hrůzná videa různých idiotů

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

Cando
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cando »

Ondras píše:
Termik píše:Odrasi celkem koukám co tu píšeš...
Sorry, že se ti moje názory nelíbí, ale k vůli tobě ani jiným je měnit nebudu. :D

Když v USA při policejních honičkách zastřelí prchajícího (byť třeba ukradl plechovku koly), tak nad tím se nikdo nepozastaví. Tady policenjí hlídka účinně zastavila motorkáře, který rovněž porušil zákon a navíc svým chováním z vlastní vůle podstupoval smrtelné riziko. No a tentokráte mu to nevyšlo.
Chlapče to co píšeš doufám nemyslíš vážně "účinně zastavila motorkáře" ... představ si situaci, že jedeš ve své vytuněné nablýskané třívalcové káře ... překročíš rychlost a "účinně Tě zastaví třeba policejní kamión" ... nevím možná jsem drobet staromódní ... jjo a nevěřím, že za krádež koly se do lidi střílí a to ani v USA (leda, že by zloděj byl ozbrojen a střílel taky) ... tady nejsme v GTA

EDIT:
Teď to čtu večer po sobě a cítím potřebu omluvit se za moje narážky na tuning a 3 válce (obzvlášť když můj mazel má jen 2) ... zbytečně se rozčilujem a stejně nevěřím, že by někdo tady z lidí přál někomu smrt nebo já nevím ... jen emoce ... :wink:
Naposledy upravil(a) Cando dne 16 srp 2006 21:56, celkem upraveno 1 x.
SV 650 S

Firearms

Příspěvek od Firearms »

hosi moc to resite...

jinak me nejvic pobavil ten typek v tom police kanclu a pan drifter... 8)
DSM Team
Obrázek

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

Chybu udělali oba motorkář na veřejný komunikaci a v provozu neměl dělat kraviny...ale policie nemusela zrovna řešit tak razantně,ale na rovinu když sedíš v autě a vidíš motorku jak k tobě jede bokem tak se těžko vodhaduje jak rychle jede.....podle rychlostního stupně bych to viděl na 200km/h.......
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......

Michell

Příspěvek od Michell »

Krosmen píše:Chybu udělali oba motorkář na veřejný komunikaci a v provozu neměl dělat kraviny...ale policie nemusela zrovna řešit tak razantně,ale na rovinu když sedíš v autě a vidíš motorku jak k tobě jede bokem tak se těžko vodhaduje jak rychle jede.....podle rychlostního stupně bych to viděl na 200km/h.......
A podle poskozeni toho auta, pozice motorky a ridice to mohlo byt imho tak max 120... ale to nikdo z nas asi neuhodne.

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

při střetu ta rychlost určitě nebyla větší než píšeš....... 8)
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......

Odpovědět

Zpět na „Video“