TOYOTA SUPRA JZA80 - další úpravy
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
jo kluci moc dík, dozvěděl jsem se také dost věcí , které doufám někdy použiju
( jak už jsme psal jak dodělám GO začíná šetřit..
)
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Protoze minimalne 5x borena a to ze fakt moc. Ten ram uz je tak mekkej, ze to auto nikdy nepojede rovne natoz aby jelo poradne do zatacky. Mj. to stalo 2 roky nekde ve stodole nebo v kravine, zrezle, hadice a elektrika prolezla a prokousana od krys. Oprava by stala minimalne 300 - 350tis. bez prace... takze to nema vubec cenu resit.Anonymous píše:proc je na ND ta supra???vypada jen pomackane,nebo i druha strana je k.o????
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
az tak moc? a za kolik se prodava ta supra ???street.racer píše:Protoze minimalne 5x borena a to ze fakt moc. Ten ram uz je tak mekkej, ze to auto nikdy nepojede rovne natoz aby jelo poradne do zatacky. Mj. to stalo 2 roky nekde ve stodole nebo v kravine, zrezle, hadice a elektrika prolezla a prokousana od krys. Oprava by stala minimalne 300 - 350tis. bez prace... takze to nema vubec cenu resit.Anonymous píše:proc je na ND ta supra???vypada jen pomackane,nebo i druha strana je k.o????
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ta Supra se neprodava, mame ji my na nahradni dilytomasss píše:az tak moc? a za kolik se prodava ta supra ???street.racer píše:Protoze minimalne 5x borena a to ze fakt moc. Ten ram uz je tak mekkej, ze to auto nikdy nepojede rovne natoz aby jelo poradne do zatacky. Mj. to stalo 2 roky nekde ve stodole nebo v kravine, zrezle, hadice a elektrika prolezla a prokousana od krys. Oprava by stala minimalne 300 - 350tis. bez prace... takze to nema vubec cenu resit.Anonymous píše:proc je na ND ta supra???vypada jen pomackane,nebo i druha strana je k.o????
Ale papiry na ni mame za pade na prodej...
-
Návštěvník
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak Ti povim, tahle Supra (mj. je to automat!) byla minuly rok touto dobou naprosta seriovka, mela jeste v haji prepousteci ventily v prevodovce, vyjezdene tlumice, proste nic moc. A jak vidis za rok, je to zatim nejrychlejsi Supra na sprintech v CRAnonymous píše:tak to pak ano...jinak ja mit penize tak uz jsemneco privezl z nemecka..ale many budou az v zari takze v rijnu ji tu mam na 99%...mel sem moznost se svest,jede hezky ma najeto jen 52tisic km...r.v.94,je to automat,ale to je mi jedno ja stejne nikdy na sprintu nevyhraji....
z kery zeme by bylo nejlepsi si dovest nejaky auto.Jestli nemecko nebo svajc.A jestli to vyjde o vic levneji?street.racer píše:Tak Ti povim, tahle Supra (mj. je to automat!) byla minuly rok touto dobou naprosta seriovka, mela jeste v haji prepousteci ventily v prevodovce, vyjezdene tlumice, proste nic moc. A jak vidis za rok, je to zatim nejrychlejsi Supra na sprintech v CRAnonymous píše:tak to pak ano...jinak ja mit penize tak uz jsemneco privezl z nemecka..ale many budou az v zari takze v rijnu ji tu mam na 99%...mel sem moznost se svest,jede hezky ma najeto jen 52tisic km...r.v.94,je to automat,ale to je mi jedno ja stejne nikdy na sprintu nevyhraji....
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Abych rekl uprimne, s dovozem z evropskych statu nemam zadne zkusenosti, ale co jsem slysel od lidi co kseftuji s autama, tak pry ze Svycarska jsou sportacky levnejsi...tomasss píše:z kery zeme by bylo nejlepsi si dovest nejaky auto.Jestli nemecko nebo svajc.A jestli to vyjde o vic levneji?street.racer píše:Tak Ti povim, tahle Supra (mj. je to automat!) byla minuly rok touto dobou naprosta seriovka, mela jeste v haji prepousteci ventily v prevodovce, vyjezdene tlumice, proste nic moc. A jak vidis za rok, je to zatim nejrychlejsi Supra na sprintech v CRAnonymous píše:tak to pak ano...jinak ja mit penize tak uz jsemneco privezl z nemecka..ale many budou az v zari takze v rijnu ji tu mam na 99%...mel sem moznost se svest,jede hezky ma najeto jen 52tisic km...r.v.94,je to automat,ale to je mi jedno ja stejne nikdy na sprintu nevyhraji....
no me nejde o sportacek
sem rad ze mam par drobnych a nechce se mi kupovat Š 105,120 atd... to by se mi nevyplatilo.Kdybych mel tech 30 000 kč tak sem si mohl vzit auto od Idaha
ale tolik nemam
a to sem byl i na brigade. zarobil sem za necely mesic kolem 9 000 hrubeho a to mi tak mozna vyslo na ty 105ky a jine takovy podobny kary
-
Návštěvník
ja vozím auta z holandska svycarska,nemecka...a je to ruzne,nekomu se zalibi auto tam,ja mu najdu uplne to stejne v nemecku jen levneji...ta supra je od kamarada z nemecka,on je ten tip co ma auto v garazi a lesti ho neustale...takze je ve supr stavu budu druhy majitel...koupil si maserati quattroporte tak musi splacet,a nema misto v garazi...je mozne ze za 10 let budu mit od neho nabidku na maserati..
-
Návštěvník
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S nemeckyma pastikama bez o mistnost vedle, tady se resi sikmookyAnonymous píše:jinak pokud by si mel zajem o sportacek vim o jednom speedstru 2,0turbo ma to v serii 200koni a po chipu a sani cca 240koni...cena by byla okolo 20tisic euro)ale je to skoro nove ma to najeto 7tis.km,cerna barva a neni to v bazaru,opet pres zname...
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
street.racer píše:S nemeckyma pastikama bez o mistnost vedle, tady se resi sikmookyAnonymous píše:jinak pokud by si mel zajem o sportacek vim o jednom speedstru 2,0turbo ma to v serii 200koni a po chipu a sani cca 240koni...cena by byla okolo 20tisic euro)ale je to skoro nove ma to najeto 7tis.km,cerna barva a neni to v bazaru,opet pres zname...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Snad VW GolfII 1,6 32PS?tomasss píše:rikam ze nechci sportakane ze bych nechtel ale nemuzu si dovolit
a nevis kolik tak stoji nejmin a nejcasteji dovazene auto ze zahranici???
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to já joŠigy píše:To nejsi sám! taky to nechápuMaya_Man píše:Uf sem si ted vsiml ty supry, jak nekdo muze nechat takovyhle auto hnit nekde ve stodole mezi krysama to nechapu.
sám mám tady pár Skylinů od hodně starých až po R-34, nějaký to Ferrárko(Enzo, F 50 a tak) a 3 Lamborgini( Countach, Diablo VT a LM-to terénní)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK