bože, jak todle můžou pustit do TV?
http://www.youtube.com/watch?v=eWNXRRYTeo0" onclick="window.open(this.href);return false;
EzoDojnice Jolanda A Její Přísné Cikánské Vystoupení
Moderátor: Jardafox
EzoDojnice Jolanda A Její Přísné Cikánské Vystoupení
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Re: EzoDojnice Jolanda A Její Přísné Cikánské Vystoupení
to je neuvěřitelné--kdo ji tam drží??!?!
Vyhodili by jí a byli by rasisti tak jí tam radši nechávaj.... OMG jak mluví bych se z toho poblil a to taky nemluvim zrovna něják spisovně atd..
todle to neni normalni lidi to se bouří tady samí automaty my nemame co jist, tady de všechno nahorui elektrina plyn zijeme z huby do huby...kazdej lid je nemocnej a vemme si nekde neska anmi ty mlady nemaj kolik jsou neska na urad prace muj syn zavreliho chcete vedet kolik dostal..slusna holka paneboze co si pocnu....neska tisic korun je pro mne malo ...ja rada varim je to na mne videt ano chci hodně jidla protože sem ciganka mam rada poradny masa a polivky...dat sio toho kapra nebo ten rizek mne to je lito protože sem ciganka a stakovima lidma cejtim nahbraju si na nobl pani ...dobry vecer slyšite mně ,, jsem ciganka zaplat panbuh. jááá bože muj..jáááj bože muj...jáááj bože muj holka moje holka moje už tak ti udělam polož ten tlevon už tak ti udělám bože muj ochranuj tak ti žhenam aby si do tady toho rokuz všechno prožila hod tam tu sůl z okna jako mám dahlidnete na vaši cenu at nedela takovi kopičiny..vidim budoucnost dlouhodobě..nic to nestojí jak tady ten rok bude..lidove řečeno do sraček ale ze sraček muže te vytahnout...chci abyste mně zapamatovali jak nikoho protože ja sem pro vas a vy mně chcete...
Zkusil sem to napsat LIVE ale nedá se to ta ženská kecá strašně rychle...ale zkusit si psát tak jak ona kecá je fakt zážitek

Zkusil sem to napsat LIVE ale nedá se to ta ženská kecá strašně rychle...ale zkusit si psát tak jak ona kecá je fakt zážitek

no comment... to by si nedovolili ani v americkém filmu
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
- Sova
a proč to sem píšeš?kony5 píše:todle to neni normalni lidi to se bouří tady samí automaty my nemame co jist, tady de všechno nahorui elektrina plyn zijeme z huby do huby...kazdej lid je nemocnej a vemme si nekde neska anmi ty mlady nemaj kolik jsou neska na urad prace muj syn zavreliho chcete vedet kolik dostal..slusna holka paneboze co si pocnu....neska tisic korun je pro mne malo ...ja rada varim je to na mne videt ano chci hodně jidla protože sem ciganka mam rada poradny masa a polivky...dat sio toho kapra nebo ten rizek mne to je lito protože sem ciganka a stakovima lidma cejtim nahbraju si na nobl pani ...dobry vecer slyšite mně ,, jsem ciganka zaplat panbuh. jááá bože muj..jáááj bože muj...jáááj bože muj holka moje holka moje už tak ti udělam polož ten tlevon už tak ti udělám bože muj ochranuj tak ti žhenam aby si do tady toho rokuz všechno prožila hod tam tu sůl z okna jako mám dahlidnete na vaši cenu at nedela takovi kopičiny..vidim budoucnost dlouhodobě..nic to nestojí jak tady ten rok bude..lidove řečeno do sraček ale ze sraček muže te vytahnout...chci abyste mně zapamatovali jak nikoho protože ja sem pro vas a vy mně chcete...
Zkusil sem to napsat LIVE ale nedá se to ta ženská kecá strašně rychle...ale zkusit si psát tak jak ona kecá je fakt zážitek![]()
![]()
![]()
![]()

Cléon & Fonte

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan