Další díl z cyklu těch retardů...tohle jsem ještě nežral
"Tak mi neříkejte, mi to vadí!"
"Tak jdi do prdele, když ti to vadí!"

Moderátor: Jardafox
Nevim, jestli to je vtipný nebo k zamyšlení (celý tohle video), ale tahle hláška mě dostalaKein píše: "Tak mi neříkejte, mi to vadí!"
"Tak jdi do prdele, když ti to vadí!"
Asi tak nějak, například za války byli komunisti, třeba v koncentrácích hodně respektovaný, většinou obětavý, vůdčí typy... holt ještě nebyli takl skažený a nevěděli čemu věřejBreakthru píše:Zas ne každej komunista se nechoval jak hajzl a zrádce národa před revolucí......
Co čekáš od primitivů jako jsou voliči KSČSSD a takových je v republice většina, díky tomu taky máme ve vládě to, co máme. Nevím jestli si viděl i díl, kde jsou na mítingu DS, ale oproti tomuto tam vystupovali intelektuálové.Rudi píše:jinak je smutný, jak se k nim ty lidi chovaj, osobně bejt na místě, tak min. ten poslední dementní ostravák by ji chytil ani by nevěděl jak...
vidíš to, na to bych bejval úplně zapomněl.Ono i dnes je spousta komunistů, kteří žili za krize, v období Mnichova, druhý světový války a samozřejmě tý poválečný euforie a starostí.Byla to těžká doba.Někteří prostě věřili těm ideálům, chtěli něco změnit a ta myšlenka je prostě vzala.Spousta umělců, filozofů v tý době byli levicově zaměření.Ale byla to jiná levice, než dnes.tenkrát opravdu na prvním místě pro tenhle typ lidí byli lidi a společnost.Dnes jsou na prvních místech oni sami, což je prostě smutný..Globus píše:Asi tak nějak, například za války byli komunisti, třeba v koncentrácích hodně respektovaný, většinou obětavý, vůdčí typy... holt ještě nebyli takl skažený a nevěděli čemu věřejBreakthru píše:Zas ne každej komunista se nechoval jak hajzl a zrádce národa před revolucí......