Clio RS v Moste 2

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

mikiVTS píše:... a ptáky jste si uz merili ? :policie: :potlesk: :smich2: :potlesk: :smich2:
Nemerili, ale to by xemi urcite vyhral ja mam jen dvoucentimetrovy hovado... :lol:
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

mikiVTS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiVTS »

Břéťa píše:
mikiVTS píše:... a ptáky jste si uz merili ? :policie: :potlesk: :smich2: :potlesk: :smich2:
Nemerili, ale to by xemi urcite vyhral ja mam jen dvoucentimetrovy hovado... :lol:
.. a to bud rad , ze tam nebyl Marty :lol: ten nema ani 2cm :shock:
Naposledy upravil(a) mikiVTS dne 11 pro 2006 15:39, celkem upraveno 1 x.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Clio RS v Moste 2

Příspěvek od Zemi »

Břéťa píše:
Zemi píše:
Břéťa píše: To jsme videli na sprintu, ti nepomohli ani slicky ktery jsem ja nemel a komplet vykostenej interier... :lol:
A nejakym zazrakem tam najednou u myho casu bylo -0,2s. :lol: :lol: Ale aspon mam na co vzpominat. Cumel jsi jak puk. :lol: :lol: Ted uz tvoji hlavu uvidim tak leda na startu. :lol: Ale ty jsi vlastne radsi se sprintama seknul. :smich:
Jeli jsme spolu 2x a 2x jsi v primem souboji dostal 2 auta takze to ze jsem mel pak horsi cas me fakt nesere, protoze v primem souboji se pozna komu to jede lip... Ja zase muzu vzpominat na to jak si cumel kdyz jsem ti ujel na jednicku i bez slicku...:lol: Jj seknul, mam radsi auto co funguje jako celek nez auto kterymu funguje jen motor a prevodovka... :lol:
Co si pamatuju tak jsme spolu jeli jednou ty kecale. :lol: A dojeli jsme na chlup stejne kecale podruhe pac jsem mel studeny slicky. :lol: A jsem rad ze jsi dlouhodobe uzival moji Hondu a dospel k zaveru ze mi podvozek nefunguje. :lol: Ja si radsi budu uzivat auto na klidnych silnicich nez na okruhu se slickama kde je riziko ze mi motor zacne tikat jako PRIMky. :lol: :lol: Od ty doby co jsem stal dole a slysel ten motor zvenku jsem na okruh prestal mit chut. :(
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

mikiVTS píše:
Břéťa píše:
Me jde videt jen predkozka. Kdyz potrebuju curat musim pouzivat brcko.

tel. 608 372 848

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Zemi píše: Co si pamatuju tak jsme spolu jeli jednou ty kecale. :lol: A dojeli jsme na chlup stejne kecale podruhe pac jsem mel studeny slicky. :lol: A jsem rad ze jsi dlouhodobe uzival moji Hondu a dospel k zaveru ze mi podvozek nefunguje. :lol: Ja si radsi budu uzivat auto na klidnych silnicich nez na okruhu se slickama kde je riziko ze mi motor zacne tikat jako PRIMky. :lol: :lol: Od ty doby co jsem stal dole a slysel ten motor zvenku jsem na okruh prestal mit chut. :(
Nj sama vymluva, to ti jde nejlip... :lol:
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Bych ti tou ohlou klikou pak asi prepulil hlavu. :lol:

tel. 608 372 848

mikiVTS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiVTS »

video fajn ale potom uz nuda . prve dve kola ma celkom bavili ale potom nuda . ako jazdis vyborne ale nabuduce by som si dal kameru do auta , naruky/nohy a nejak to poprepletal tie zabery . neverim , ze s anajde niekto kto to dokaze pozerat celich 20min :lol:

JonnY

Příspěvek od JonnY »

a co sa teda pokazilo?

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

mikiVTS píše:video fajn ale potom uz nuda . prve dve kola ma celkom bavili ale potom nuda . ako jazdis vyborne ale nabuduce by som si dal kameru do auta , naruky/nohy a nejak to poprepletal tie zabery . neverim , ze s anajde niekto kto to dokaze pozerat celich 20min :lol:
Prvni dve kola jsem zahrejval slicky...:lol:

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

JonnY píše:a co sa teda pokazilo?
Zadrel se z duvodu spatnyho mazani lagr na klice, takze klika a ojnice KO...

barry

Příspěvek od barry »

mikiVTS píše: neverim , ze s anajde niekto kto to dokaze pozerat celich 20min :lol:
já vydržel a Zondu na závěr jsem si pustil 5x :smich2:

jinak Břeťo :respect: pěkně to kočíruješ! 8)
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

mikiVTS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiVTS »

Břéťa píše:
mikiVTS píše:video fajn ale potom uz nuda . prve dve kola ma celkom bavili ale potom nuda . ako jazdis vyborne ale nabuduce by som si dal kameru do auta , naruky/nohy a nejak to poprepletal tie zabery . neverim , ze s anajde niekto kto to dokaze pozerat celich 20min :lol:
myslel som ostre , tie prve dve som nepozeral vobec :zadek: :smich2:

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

mikiVTS píše:
Břéťa píše:
myslel som ostre , tie prve dve som nepozeral vobec :zadek: :smich2:
No jenom aby... :lol:

Ladislav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladislav »

mikiVTS píše:
Břéťa píše:
A Miky to musí vědět, mají se s Mártym totiž rádi :oops: :lol: :lol:

martin

Příspěvek od martin »

Ladislav píše:A Miky to musí vědět, mají se s Mártym totiž rádi :oops: :lol: :lol:
ale notááák Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Video“