Výfuky
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: Výfuky
kamarád má vektru c oranžovou na 19" a hodně u země. 2.0dti nebo jak se ty naftový hnoje označují, na kompletním výfuku má jen vlnovec.
a hlasité to není a co to vytváří za zvuk jsem až koukal
koncovka vyvedená do boku zadního nárazníku luxus..
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně dnes jedu za mojim mechanikem, tak to s ním proberu. Uvidím. Obávám se, že když dám jen ladak na konec, tak to nebude mít žádnej efekt..
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Co to zas je za maštění ze 4 kousků trubek
to nikdo neumí ten výfuk udělat pěkně? 
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
Lukin_GSi: plne souhlas
To mi pripomina inzerat jednoho Nemce, ktery prodava na me auto z USA dovezeny komplet nerezak. Kdyz jsem obdrzel fotky (jeste ze jsem je chtel), tak svarovany na 4 mistech. Pisu mu co to ma znamenat a on ze je fungl novy, ale ze ho muselk dostat do kufru, tak ho v USA rozrezal a v DE nechal svarit. MASAKR!!!!!! 
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Bando potřebuji vyrobit tohle ale bez té spodní příruby

- LiberaleMiguel2
Wesly: kontaktuj Digitun.pl má hodně dobrého výfukáře 
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
díky zkusím 
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Tak ti už si hrají na velké pány
, takovýma chujovinama nebudou ztrácet čas, jedině celý vyfuk 
- LiberaleMiguel2
Tak bych zkusil ještě výfukáře jak se jede z Třanovic na Hnojník, podjedeš pod dálnicí a po asi 300m vlevo, je prý celkem šikovný, ale osobní zkušenost s ním nemám
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
jj toho znám, ale ten k tomu chce auto 
- LiberaleMiguel2
Pak ještě http://www.autosmetana.cz" onclick="window.open(this.href);return false; taky dělá výfuky, tak toho bych ještě zkusil kdyžtak
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Likin: já tu nikde nepsal, že chci svařit výfuk ze čtyř kusů 
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
však co je? svařený to je pěkně vybroušený taky vypadá to jako jeden celek. nebo si myslíte že takle to tam nechal? (fotka je před svařováním)
nevím jak to dělá, ale při tomto výfuku se mu snížila spotřeba, též když nahodí 19" oproti 15 s balonem tak spotřeba jde dolů 
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
Lordik : ješte trocha tuningu a bude benzin prodavat 
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
zdravim mam audi a3 3,2 budu si nechavat delat vyfuk z nerezi a nevim kterou z tech dvou moznosti si vybrat. poradi te mi pro a proti te ci one varianty? diky moc

- LiberaleMiguel2
Je to jednoduché:
Vrchní varianta(holá trubka bez tlumičů) bude dělat brutální kravál a dřív nebo později ti to začne lézt na nervy(jeslti nemáš auto jenom na závody), takže ber variantu dole
Vrchní varianta(holá trubka bez tlumičů) bude dělat brutální kravál a dřív nebo později ti to začne lézt na nervy(jeslti nemáš auto jenom na závody), takže ber variantu dole
- LiberaleMiguel2
Na doporučení některých zdejších členů kamoš jel nechat si udělat výfuk do AMA Exhasut, tohle je výsledek....

takové trošku Dodělej doma 
..příjde mi to, jako by to dělal nějakej začátečník...když kouknu na ty jejich výrobky, ty sváry jso hezký...tady je dost přepálenej, takže někdo kdo to nemá tolik v ruce nebo byl svářeč nalitej...
nedokončenej svár bych bral, kdyby byl ještě jeden zevnitř, někdy se to tak dělá, když není možnost vyvařit zvenku (málo místa).
proč mi ale příjde, že ten nerez rezatí???
není nic jednoduššího, než jim to jet omlátit o hlavu...
nedokončenej svár bych bral, kdyby byl ještě jeden zevnitř, někdy se to tak dělá, když není možnost vyvařit zvenku (málo místa).
proč mi ale příjde, že ten nerez rezatí???
není nic jednoduššího, než jim to jet omlátit o hlavu...
sledujte fb MA-BO
bigmexicanwoman 325i + Lancia Delta II 2L turbo + eRko + dělník audi A4 B6 PD Built_not bought
povko
bigmexicanwoman 325i + Lancia Delta II 2L turbo + eRko + dělník audi A4 B6 PD Built_not bought
povko
Všichni říkají že s AMA exhaust je dobrá domluva takže bych to nafotil, poslal jim emila a potom uvidíš.
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty... mě to přijde jak práce nějakého garáž Lojzy a ne AMA. Kdo od nich kdy měl výfuk nebo svody tak ví ze tohle by se od nich ven nedostalo. Kdybych měl chuť tak bych odmotal moje svody abys měl srovnání jak vypadá práce od AMA.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
mám stejný názor..jen by mě zajímalo proč kluk z ČR jezdí do SK pro výfuk..vždyť i u nás je pár rozumných firem..Libor12 píše:Ty... mě to přijde jak práce nějakého garáž Lojzy a ne AMA. Kdo od nich kdy měl výfuk nebo svody tak ví ze tohle by se od nich ven nedostalo. Kdybych měl chuť tak bych odmotal moje svody abys měl srovnání jak vypadá práce od AMA.
sledujte fb MA-BO
povko
povko
- LiberaleMiguel2
Jak říkám, napsal jsem tady o doporučení, nahodili jste dvoje slováky a jednoho někoho v ČR. s AMA byla nejlepší domluva, tak jsme jeli tam, ono z Ostravska to není zas tak daleko, cesta na pohodu 
A ono to taky není všechno.... Napoprvé jsme tam přijeli a ani neodjeli, auto nechtělo táhnout. Nechali jsme to tam, s tím že to omrknou a dají vědět. Přišli na to, že zapomněli ucpávku(proti bordelu) v odtoku oleje z turba.... Tak jako "omluvu" navrhli, že omotají svody termopáskou. Škoda, že tohle nemám vyfocené, by jste se taky zasmáli. Podle nich to bylo v pořádku, faktme bylo, že po ujetí asi 15km začalo kamošovi hořet tlumení na kapotě, tak jsme ho museli strhat
Jinak na nějaké další řešení už není ani chuť, byli jsme tam 2x, zas tak blízko to není a auto je teď u Ladise ve Flacon racing na stavbě motoru, tak to opraví tam.
Osobně si prostě myslím, že firma, co se prezentuje jako AMA by si tohle neměla dovolit, vůbec...
A ono to taky není všechno.... Napoprvé jsme tam přijeli a ani neodjeli, auto nechtělo táhnout. Nechali jsme to tam, s tím že to omrknou a dají vědět. Přišli na to, že zapomněli ucpávku(proti bordelu) v odtoku oleje z turba.... Tak jako "omluvu" navrhli, že omotají svody termopáskou. Škoda, že tohle nemám vyfocené, by jste se taky zasmáli. Podle nich to bylo v pořádku, faktme bylo, že po ujetí asi 15km začalo kamošovi hořet tlumení na kapotě, tak jsme ho museli strhat
Jinak na nějaké další řešení už není ani chuť, byli jsme tam 2x, zas tak blízko to není a auto je teď u Ladise ve Flacon racing na stavbě motoru, tak to opraví tam.
Osobně si prostě myslím, že firma, co se prezentuje jako AMA by si tohle neměla dovolit, vůbec...
tak mám pocit, že to nebyl ten důvod špatného tahu, turbo by se i tak točilo..otázka je, jak se točí teď a s jakými vůlemi se točí..co přesně začalo hořet když svody byly omotaný?..samozřejmě jestli se turbo přestěhovalo 1cm pod kapotu, tak se není čemu divit..co je to za auto?..celý mi to příjde nějaký divný...LiberaleMiguel2 píše:zapomněli ucpávku(proti bordelu) v odtoku oleje z turba....
sledujte fb MA-BO
povko
povko
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
zrovna vo strvrotk som si bol ood nich brat auto, kedze som potreboval "opravit" zvody...
..dodam fotky...
..dodam fotky...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
- LiberaleMiguel2
Marab: byl to ten důvod, ale se tlačil do sání, bílý dým jak cyp
turbo je sice nějaká Čína, ale funguje naprosto v pohodě. Je to v Coupečku. A turbo zůstalo na stejném místě(jak ho má třeba Evo), svody se přiblížily kapotě. Hořet začalo tlumení kapoty, takový ten koberec prostě co je zespod kapoty...
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
přístě si skoč k digitun.pl 
- LiberaleMiguel2
hele, vzpomínáš si kdo ti ho doporučil ?wesly.TDI píše:přístě si skoč k digitun.pl
Ty svody jsou snad dva roky stará záležitost, to jsem o Digitunovi neměl tušení. Dneska bych samozřejmě jel k němu, co dělá on to je neskutečná práce