Turbo ???

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

:( Vy taky zkazíte každou srandu! Já jedinej jsem ho nezrazoval,protože vím,že to je reálný a Chuck na to má! :wink:
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz

Chuck

Příspěvek od Chuck »

MarAt píše::( Vy taky zkazíte každou srandu! Já jedinej jsem ho nezrazoval,protože vím,že to je reálný a Chuck na to má! :wink:
Jo dik. Ja vim že to de, už sem par feld s turbem viděl. Těšil ses až by mě to udělalo diru do kapoty co??? :lol:

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Re: Turbo ???

Příspěvek od MarAt »

Myslíš,že by jako i setrvák nevydržel jo?
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz

Chuck

Příspěvek od Chuck »

MarAt píše:Myslíš,že by jako i setrvák nevydržel jo?
To by asi vydržel ne?? Nejvic by to odnesli asi poloosi.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Chuck píše:uznavam že ten napad je trochu šilenějši, ale je realizovatlnej. Teď ten motor 1.8t to je z tt??? No ale neni tam řidící jednotka, jak to napasuju na tu moji převodovku??? A tenhle motor ma asi pořadnej vykon, takže zřejmě poloosi pudou do haje, spojka pude dohaje, a kdoví co ještě. A jak se tam vejde vubec velikostně???
Cena to je supr šel bych do toho, ale nekoupimpřeci něco když nevím jestli to tam dam.
A proto je právě lepší koupit rovnou auto s turbem nebo v případě swapu přehodit všechno - včetně převodovky a poloos. Jinak za úpravy a zesilování těch tvých pozůstatků z jednašestky dáš hrozný peníze, abys najezdil aspoň pár desítek tisíc kilometrů.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

=nYx=
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =nYx= »

BOOST HELL NO :?: :?:

Chuck

Příspěvek od Chuck »

Už sem jednou feldu s timhle motorem viděl- nema někdo kontakt na toho manika nebo adrsu ty stranky kde to ma??

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

Myslíš tohle? :D
http://www.motortech.sk/m-16mpi.htm
Věděl jsem,že chystáš něco velkýho už jak ses ptal na budíky na pravým sloupku (jako skyline) a budík na teplotu sání. Rozhodně se toho neboj,když to jezdí jim,tobě taky bude! 8)
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz

Chuck

Příspěvek od Chuck »

MarAt píše:Myslíš tohle? :D
http://www.motortech.sk/m-16mpi.htm
Věděl jsem,že chystáš něco velkýho už jak ses ptal na budíky na pravým sloupku (jako skyline) a budík na teplotu sání. Rozhodně se toho neboj,když to jezdí jim,tobě taky bude! 8)
Jo jasně to sou ty manici co to zrobily. Prodavaj celej ten kit za 35 tisic.

Chuck

Příspěvek od Chuck »

Všechno de. Takový řeči jako ať koupim jiny věci- tak to umi každej ne??

Chuck

Příspěvek od Chuck »

Idaho píše:
Chuck píše:
Idaho píše: poridit motor 1,8t , kompletni bude max 20 tis.. poku si spoctes investici do prestavby puvodniho bude to drazsi... jinak odlehceni o 200kg ne; ale i "blbejch" 100kg znamena zmenu kterou pocitis a touz takovy problem neni...

Mezi nami co ziskas tim ze budes mit felicii s turbem? budes mit auto co trosku pojede ale v zatackas bude dostavat na prdel pokud neinvestujes dost velkou palku do podvozku - porad to bude felicie, kterou i s tim turbem pojede na statovce 90% dvoulitru a kazda obyc CRX.. halven kvlu spatn erozlozene vaze, tezisti a stabilite auta.. jde o to na co to chces, pokud chces mit unikat , tak to mit nebudes, uz jich jezdi dost, a pokud to chces na to abys machroval ze mas feldu v turbu - moc lidi tim neoslnis a ve finale pokud bys ti penize investoval do jineho auta tak bab zbalis vic :D
Mužeš mi řict od kdy se balej žensky na turbo- kvuli tomu ho tam asi nedavam ne?? A pokud musiš mit hezky auto nato aby si zbalil holku tak to je tvuj problem. :nono: Docela mě zajima odlehčeni o 100 kg, mužem mi to popsat, docela by mě to zajimalo a určitě bych i něco využil. Ty asi nemaš oblibeny auto co- prostě chci upravyt tu moji feldu. Unikat nechci, to bych do ni musel nacpat pořadnej balik. Koukal sem po nějakejch upravach motoru a je to finančně taky dost naročny- takže proč ne rounou turbo než nějaký znižovani hlavy. Prodat feldu se už nevyplati- co bych za ty prachy pořidil??? Mě se felicie libi.
co s etyce ceny motoru a elektriky, nez zacnes rejt vem do ruky annonci - pokud umis cist, nebo projed par vrakovist - castecnou odpoved tu uz mas taky...

Co se tyce baleni holek, pripada mi to jako spis tvuj problem, protoze porste nevim k cemu by byla felda v turbu jak to chces ty - sorry ale tak leda k smichu ostantim soferum co vi o co jde, a nebo k uznalemu pohledu a popalacani po zadech od neznalych Pepiku - sorry sekl js,e se asi ti jde o tohle ..

Pokud by sis pred polozenim takoveto otazky porcetl forum, mozna bys ji nepolozil a takhle se tu neztrapnil, portoze bys vedel vsechno o teto problematice ( no prehanim ale urcite bys vedel vic ne jsi se za dva dny docetl v tomhle threatu ) - anvic bys vedel i o autech ktere mam v oblibe a ktere slechtim a o mych pokusech s oturbenim ( a nejen mych ) a pochopil bys proc je tu tu k takovyhle otazce tak negativni postoj. ale tobe nejde o to ziskat informace a tu pouzit ale spis delat potom v hopsode chytryho ceo vse se musi udelat a jak to neni problem. reknu ti jenu vec, vim na kolik vyjde swap na 1;8T a pokud ty dokazes oturbit tvoji feldu za mene nez 1,5nasobek te ceny a vydrzi jezdit 10tis km tak ti ten rozdil doplatim , beres?? :)
Tvýho nazoru si cenim- jen prsotě už takovej projekt byl a fungovalo to dobře- bez nějakých většich problemu. Celej ten kit na feldu seženu za 35 tisic.

Chuck

Příspěvek od Chuck »

Budu teda rad když mate zkušenosti, když mi odpovite na par otazek. Když koupim motor, musim ipřevodovku- přiruba určitě nebude pasovat. Ten motor je bez řidící jednoty, takže kolik by stala ta?? Motor bude určitě těžši, a to na ty poloosy bude asi moc- jak dlouho vydržej?? Ten motor bych bral.

Fugo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fugo »

nechápu co řešíš, kit je za 35tis jak píšeš tak si ho kup a máš to,
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity

MattiK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MattiK »

Fugo píše:nechápu co řešíš, kit je za 35tis jak píšeš tak si ho kup a máš to,
njn nektery lidi si nenechaji poradit, ale pokud ma zbytecny prachy tak at to zkusi aspon pozna o co jde :lol: :)

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

presne poku dkit je a za takovouhle cenu sel bych do toho, je otazkou co ten kit obsahuje :( jestli pocita se zmenou komprese atd..

kazdopadne v tom kytu asi nebudou budiky atd.. nebo ano??
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“