jo kluci moc dík, dozvěděl jsem se také dost věcí , které doufám někdy použiju ( jak už jsme psal jak dodělám GO začíná šetřit.. )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Anonymous píše:proc je na ND ta supra???vypada jen pomackane,nebo i druha strana je k.o????
Protoze minimalne 5x borena a to ze fakt moc. Ten ram uz je tak mekkej, ze to auto nikdy nepojede rovne natoz aby jelo poradne do zatacky. Mj. to stalo 2 roky nekde ve stodole nebo v kravine, zrezle, hadice a elektrika prolezla a prokousana od krys. Oprava by stala minimalne 300 - 350tis. bez prace... takze to nema vubec cenu resit.
Anonymous píše:proc je na ND ta supra???vypada jen pomackane,nebo i druha strana je k.o????
Protoze minimalne 5x borena a to ze fakt moc. Ten ram uz je tak mekkej, ze to auto nikdy nepojede rovne natoz aby jelo poradne do zatacky. Mj. to stalo 2 roky nekde ve stodole nebo v kravine, zrezle, hadice a elektrika prolezla a prokousana od krys. Oprava by stala minimalne 300 - 350tis. bez prace... takze to nema vubec cenu resit.
az tak moc? a za kolik se prodava ta supra ???
Ta Supra se neprodava, mame ji my na nahradni dily
Ale papiry na ni mame za pade na prodej...
tak to pak ano...jinak ja mit penize tak uz jsemneco privezl z nemecka..ale many budou az v zari takze v rijnu ji tu mam na 99%...mel sem moznost se svest,jede hezky ma najeto jen 52tisic km...r.v.94,je to automat,ale to je mi jedno ja stejne nikdy na sprintu nevyhraji....
Anonymous píše:tak to pak ano...jinak ja mit penize tak uz jsemneco privezl z nemecka..ale many budou az v zari takze v rijnu ji tu mam na 99%...mel sem moznost se svest,jede hezky ma najeto jen 52tisic km...r.v.94,je to automat,ale to je mi jedno ja stejne nikdy na sprintu nevyhraji....
Tak Ti povim, tahle Supra (mj. je to automat!) byla minuly rok touto dobou naprosta seriovka, mela jeste v haji prepousteci ventily v prevodovce, vyjezdene tlumice, proste nic moc. A jak vidis za rok, je to zatim nejrychlejsi Supra na sprintech v CR
Anonymous píše:tak to pak ano...jinak ja mit penize tak uz jsemneco privezl z nemecka..ale many budou az v zari takze v rijnu ji tu mam na 99%...mel sem moznost se svest,jede hezky ma najeto jen 52tisic km...r.v.94,je to automat,ale to je mi jedno ja stejne nikdy na sprintu nevyhraji....
Tak Ti povim, tahle Supra (mj. je to automat!) byla minuly rok touto dobou naprosta seriovka, mela jeste v haji prepousteci ventily v prevodovce, vyjezdene tlumice, proste nic moc. A jak vidis za rok, je to zatim nejrychlejsi Supra na sprintech v CR
z kery zeme by bylo nejlepsi si dovest nejaky auto.Jestli nemecko nebo svajc.A jestli to vyjde o vic levneji?
z kery zeme by bylo nejlepsi si dovest nejaky auto.Jestli nemecko nebo svajc.A jestli to vyjde o vic levneji?
Abych rekl uprimne, s dovozem z evropskych statu nemam zadne zkusenosti, ale co jsem slysel od lidi co kseftuji s autama, tak pry ze Svycarska jsou sportacky levnejsi...
no me nejde o sportacek sem rad ze mam par drobnych a nechce se mi kupovat Š 105,120 atd... to by se mi nevyplatilo.Kdybych mel tech 30 000 kč tak sem si mohl vzit auto od Idaha ale tolik nemam a to sem byl i na brigade. zarobil sem za necely mesic kolem 9 000 hrubeho a to mi tak mozna vyslo na ty 105ky a jine takovy podobny kary
ja vozím auta z holandska svycarska,nemecka...a je to ruzne,nekomu se zalibi auto tam,ja mu najdu uplne to stejne v nemecku jen levneji...ta supra je od kamarada z nemecka,on je ten tip co ma auto v garazi a lesti ho neustale...takze je ve supr stavu budu druhy majitel...koupil si maserati quattroporte tak musi splacet,a nema misto v garazi...je mozne ze za 10 let budu mit od neho nabidku na maserati..
jinak pokud by si mel zajem o sportacek vim o jednom speedstru 2,0turbo ma to v serii 200koni a po chipu a sani cca 240koni...cena by byla okolo 20tisic euro )ale je to skoro nove ma to najeto 7tis.km,cerna barva a neni to v bazaru,opet pres zname...
Anonymous píše:jinak pokud by si mel zajem o sportacek vim o jednom speedstru 2,0turbo ma to v serii 200koni a po chipu a sani cca 240koni...cena by byla okolo 20tisic euro )ale je to skoro nove ma to najeto 7tis.km,cerna barva a neni to v bazaru,opet pres zname...
S nemeckyma pastikama bez o mistnost vedle, tady se resi sikmooky
Anonymous píše:jinak pokud by si mel zajem o sportacek vim o jednom speedstru 2,0turbo ma to v serii 200koni a po chipu a sani cca 240koni...cena by byla okolo 20tisic euro )ale je to skoro nove ma to najeto 7tis.km,cerna barva a neni to v bazaru,opet pres zname...
S nemeckyma pastikama bez o mistnost vedle, tady se resi sikmooky
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Rudi píše:ta Supra byla i na českejch SPZtkách nebo byla dovezená od někud ze zahraničí už zbořená? na tu fotku se moc hezky nedívá...jak tam tak stojí
tomasss píše:rikam ze nechci sportaka ne ze bych nechtel ale nemuzu si dovolit a nevis kolik tak stoji nejmin a nejcasteji dovazene auto ze zahranici???
Snad VW GolfII 1,6 32PS? Jaky auta myslis... A OT tu je dost si myslim...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
no trebas ten Golf.i kdyz kdyby tech koni bylo vic bych se nezlobil ale to by mi taky bohate stacilo.Proste neco levnejsiho abych tam mohl taky udelat par uprav.Ale ten golf by stacil...
Takovej Golf může stát od 1000E po nesmysl,podle toho jestli chceš kuličku,nebo auto po dědečkovi.Jinak Speedster,jsem viděl na silnici a i když nejsem Fanda Oplu,vypadá fakt nádherně.
Maya_Man píše:Uf sem si ted vsiml ty supry, jak nekdo muze nechat takovyhle auto hnit nekde ve stodole mezi krysama to nechapu.
To nejsi sám! taky to nechápu
to já jo
sám mám tady pár Skylinů od hodně starých až po R-34, nějaký to Ferrárko(Enzo, F 50 a tak) a 3 Lamborgini( Countach, Diablo VT a LM-to terénní) a jelikož teď nejsem zrovna při penězích, tak se mi tady válej snad někdy budou
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK