Turbo ???
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Turbo ???
Myslíš,že by jako i setrvák nevydržel jo?
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
www.marat.cz
To by asi vydržel ne?? Nejvic by to odnesli asi poloosi.MarAt píše:Myslíš,že by jako i setrvák nevydržel jo?
A proto je právě lepší koupit rovnou auto s turbem nebo v případě swapu přehodit všechno - včetně převodovky a poloos. Jinak za úpravy a zesilování těch tvých pozůstatků z jednašestky dáš hrozný peníze, abys najezdil aspoň pár desítek tisíc kilometrů.Chuck píše:uznavam že ten napad je trochu šilenějši, ale je realizovatlnej. Teď ten motor 1.8t to je z tt??? No ale neni tam řidící jednotka, jak to napasuju na tu moji převodovku??? A tenhle motor ma asi pořadnej vykon, takže zřejmě poloosi pudou do haje, spojka pude dohaje, a kdoví co ještě. A jak se tam vejde vubec velikostně???
Cena to je supr šel bych do toho, ale nekoupimpřeci něco když nevím jestli to tam dam.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš tohle?
http://www.motortech.sk/m-16mpi.htm
Věděl jsem,že chystáš něco velkýho už jak ses ptal na budíky na pravým sloupku (jako skyline) a budík na teplotu sání. Rozhodně se toho neboj,když to jezdí jim,tobě taky bude!
Věděl jsem,že chystáš něco velkýho už jak ses ptal na budíky na pravým sloupku (jako skyline) a budík na teplotu sání. Rozhodně se toho neboj,když to jezdí jim,tobě taky bude!
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
Jo jasně to sou ty manici co to zrobily. Prodavaj celej ten kit za 35 tisic.MarAt píše:Myslíš tohle?![]()
Tvýho nazoru si cenim- jen prsotě už takovej projekt byl a fungovalo to dobře- bez nějakých většich problemu. Celej ten kit na feldu seženu za 35 tisic.Idaho píše:co s etyce ceny motoru a elektriky, nez zacnes rejt vem do ruky annonci - pokud umis cist, nebo projed par vrakovist - castecnou odpoved tu uz mas taky...Chuck píše:Mužeš mi řict od kdy se balej žensky na turbo- kvuli tomu ho tam asi nedavam ne?? A pokud musiš mit hezky auto nato aby si zbalil holku tak to je tvuj problem.Idaho píše: poridit motor 1,8t , kompletni bude max 20 tis.. poku si spoctes investici do prestavby puvodniho bude to drazsi... jinak odlehceni o 200kg ne; ale i "blbejch" 100kg znamena zmenu kterou pocitis a touz takovy problem neni...
Mezi nami co ziskas tim ze budes mit felicii s turbem? budes mit auto co trosku pojede ale v zatackas bude dostavat na prdel pokud neinvestujes dost velkou palku do podvozku - porad to bude felicie, kterou i s tim turbem pojede na statovce 90% dvoulitru a kazda obyc CRX.. halven kvlu spatn erozlozene vaze, tezisti a stabilite auta.. jde o to na co to chces, pokud chces mit unikat , tak to mit nebudes, uz jich jezdi dost, a pokud to chces na to abys machroval ze mas feldu v turbu - moc lidi tim neoslnis a ve finale pokud bys ti penize investoval do jineho auta tak bab zbalis vicDocela mě zajima odlehčeni o 100 kg, mužem mi to popsat, docela by mě to zajimalo a určitě bych i něco využil. Ty asi nemaš oblibeny auto co- prostě chci upravyt tu moji feldu. Unikat nechci, to bych do ni musel nacpat pořadnej balik. Koukal sem po nějakejch upravach motoru a je to finančně taky dost naročny- takže proč ne rounou turbo než nějaký znižovani hlavy. Prodat feldu se už nevyplati- co bych za ty prachy pořidil??? Mě se felicie libi.
Co se tyce baleni holek, pripada mi to jako spis tvuj problem, protoze porste nevim k cemu by byla felda v turbu jak to chces ty - sorry ale tak leda k smichu ostantim soferum co vi o co jde, a nebo k uznalemu pohledu a popalacani po zadech od neznalych Pepiku - sorry sekl js,e se asi ti jde o tohle ..
Pokud by sis pred polozenim takoveto otazky porcetl forum, mozna bys ji nepolozil a takhle se tu neztrapnil, portoze bys vedel vsechno o teto problematice ( no prehanim ale urcite bys vedel vic ne jsi se za dva dny docetl v tomhle threatu ) - anvic bys vedel i o autech ktere mam v oblibe a ktere slechtim a o mych pokusech s oturbenim ( a nejen mych ) a pochopil bys proc je tu tu k takovyhle otazce tak negativni postoj. ale tobe nejde o to ziskat informace a tu pouzit ale spis delat potom v hopsode chytryho ceo vse se musi udelat a jak to neni problem. reknu ti jenu vec, vim na kolik vyjde swap na 1;8T a pokud ty dokazes oturbit tvoji feldu za mene nez 1,5nasobek te ceny a vydrzi jezdit 10tis km tak ti ten rozdil doplatim , beres??
nechápu co řešíš, kit je za 35tis jak píšeš tak si ho kup a máš to,
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
presne poku dkit je a za takovouhle cenu sel bych do toho, je otazkou co ten kit obsahuje
jestli pocita se zmenou komprese atd..
kazdopadne v tom kytu asi nebudou budiky atd.. nebo ano??
kazdopadne v tom kytu asi nebudou budiky atd.. nebo ano??
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz