http://fish.e98.hu/Fish/AVE/Kiskunlacha ... 9_DivX.avi 138MB
Moderátor: Jardafox
ty krávo to chci na kopceZemi píše:Heh tak Honda 1.6 atmosfera tam zajela rekord 12,88s to mi poser...
Uz ta vidim,ako s takou vyrezanou skatulou jazdis kopecmartin píše:ty krávo to chci na kopceZemi píše:Heh tak Honda 1.6 atmosfera tam zajela rekord 12,88s to mi poser...
Saxo pozyvali na sprinty co sa bezne nerobi,taze ziadna hanba,povedal by som ze prave naopak,aj tohto roku sme dostali 3x pozvanku,ale bohuzial kopec ma prioritu.Ladiku,na rok bude pretek/kopec blizucko Mostu,tak dufam ze sa postavis na lajnu,ale ja viem uz dnes ako to dopadneZemi píše:nj Saxo si tam usilo z ostudy kabat tak Madary prcat vid.![]()
![]()
Ok,berem to,len taka pikoska,vies kolko aut jazdi Berg Cup a pride a odide po svojich.Zemi píše:Ja s Hondou jezdim bezne v provozu a rad si ji uzivam kdykolik si vzpomenu.Vecer sednu a jedu se svezt... Kdybych to na kopci vysekal tak by mi to sakra sralo... Az budu mit auto na rozsekani jeste bokem tak potom ano...
Skoda pisatZemi píše:Ty to Saxo ridis?![]()
![]()
A vim ze tam jsou "civilni" auta...
Takovej Cecil... Tech jsou plny silnice.
Karmann je Rakusan,a tych Rakusanov tam je na dobrych autach viachonza 2.0 16v píše:maďaři nazklamali.. stejně mě tam nejvíc dostávaj ty starý hranatý 10-11s audiny 80/100 a
11,5s karmann ghia v cabriu
- nevím jetsli jsou v tomhle videu (sosám)ale jsou to auat co se mi z madarský sceny líběj nejvíc....
To pak na mě nezapomeň přijel bych se podívat když to bude taky jednou celkem blízko. Jo a souhlas s Láďou, když saxo rozmlátíte máte další auta a postavíte něco jinýho my to rosekáme a sme v hájiMaco píše:Saxo pozyvali na sprinty co sa bezne nerobi,taze ziadna hanba,povedal by som ze prave naopak,aj tohto roku sme dostali 3x pozvanku,ale bohuzial kopec ma prioritu.Ladiku,na rok bude pretek/kopec blizucko Mostu,tak dufam ze sa postavis na lajnu,ale ja viem uz dnes ako to dopadneZemi píše:nj Saxo si tam usilo z ostudy kabat tak Madary prcat vid.![]()
![]()
![]()
![]()
tak to je docela ostudaMaco píše:Ten panacek 120kg udajne do toho resp do upravy motora vrazil 200T,vacky+sanie+piesty+Haltech atdRitchma píše:No jestli v tom céru jel ten řízek co měl tak 120kg tak se nedivim tomu odlehčení
hihi to urcite... Do skodofky dej 50tisic a budes rad ze se ti to za rok vic jak jednou neposere.Dejv píše:tak to je docela ostudaMaco píše:Ten panacek 120kg udajne do toho resp do upravy motora vrazil 200T,vacky+sanie+piesty+Haltech atdRitchma píše:No jestli v tom céru jel ten řízek co měl tak 120kg tak se nedivim tomu odlehčení, pže vsadim obty že v tý shade na motoru není víc jak 50tis! a celkem solidně se držela.Honda power sice vyhrála....ale za jako cenu
tak to mám co dělat abych se přez zimu dostal na 700 kgZemi píše:hihi to urcite... Do skodofky dej 50tisic a budes rad ze se ti to za rok vic jak jednou neposere.Dejv píše:tak to je docela ostudaMaco píše: Ten panacek 120kg udajne do toho resp do upravy motora vrazil 200T,vacky+sanie+piesty+Haltech atd, pže vsadim obty že v tý shade na motoru není víc jak 50tis! a celkem solidně se držela.Honda power sice vyhrála....ale za jako cenu
A do ty Hondy netreba rvat 200tisic aby jela takovej cas pri 700kg... To je zase blabol...
Ohne motor a si na 700kgH-Vtec píše:tak to mám co dělat abych se přez zimu dostal na 700 kgZemi píše:hihi to urcite... Do skodofky dej 50tisic a budes rad ze se ti to za rok vic jak jednou neposere.Dejv píše: tak to je docela ostuda, pže vsadim obty že v tý shade na motoru není víc jak 50tis! a celkem solidně se držela.Honda power sice vyhrála....ale za jako cenu
A do ty Hondy netreba rvat 200tisic aby jela takovej cas pri 700kg... To je zase blabol...
takovjehle motor má kamarád v hundrtce a vydrží 6závodů. z toho jeden závod i s tréningama trvá 60minut.Zemi píše:hihi to urcite... Do skodofky dej 50tisic a budes rad ze se ti to za rok vic jak jednou neposere.Dejv píše:tak to je docela ostudaMaco píše: Ten panacek 120kg udajne do toho resp do upravy motora vrazil 200T,vacky+sanie+piesty+Haltech atd, pže vsadim obty že v tý shade na motoru není víc jak 50tis! a celkem solidně se držela.Honda power sice vyhrála....ale za jako cenu
A vis proc chci VTEC? Protoze do 5500ot. (seriove) se chova jako normalni radovej nic moc vykon motor.Dejv píše:takovjehle motor má kamarád v hundrtce a vydrží 6závodů. z toho jeden závod i s tréningama trvá 60minut.Zemi píše:hihi to urcite... Do skodofky dej 50tisic a budes rad ze se ti to za rok vic jak jednou neposere.Dejv píše: tak to je docela ostuda, pže vsadim obty že v tý shade na motoru není víc jak 50tis! a celkem solidně se držela.Honda power sice vyhrála....ale za jako cenu
čili nějakejch 6hodin, ale nikdo neví jestli by vydržel víc, vždycky se generálka udělá preventivně, né proto že by se něco pokazilo. je klidně možný že by vydržel Xnásobně víc. myslim si že rok v běžné provozu v poho zvládne
mno leda že bych s toho udělal Flinstones carMaco píše:Ohne motor a si na 700kgH-Vtec píše:tak to mám co dělat abych se přez zimu dostal na 700 kgZemi píše: hihi to urcite... Do skodofky dej 50tisic a budes rad ze se ti to za rok vic jak jednou neposere.A do ty Hondy netreba rvat 200tisic aby jela takovej cas pri 700kg... To je zase blabol...
![]()
![]()
a mozna aj menej