RC Drifting!

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

By mě docela zajímalo kde se na to dají zakoupit pneu,v CR....
Uvazuji o modelu na podvozku TT-01 4x4 elektriku,nemohl byste mi k tomu nekdo neco rict??Dekuji moc petr

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Anonymous píše:By mě docela zajímalo kde se na to dají zakoupit pneu,v CR....
Uvazuji o modelu na podvozku TT-01 4x4 elektriku,nemohl byste mi k tomu nekdo neco rict??Dekuji moc petr
napis devilsovi na icq : 291460302
ten ti k tomu rekne vic 8)
Audi Coupe Quattro

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

hustec! Sem mel benzinaka 1:5 no zahalo to, neco pres kilo ,ale takhle dobre sem stim teda nejzdil, Sem pridal do zatacky trochu vic plynu a uz sem se tocil, No a na tom videu to vypada na 1:10.
Passat B5.5 TDI 96kw

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

qwer píše:hustec! Sem mel benzinaka 1:5 no zahalo to, neco pres kilo ,ale takhle dobre sem stim teda nejzdil, Sem pridal do zatacky trochu vic plynu a uz sem se tocil, No a na tom videu to vypada na 1:10.
:D jasný to máš v titulkách na konci :?:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Lolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolek »

No tak pánové opravdu uměj. Já mam doma podobnej model ale jen na elektromotor a je to 4*4
Fáčko taky dobrý :roll:

Prodej a servis čtyřkolek - www.access-motor.cz
- www.aspauto.cz

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

YANEK píše:
qwer píše:hustec! Sem mel benzinaka 1:5 no zahalo to, neco pres kilo ,ale takhle dobre sem stim teda nejzdil, Sem pridal do zatacky trochu vic plynu a uz sem se tocil, No a na tom videu to vypada na 1:10.
:D jasný to máš v titulkách na konci :?:
titulky nectu :D
Passat B5.5 TDI 96kw

DavidV6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DavidV6 »

Je to fakt pecka,mám Imprezu na podvozku TT-01,akorát ne a ne ty drifty se nějak naučit :( Musím nejdříve najít vhodnej plácek s dobrym povrchem,koupil jsem si kuželky,a začnu pořádně trénovat...sice to asi na úrověn jako oni nedotáhnu ale pokud se mi to povede budu štastnej! :pyramida:

kada31
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kada31 »

mrkněte sem, je tam to samý video plus ještě jedno lepší, a stáhnout to jde normálně :-) http://www.cmldistribution.co.uk/downloads.php
tuner

Lolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolek »

DavidV6 píše:Je to fakt pecka,mám Imprezu na podvozku TT-01,akorát ne a ne ty drifty se nějak naučit :( Musím nejdříve najít vhodnej plácek s dobrym povrchem,koupil jsem si kuželky,a začnu pořádně trénovat...sice to asi na úrověn jako oni nedotáhnu ale pokud se mi to povede budu štastnej! :pyramida:
a co v tom máš za motor? já mam taky auto (viz víše) ale s tim to nejde tak bych chtěl něco lepšího
Fáčko taky dobrý :roll:

Prodej a servis čtyřkolek - www.access-motor.cz
- www.aspauto.cz

Spitfire

Příspěvek od Spitfire »

martin píše:tady nějaký americký eshopy co jsem od nich už bral:
www.towerhobbies.com
www.stormerhobbies.com
www.ehobbies.com

pro porovnání i jeden českej obchod v praze na kolbence co prodává tyhle yokomo drift podvozky, ale nemá tam ceny tak pro info zavolat.
http://www.lestr.cz/lestrmodels/index.htm

by se mi líbil tenhle :o)

Obrázek
coze do cech se dovazej podvozky vod Yokomo??? tak to se musi okamzite proskoumat 8) 8)

Spitfire

Příspěvek od Spitfire »

DavidV6 píše:Je to fakt pecka,mám Imprezu na podvozku TT-01,akorát ne a ne ty drifty se nějak naučit :( Musím nejdříve najít vhodnej plácek s dobrym povrchem,koupil jsem si kuželky,a začnu pořádně trénovat...sice to asi na úrověn jako oni nedotáhnu ale pokud se mi to povede budu štastnej! :pyramida:
mam stejnej podvozek a ver mi ze staci jedna jednoducha vec a ty drifty pudou ze se nestihnes divit :D staci z kol sundat pneumatiky a lita to uple stejne jako v tech jejich videich :D je to sice trochu veci zatez na to auticko ale pokud s tim nejezdis jak prase tak to je v poho :wink: raci si kup samostatny kola at mas jedny na zniceni pri driftech a druhy na ktery si muzes nazout gumy kdyby neco, ty kola te vijdou tak na 400 kila :D

ps: viewtopic.php?p=522815#522815 8)

ps2: sorry za doublepost :oops:

martin

Příspěvek od martin »

Spitfire píše:
martin píše:tady nějaký americký eshopy co jsem od nich už bral:
www.towerhobbies.com
www.stormerhobbies.com
www.ehobbies.com

pro porovnání i jeden českej obchod v praze na kolbence co prodává tyhle yokomo drift podvozky, ale nemá tam ceny tak pro info zavolat.
http://www.lestr.cz/lestrmodels/index.htm

by se mi líbil tenhle :o)

Obrázek
coze do cech se dovazej podvozky vod Yokomo??? tak to se musi okamzite proskoumat 8) 8)
No jasně woe, sám sem ho 3 roky jezdil na závodech, jednu dobu to bylo nepřekonatelný auto. A je pravda že na driftech na parketách to fungovalo uplně nejlíp.

martin

Příspěvek od martin »

Kdo by se chtěl kouknout tak tuhle sobotu se jede v Kolíně první závod rallye drift show, bude to sranda. bližší info tady: http://www.rc-x-auta.cz/zavody/rally.htm

Spitfire

Příspěvek od Spitfire »

ja si rikam ze az kompletne vychytam drifty se svou TT-01 tak urcite koupim neco vod Yokomo :D hele delaj oni normalni rozvody s pevnou hrideli mezi napravama nebo maj uz jen remenovy rozvody? ja sem s tim byl vcera na stalinu na letny a podarilo se mi hodit nekolik desetimetrovejch driftu :lol: sem tomu sam neveril :)

Odpovědět

Zpět na „Video“