Moje první kola v životě

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

vrkuboy
Kontaktovat uživatele:

Moje první kola v životě

Příspěvek od vrkuboy »

Ahoj vsem.
Konecne mam svoje prvni kolecka v zivote, je to krasnej pocit, obzvlast kdyz sem na ne setril cely rok a ted je konecne mam, pral bych takovy pocit kazdymu (nema to daleko k orgasmu) :D :D snad me je hned nekdo neotoci nebo neposkrabe.
Pro rejpaly: citil sem neuveritelnou chut se pochlubit a na to to tady snad je ne? :lol:

www.youtube.com/watch?v=iZqasIzmyTE
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW

PachezZ
Kontaktovat uživatele:

Re: moje prvn kola v zivote

Příspěvek od PachezZ »

Nejak se mi ke scenicu nehodej, spis by sedeli na nejakou rejzi... Navic zacinam byt alergickej na to ze i tvarove obycejny kola jsou vsude videt v chromu...
TDi - Ten Dým Ignoruj
Ford Probe 2,5 24v rv.95

vrkuboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vrkuboy »

dik za nazor i kdyz neni zrovna kladnej, ale me selibi a to je dulezity. Ale i tak rad si poslechnu kritiku
Fijat 126p - moc kW

PachezZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

ony by tam mozna sedly - v klasicky stribrny...
TDi - Ten Dým Ignoruj
Ford Probe 2,5 24v rv.95

vrkuboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vrkuboy »

nedelaji se ale urcite by sly sehnat jine ve stejnem designu. Ovsem kdybych je vydel ve stribrne asi bych je prehlidnul a ani bych si jich nevsimnu tyhle chromovy sem nemohl prehlidnout oc se me libily. Vadi me jen jedna vec a to ta udrzba :D porad cistit a cistit
Fijat 126p - moc kW

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

chlape radši fotky :D
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Šubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šubi »

neber si to osobně, ale (ve většině případů) nesnášim chromový kola...
a chtělo by to snížit bo to vypadá jak SJV (sport jutylity vihikl)

Chamelion
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chamelion »

Já tvojí radost chápu, a moc ti jí přeju 8) Teď našetři ještě na ten podvozek a budeš v sedmym nebi :D

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Mě se líběj ;) Což ale teda, nutno dodat, nemůžu řici o těch "mračítkách", dělajících ze světel kulatý.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

vrkuboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vrkuboy »

to nejsou mracitka! to jsou opravdu ctyri kulata svetla od MORETTE :lol:
ale dik za chvalu i kritiku. s tim podvozkem budu kupovat dopredu pruziny - 3 cm a zadek sem uvazoval presadit torzky (neni to prasarna?)
Fijat 126p - moc kW

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

Mi to k tomu taky moc nejde ale proti gustu žádný dišputát. Snížení udělá mnoho :wink:
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec

MComb

Příspěvek od MComb »

Tvojí radost ti přeji, ale jak již někdo psal už toho chromu je nějak moc a jinak mi to tvoje auto připomíná koncept offroadu. Nic ve zlým :wink:

vrkuboy
Kontaktovat uživatele:

Re: Moje první kola v životě

Příspěvek od vrkuboy »

vsechno bude ale utahnout to z invalidniho duchodu to moc nejde :D no money no tuning, ale rodina pomaha tak to snad nebude dlouho trvat a budu tahat bricho po zemi :D a presadit torzky nic nestoji tak by to nemelo byt az tak drahy ty predni pruziny.
Fijat 126p - moc kW

vrkuboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vrkuboy »

Rudi píše:chlape radši fotky :D

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Fijat 126p - moc kW

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Moje prvni kola byla tahle

Obrázek

vrkuboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vrkuboy »

milosh: :D jak se na tom jezdi :lol:
Fijat 126p - moc kW

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Na tamvy auto chromy jdou, ale chtelo by to vetsi kolesa. chlape, hlavne, ze se to tobe libi, to je dulezity. A urcite to nebudou posledni kola.

Svetla od morette.. na nektery auto delaji fakt pekny kousky, ale me nesedi ten zlom kulaty svetlo/smerovka.. mozna kdybto delali vkuse, jako trioko, vypada to lip 8)
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between

bleach

Příspěvek od bleach »

tys mel predtim auto na spalkach?
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches

vrkuboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vrkuboy »

AdieuD píše:Na tamvy auto chromy jdou, ale chtelo by to vetsi kolesa. chlape, hlavne, ze se to tobe libi, to je dulezity. A urcite to nebudou posledni kola.

Svetla od morette.. na nektery auto delaji fakt pekny kousky, ale me nesedi ten zlom kulaty svetlo/smerovka.. mozna kdybto delali vkuse, jako trioko, vypada to lip 8)
vim o takove krytce na ten blinkr ale porad ne a ne to sehnat :( u nas to nehrozi mozna nechat neco udelat z lamina ale prekryt blinkr je podle me prasarna na ukor funkcnosti, ale mozna by slo udelat celej blinkr z lamina a vsadit tam neco jako moduly od helly. Ty 16´´ sem bral kvuli tomu ze je to auto denne v provozu a na 17´´ uz by to bylo tak na vypadani plomb ze zubu, ale myslim ze kdyz se to srazi k zemi tak ty kola a gumy budou krasne kopirovat lem blatniku, ale ty 17 bych bral hned kdyby bylo jeste jedno auto. No a jeste bych rad nejaky pekny lizatko pod naraznik nejaky mini nadstavce prahu a peknou kncovku a dost.
Fijat 126p - moc kW

matt

Příspěvek od matt »

kola nejsou spatny ale mohli by bej vetsi
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

MComb

Příspěvek od MComb »

vrkuboy píše:
AdieuD píše:Na tamvy auto chromy jdou, ale chtelo by to vetsi kolesa. chlape, hlavne, ze se to tobe libi, to je dulezity. A urcite to nebudou posledni kola.

vim o takove krytce na ten blinkr ale porad ne a ne to sehnat :( u nas to nehrozi mozna nechat neco udelat z lamina ale prekryt blinkr je podle me prasarna na ukor funkcnosti, ale mozna by slo udelat celej blinkr z lamina a vsadit tam neco jako moduly od helly. Ty 16´´ sem bral kvuli tomu ze je to auto denne v provozu a na 17´´ uz by to bylo tak na vypadani plomb ze zubu, ale myslim ze kdyz se to srazi k zemi tak ty kola a gumy budou krasne kopirovat lem blatniku, ale ty 17 bych bral hned kdyby bylo jeste jedno auto. No a jeste bych rad nejaky pekny lizatko pod naraznik nejaky mini nadstavce prahu a peknou kncovku a dost.
Ty pořád píšeš, že 17" je moc, že je to na vypadávání plomb ze zubů a podobně. Je to nesmysl. Na 17" dnes jezdí běžně v sérii kdejakej sedan a tvoje mpv by je s přehledem sneslo tak proč jenom 16"?

vrkuboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vrkuboy »

speedy: no nemam s tim moc zkusenosti ale 50 a 40 profil je uz trosku rozdil, docela sem se lekl te zmeny ze 185/65 r 15 na 205/50 r16 to je kua rozdil, je to celkem tvrdsi, huceni od kol stejny jako na zimakach :lol: (sipovy vzor) jeste chvlku do me prudte a na prezrok to nevydrzim a bude zmena :lol: mimochodem ta tvoje vagina by taky snesla 18´´ :lol:
Fijat 126p - moc kW

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

bleach píše:tys mel predtim auto na spalkach?

Dík za zlepšení nálady černá ovce TF :wink: 8)
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec

Sova

Příspěvek od Sova »

Že bych si taky oblepil kola staniolem?
Cléon & Fonte

Bob

Příspěvek od Bob »

pokut pujde na zem tak to bude určo heské jinak kola se mě líbí ale podle mě malé
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!

patt-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patt- »

ja som bol podobne rozcarovany ked som si kupil clio :roll: (uz nikdy by somho nekupil :p)
first lowered R E N A U L T C L I O grandtour
http://www.clio-club.sk/ - renault clio club sk/cz

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

MComb píše:Ty pořád píšeš, že 17" je moc, že je to na vypadávání plomb ze zubů a podobně. Je to nesmysl. Na 17" dnes jezdí běžně v sérii kdejakej sedan a tvoje mpv by je s přehledem sneslo tak proč jenom 16"?
kdyz si na neco zvyknes, tak je to horsi. Kamarad ma na c5 seriove 15", loni si pujcoval moje seriove 16" protoze nemel jeste prezuto na zimni a jel na sluzebku do hor. A fnukal, ze to mam tvrdy a kdesi cosi :lol:
Nemuzes to brat tak, ze kdyz kazda serie ma 17", tak je vseobecne normalni. Ja jdu na 17" a ne na 18" (ac by to bylo velmi pekne) presne z toho sameho duvodu :wink: Denne jezdim ulici Na Safrance, ktera vypada jak po utoku B52 :lol:
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

8) super, mě se líbí. ještě trochu dolů a bude to pecka 8)
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

vrkuboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vrkuboy »

AdieuD píše:
MComb píše:Ty pořád píšeš, že 17" je moc, že je to na vypadávání plomb ze zubů a podobně. Je to nesmysl. Na 17" dnes jezdí běžně v sérii kdejakej sedan a tvoje mpv by je s přehledem sneslo tak proč jenom 16"?
kdyz si na neco zvyknes, tak je to horsi. Kamarad ma na c5 seriove 15", loni si pujcoval moje seriove 16" protoze nemel jeste prezuto na zimni a jel na sluzebku do hor. A fnukal, ze to mam tvrdy a kdesi cosi :lol:
Nemuzes to brat tak, ze kdyz kazda serie ma 17", tak je vseobecne normalni. Ja jdu na 17" a ne na 18" (ac by to bylo velmi pekne) presne z toho sameho duvodu :wink: Denne jezdim ulici Na Safrance, ktera vypada jak po utoku B52 :lol:
Jako musim rict ze na tom fratikovskym podvozku a pneu 185/65 R15 sem si pripadal jak kachnicka ve vane katdou zatacku to proplouvalo a desne to houpalo a je to takova zmena ze sem myslel ze me vypadaji plomby :D ale asi to je fakt o zvyku za chvilku me to asi ani neprijde.
P.S. ukaz safrana :lol:
Fijat 126p - moc kW

MComb

Příspěvek od MComb »

vrkuboy píše:
AdieuD píše:
Jako musim rict ze na tom fratikovskym podvozku a pneu 185/65 R15 sem si pripadal jak kachnicka ve vane katdou zatacku to proplouvalo a desne to houpalo a je to takova zmena ze sem myslel ze me vypadaji plomby :D ale asi to je fakt o zvyku za chvilku me to asi ani neprijde.
P.S. ukaz safrana :lol:
Je to o zvyku :wink: A Adie myslela ulici na Safrance a ne Safrana :D

Odpovědět

Zpět na „Video“