EzoDojnice Jolanda A Její Přísné Cikánské Vystoupení

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

Odpovědět
Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

EzoDojnice Jolanda A Její Přísné Cikánské Vystoupení

Příspěvek od Rudi »

bože, jak todle můžou pustit do TV?
http://www.youtube.com/watch?v=eWNXRRYTeo0" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

kony5

Re: EzoDojnice Jolanda A Její Přísné Cikánské Vystoupení

Příspěvek od kony5 »

to je neuvěřitelné--kdo ji tam drží??!?!

Zane

Příspěvek od Zane »

Vyhodili by jí a byli by rasisti tak jí tam radši nechávaj.... OMG jak mluví bych se z toho poblil a to taky nemluvim zrovna něják spisovně atd..

kony5

Příspěvek od kony5 »

todle to neni normalni lidi to se bouří tady samí automaty my nemame co jist, tady de všechno nahorui elektrina plyn zijeme z huby do huby...kazdej lid je nemocnej a vemme si nekde neska anmi ty mlady nemaj kolik jsou neska na urad prace muj syn zavreliho chcete vedet kolik dostal..slusna holka paneboze co si pocnu....neska tisic korun je pro mne malo ...ja rada varim je to na mne videt ano chci hodně jidla protože sem ciganka mam rada poradny masa a polivky...dat sio toho kapra nebo ten rizek mne to je lito protože sem ciganka a stakovima lidma cejtim nahbraju si na nobl pani ...dobry vecer slyšite mně ,, jsem ciganka zaplat panbuh. jááá bože muj..jáááj bože muj...jáááj bože muj holka moje holka moje už tak ti udělam polož ten tlevon už tak ti udělám bože muj ochranuj tak ti žhenam aby si do tady toho rokuz všechno prožila hod tam tu sůl z okna jako mám dahlidnete na vaši cenu at nedela takovi kopičiny..vidim budoucnost dlouhodobě..nic to nestojí jak tady ten rok bude..lidove řečeno do sraček ale ze sraček muže te vytahnout...chci abyste mně zapamatovali jak nikoho protože ja sem pro vas a vy mně chcete...

Zkusil sem to napsat LIVE ale nedá se to ta ženská kecá strašně rychle...ale zkusit si psát tak jak ona kecá je fakt zážitek :D :D :D :kladivo: :lol:

Aladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aladin »

no comment... to by si nedovolili ani v americkém filmu
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB :lol:) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

Sova

Příspěvek od Sova »

kony5 píše:todle to neni normalni lidi to se bouří tady samí automaty my nemame co jist, tady de všechno nahorui elektrina plyn zijeme z huby do huby...kazdej lid je nemocnej a vemme si nekde neska anmi ty mlady nemaj kolik jsou neska na urad prace muj syn zavreliho chcete vedet kolik dostal..slusna holka paneboze co si pocnu....neska tisic korun je pro mne malo ...ja rada varim je to na mne videt ano chci hodně jidla protože sem ciganka mam rada poradny masa a polivky...dat sio toho kapra nebo ten rizek mne to je lito protože sem ciganka a stakovima lidma cejtim nahbraju si na nobl pani ...dobry vecer slyšite mně ,, jsem ciganka zaplat panbuh. jááá bože muj..jáááj bože muj...jáááj bože muj holka moje holka moje už tak ti udělam polož ten tlevon už tak ti udělám bože muj ochranuj tak ti žhenam aby si do tady toho rokuz všechno prožila hod tam tu sůl z okna jako mám dahlidnete na vaši cenu at nedela takovi kopičiny..vidim budoucnost dlouhodobě..nic to nestojí jak tady ten rok bude..lidove řečeno do sraček ale ze sraček muže te vytahnout...chci abyste mně zapamatovali jak nikoho protože ja sem pro vas a vy mně chcete...

Zkusil sem to napsat LIVE ale nedá se to ta ženská kecá strašně rychle...ale zkusit si psát tak jak ona kecá je fakt zážitek :D :D :D :kladivo: :lol:
a proč to sem píšeš? :?
Cléon & Fonte

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

:smich: jsem nevěděl, že Rozjezdy pro hvězdy se vrací
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ