Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
To by asi vydržel ne?? Nejvic by to odnesli asi poloosi.MarAt píše:Myslíš,že by jako i setrvák nevydržel jo?
A proto je právě lepší koupit rovnou auto s turbem nebo v případě swapu přehodit všechno - včetně převodovky a poloos. Jinak za úpravy a zesilování těch tvých pozůstatků z jednašestky dáš hrozný peníze, abys najezdil aspoň pár desítek tisíc kilometrů.Chuck píše:uznavam že ten napad je trochu šilenějši, ale je realizovatlnej. Teď ten motor 1.8t to je z tt??? No ale neni tam řidící jednotka, jak to napasuju na tu moji převodovku??? A tenhle motor ma asi pořadnej vykon, takže zřejmě poloosi pudou do haje, spojka pude dohaje, a kdoví co ještě. A jak se tam vejde vubec velikostně???
Cena to je supr šel bych do toho, ale nekoupimpřeci něco když nevím jestli to tam dam.
Jo jasně to sou ty manici co to zrobily. Prodavaj celej ten kit za 35 tisic.MarAt píše:Myslíš tohle?![]()
http://www.motortech.sk/m-16mpi.htm
Věděl jsem,že chystáš něco velkýho už jak ses ptal na budíky na pravým sloupku (jako skyline) a budík na teplotu sání. Rozhodně se toho neboj,když to jezdí jim,tobě taky bude!
Tvýho nazoru si cenim- jen prsotě už takovej projekt byl a fungovalo to dobře- bez nějakých většich problemu. Celej ten kit na feldu seženu za 35 tisic.Idaho píše:co s etyce ceny motoru a elektriky, nez zacnes rejt vem do ruky annonci - pokud umis cist, nebo projed par vrakovist - castecnou odpoved tu uz mas taky...Chuck píše:Mužeš mi řict od kdy se balej žensky na turbo- kvuli tomu ho tam asi nedavam ne?? A pokud musiš mit hezky auto nato aby si zbalil holku tak to je tvuj problem.Idaho píše: poridit motor 1,8t , kompletni bude max 20 tis.. poku si spoctes investici do prestavby puvodniho bude to drazsi... jinak odlehceni o 200kg ne; ale i "blbejch" 100kg znamena zmenu kterou pocitis a touz takovy problem neni...
Mezi nami co ziskas tim ze budes mit felicii s turbem? budes mit auto co trosku pojede ale v zatackas bude dostavat na prdel pokud neinvestujes dost velkou palku do podvozku - porad to bude felicie, kterou i s tim turbem pojede na statovce 90% dvoulitru a kazda obyc CRX.. halven kvlu spatn erozlozene vaze, tezisti a stabilite auta.. jde o to na co to chces, pokud chces mit unikat , tak to mit nebudes, uz jich jezdi dost, a pokud to chces na to abys machroval ze mas feldu v turbu - moc lidi tim neoslnis a ve finale pokud bys ti penize investoval do jineho auta tak bab zbalis vicDocela mě zajima odlehčeni o 100 kg, mužem mi to popsat, docela by mě to zajimalo a určitě bych i něco využil. Ty asi nemaš oblibeny auto co- prostě chci upravyt tu moji feldu. Unikat nechci, to bych do ni musel nacpat pořadnej balik. Koukal sem po nějakejch upravach motoru a je to finančně taky dost naročny- takže proč ne rounou turbo než nějaký znižovani hlavy. Prodat feldu se už nevyplati- co bych za ty prachy pořidil??? Mě se felicie libi.
Co se tyce baleni holek, pripada mi to jako spis tvuj problem, protoze porste nevim k cemu by byla felda v turbu jak to chces ty - sorry ale tak leda k smichu ostantim soferum co vi o co jde, a nebo k uznalemu pohledu a popalacani po zadech od neznalych Pepiku - sorry sekl js,e se asi ti jde o tohle ..
Pokud by sis pred polozenim takoveto otazky porcetl forum, mozna bys ji nepolozil a takhle se tu neztrapnil, portoze bys vedel vsechno o teto problematice ( no prehanim ale urcite bys vedel vic ne jsi se za dva dny docetl v tomhle threatu ) - anvic bys vedel i o autech ktere mam v oblibe a ktere slechtim a o mych pokusech s oturbenim ( a nejen mych ) a pochopil bys proc je tu tu k takovyhle otazce tak negativni postoj. ale tobe nejde o to ziskat informace a tu pouzit ale spis delat potom v hopsode chytryho ceo vse se musi udelat a jak to neni problem. reknu ti jenu vec, vim na kolik vyjde swap na 1;8T a pokud ty dokazes oturbit tvoji feldu za mene nez 1,5nasobek te ceny a vydrzi jezdit 10tis km tak ti ten rozdil doplatim , beres??