Pocitane potrubi
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
-
- Kontaktovat uživatele:
ja vzdycky ze auta jezdej, tak sem se asi spetlZemi píše:Sak po srazech behaj uz dlouho 240-250PS Civici.

jako tady v cr sou nejaky 250 Ps civici ??
www.opel-tigra-cz.com | www.tigra-twin-top.wz.cz | www.pocasi-jarmil.wz.cz
http://jaromer.myminicity.com/ - moje virtualni mestecko
pocasi(Jarmil) 4EVER
http://jaromer.myminicity.com/ - moje virtualni mestecko

pocasi(Jarmil) 4EVER
Co kecáš že to tu nikdo nemá. Já si vzpomínám v Brně jak každej před sprintama s vtecama to měli, štelovali a pak je pojela sériovka na sjetejch gumách, to byl zážitek to sem nežralZemi píše:Zvysit bohatost = mene koni, ale bezpecne... Vetsiho vykonu docilis idelanim pomerem A/F (ted si nevzpomenu kolik to jeSly píše:Co ten prvni kus? Je nejlevnejsi a je vcetne meraku. To je ten bazmek, kterym si na sprintech muzes zvysit bohatost smesi?
Jakou to ma spojitost s vyfukovym potrubim?)...
Jinak spojitost je tam takova, ze porad upgradujes a nemusi ti to ten seriovej regulator porad stihat... Tady v CR to lidi moc nema, ale slovaci to maj snad vsichni vcetne Dusana s GX Saxem.

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz jsou to curaci...Ritchma píše:Co kecáš že to tu nikdo nemá. Já si vzpomínám v Brně jak každej před sprintama s vtecama to měli, štelovali a pak je pojela sériovka na sjetejch gumách, to byl zážitek to sem nežralZemi píše:Zvysit bohatost = mene koni, ale bezpecne... Vetsiho vykonu docilis idelanim pomerem A/F (ted si nevzpomenu kolik to jeSly píše:Co ten prvni kus? Je nejlevnejsi a je vcetne meraku. To je ten bazmek, kterym si na sprintech muzes zvysit bohatost smesi?
Jakou to ma spojitost s vyfukovym potrubim?)...
Jinak spojitost je tam takova, ze porad upgradujes a nemusi ti to ten seriovej regulator porad stihat... Tady v CR to lidi moc nema, ale slovaci to maj snad vsichni vcetne Dusana s GX Saxem.![]()

@casipo(miljar):

Tenhle taky nejako posilil...

Tyhle vsechny pojedou S2000 uplne v pohode...

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
docela by mě zajímalo čím tyhle Civic-i dosáhly zvýšení o 40-50 HP, jinak v sérii tenhle CIvic dá S2000 jako by prd nijak zázračně to nejede ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze si to nechal upravit za cca 200kkcMarauderZ28 píše:docela by mě zajímalo čím tyhle Civic-i dosáhly zvýšení o 40-50 HP, jinak v sérii tenhle CIvic dá S2000 jako by prd nijak zázračně to nejede ...

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jezisi Maro nech toho... CTR v serii neda S2k... A jestli jo tak je to proste o ridici... A o tom cervenym Civicu vim to, ze ma I/E + TODA CAMs + HONDATA... Vozi s sebou vedle sebe notebook a prehazuje si mezi 32 programy podle toho co pojede... Ma tam toho mraky... Slysel jsem neco o 2mega ze v tom je...MarauderZ28 píše:docela by mě zajímalo čím tyhle Civic-i dosáhly zvýšení o 40-50 HP, jinak v sérii tenhle CIvic dá S2000 jako by prd nijak zázračně to nejede ...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
o nulu vicZemi píše:Jezisi Maro nech toho... CTR v serii neda S2k... A jestli jo tak je to proste o ridici... A o tom cervenym Civicu vim to, ze ma I/E + TODA CAMs + HONDATA... Vozi s sebou vedle sebe notebook a prehazuje si mezi 32 programy podle toho co pojede... Ma tam toho mraky... Slysel jsem neco o 2mega ze v tom je...MarauderZ28 píše:docela by mě zajímalo čím tyhle Civic-i dosáhly zvýšení o 40-50 HP, jinak v sérii tenhle CIvic dá S2000 jako by prd nijak zázračně to nejede ...

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
eek mapy se daj stahnout z netu prece taky... A kdyz je sikovnej muze si to klidne ladit sam... Si to pletes s tim PowerSracem od BitPoweru...tojebordel píše:o nulu vicZemi píše:Jezisi Maro nech toho... CTR v serii neda S2k... A jestli jo tak je to proste o ridici... A o tom cervenym Civicu vim to, ze ma I/E + TODA CAMs + HONDATA... Vozi s sebou vedle sebe notebook a prehazuje si mezi 32 programy podle toho co pojede... Ma tam toho mraky... Slysel jsem neco o 2mega ze v tom je...MarauderZ28 píše:docela by mě zajímalo čím tyhle Civic-i dosáhly zvýšení o 40-50 HP, jinak v sérii tenhle CIvic dá S2000 jako by prd nijak zázračně to nejede ...ale jestli za kazdej program (32) zaplatil tezky prachy tak zas proc nee

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
mělo tam bejt samozřejmě nedá jako tedy CTR v sérii nedá S2000
jinak 2 mega za 50 HP to je fakt paráda
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
mozna vas to bude zajimat , dnes jsme upravovali vyfuk a sani na A4 1,8 T 110 kw v zakladu a to postupne , neslo o nejake drasticke navysovani vykonu, nejdrive majitel auta chtel odstranit kat i stred a nechat origo koncovy tlumic, nechtel si to nechat vymluvit, nebyl uz nejmladsi a nechtel, aby mu to moc rvalo , kat uz mel v haji,
misto stredu jsme dali glasspack od Dynomaxu 61 cm, kat dali pryc a nahradili trubkou, problem je v tom , ze ten kat je hodne vysoko u motoru a je jeste pred nim tlakove cidlo , musela se znovu udelat diagnostika, to byla prvni faze , kdy vysledkem bylo po nastartovani decentni hluboka kulisa, ktera ale pri vyzsich otackach silila, v kopci pry byl znat rozdil v tom, ze to lepe tahlo, po nejake dobe prislo na radu sani a pri te prilezitosti jsem vytahl nove pruchozi tlumice v nerezu a ze kdyz uz ma to turbo v aute , KN fitr, vyfuk bez katu i origo stredu, ze prece jenom by to nebylo na skodu jej namontovat , nakonec jsme vymenili i ten koncak za ciste pruchozi s dual hranatyma koncovkama, celkem byl problem s tim sanim, protoze veskere cidla jsou primo na boxu a je skoro nemozne tam jednoduse nekde umistit filtr, ktery jsme nakonec umistili co mozna nejblize k turbu, odstinili a ze zhora nechali originalni nadech , zajimave to bylo po nastartovani, nekonalo se zadne navyseni hlucnosti,od spodu je pravda , ze zvuk byl hodne dunivy, ale pokud se pridal plyn a zabralo turbo, zvuk se krasne menil to tenciho songu a na ceste je to tak , ze pri vytozeni nad 3 - 4000 se zvuk zacina ztracet a jen zustava decentni hluboka kulisa, tak ze pri mensich rychlostech si to clovek muze dobre vychutnat a na dalnici ho zase neboli hlava, jinak otevrene K& N zrovna "neryci" , ale spise oddechuje, ktere je krasne hlavne slyset pri prerazeni, kdy sepne a vypne turbo, tim jsem chtel jen rici, ze opravdu nemusi vzdy platit, ze po zpruchodneni cele vyfukove soustavy , musi dojit k velkemu narustu hlucnosti, pokud se pouzije dostatecne dlouhy a kvalitni zadni tlumic i rezonator
misto stredu jsme dali glasspack od Dynomaxu 61 cm, kat dali pryc a nahradili trubkou, problem je v tom , ze ten kat je hodne vysoko u motoru a je jeste pred nim tlakove cidlo , musela se znovu udelat diagnostika, to byla prvni faze , kdy vysledkem bylo po nastartovani decentni hluboka kulisa, ktera ale pri vyzsich otackach silila, v kopci pry byl znat rozdil v tom, ze to lepe tahlo, po nejake dobe prislo na radu sani a pri te prilezitosti jsem vytahl nove pruchozi tlumice v nerezu a ze kdyz uz ma to turbo v aute , KN fitr, vyfuk bez katu i origo stredu, ze prece jenom by to nebylo na skodu jej namontovat , nakonec jsme vymenili i ten koncak za ciste pruchozi s dual hranatyma koncovkama, celkem byl problem s tim sanim, protoze veskere cidla jsou primo na boxu a je skoro nemozne tam jednoduse nekde umistit filtr, ktery jsme nakonec umistili co mozna nejblize k turbu, odstinili a ze zhora nechali originalni nadech , zajimave to bylo po nastartovani, nekonalo se zadne navyseni hlucnosti,od spodu je pravda , ze zvuk byl hodne dunivy, ale pokud se pridal plyn a zabralo turbo, zvuk se krasne menil to tenciho songu a na ceste je to tak , ze pri vytozeni nad 3 - 4000 se zvuk zacina ztracet a jen zustava decentni hluboka kulisa, tak ze pri mensich rychlostech si to clovek muze dobre vychutnat a na dalnici ho zase neboli hlava, jinak otevrene K& N zrovna "neryci" , ale spise oddechuje, ktere je krasne hlavne slyset pri prerazeni, kdy sepne a vypne turbo, tim jsem chtel jen rici, ze opravdu nemusi vzdy platit, ze po zpruchodneni cele vyfukove soustavy , musi dojit k velkemu narustu hlucnosti, pokud se pouzije dostatecne dlouhy a kvalitni zadni tlumic i rezonator
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja myslim ze je to o nulu min... tedy 200 000MarauderZ28 píše:mělo tam bejt samozřejmě nedá jako tedy CTR v sérii nedá S2000

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj to sedí, 200kkč stojí nový Spark 0.8 a má 50 koní...tojebordel píše:ja myslim ze je to o nulu min... tedy 200 000MarauderZ28 píše:...jinak 2 mega za 50 HP to je fakt paráda

|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Proc by to melo byt o nulu min kdyz je v tom zapocitana i porizovaci cena?tojebordel píše:ja myslim ze je to o nulu min... tedy 200 000MarauderZ28 píše:mělo tam bejt samozřejmě nedá jako tedy CTR v sérii nedá S2000

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
Jeste jeden dotaz ohledne potrubi. Na diskuzich jsem se dozvedel, ze nejlepsi volba vnitrniho prumeru u civic/crx (130-160hp) je 2.25 inches (57mm). Je logicke, ze by bylo spatne udelat potrubi o takove tloustce a potom to na konci uskrtit tlumicem s vnitrnim prumerem 51mm.
Co by se ale stalo, kdybych mel potrubi 57mm a koncak 60mm? Bylo by to na skodu?
Diky.
Co by se ale stalo, kdybych mel potrubi 57mm a koncak 60mm? Bylo by to na skodu?
Diky.
Live4Ride Syndicate