Chlapče to co píšeš doufám nemyslíš vážně "účinně zastavila motorkáře" ... představ si situaci, že jedeš ve své vytuněné nablýskané třívalcové káře ... překročíš rychlost a "účinně Tě zastaví třeba policejní kamión" ... nevím možná jsem drobet staromódní ... jjo a nevěřím, že za krádež koly se do lidi střílí a to ani v USA (leda, že by zloděj byl ozbrojen a střílel taky) ... tady nejsme v GTAOndras píše:Sorry, že se ti moje názory nelíbí, ale k vůli tobě ani jiným je měnit nebudu.Termik píše:Odrasi celkem koukám co tu píšeš...
Když v USA při policejních honičkách zastřelí prchajícího (byť třeba ukradl plechovku koly), tak nad tím se nikdo nepozastaví. Tady policenjí hlídka účinně zastavila motorkáře, který rovněž porušil zákon a navíc svým chováním z vlastní vůle podstupoval smrtelné riziko. No a tentokráte mu to nevyšlo.
EDIT:
Teď to čtu večer po sobě a cítím potřebu omluvit se za moje narážky na tuning a 3 válce (obzvlášť když můj mazel má jen 2) ... zbytečně se rozčilujem a stejně nevěřím, že by někdo tady z lidí přál někomu smrt nebo já nevím ... jen emoce ...