http://cgi.ebay.com/ebaymotors/90-91-92 ... 1675QQrdZ1
může mi prosím někdo znalý této problematiky poradit jestli to bude fungovat a případně vysvětlit kam se to montuje

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Beaver píše:Mohlo by to pomoct, záleží jak moc jsi mimo hodnoty. Ten kit uvádí možnost korekce "Adjusts your Camber +1.25 to 3", takže by bylo optimální si nechat někde na geometrii přeměřit odklony.
Ačka mam okem sotva viditelný... včera to byl prostě pešek, nemyslel sem to tak, že kdybych neměl sníženo tak bych to nerozstřelil, ale kdybych měl odklony nastavený tak jak maj bejt a brzdil celou plochou gumy tak bych to něj poslal určitě v menší rychlostiTom_ píše:vliv to bude mit urcite , ale ne ne takovy aby ti to nezabrzdilo, sam mam snizeni -6cm a lehce je to do "acek" a zkousel sem brzdit hodne tvrde a ze by se to zmenilo bych vubec nerekl, a zkousel sem to i na vode i na suchu, tudiz bych hledal chybu nekde jinde
zalezi jak velky acka si mel, je fakt ze tim vetsi plocha ktera se dotyka vozovky tim lip pri akceleraci , brzdeni
si pleteš dojmy s pojmy mladejSwejky píše:a neni to třeba taky tim že ti prdel skoro vůbec nebrzdí závodníku???? a že ti na tu skoro tunu a půl těžký auto přední brzdy nestačejjestli to taky nemá honda nějak blbě to že má horzně lehkej předek (čemu, abych řek pravdu, se ani nedivil) a hrozně těžkej zadek ?? Je to má domněnka, kyždopádně když sem s tim autem jel tak mi přišlo že auto vůbec nebrzdí nebo de do smyku a nebo hrabe
auto drží i na mokru, vzorku mám relativně dost a nejezdim žádný šitovky... i když novou gumu sem neviděl ani nepamatujumcsow píše:a co třeba gumy, taky sem mněl na okru hrozný problémy, tak sem si koupil new gumy, a snad to bude o dost lepší, kamarád co je má tak řikal že na vodě to nemoch utrhnout, jinak mám sníženo a kola do ačka sklopený jak nejvíc to jde, a brzdy se mi zdaj pořád stejně dobrý