehdy me vyslo 110whp a kamosovi s VTickem 120bhp tak to schvalne zkus...
V tomhle s tebou souhlasim. Muzu ti rict, ze nez jsem do auta lezl, rikal jsem si, ze se zvukem nenecham ovlivnit. Vim o tom a mam za to, ze s crx uz mam neco odjezdeno a tak dokazu posoudit, jestli auto jede opravdu lepe nebo pouze vice rve.semysak píše:subjektivni pocit kdyz to rve tak to dobre jede je docela rozsirenej
Sorry ze jsem to nanapsal hned... Je to A9ka... S jednotkou Z5 pac ta jde modifikovat. Snad se mi podari ji ziskat...Sly píše:150 hp na D16Z5 s takovyma upravama je hodne slusne. To ano.