Nürburgring Nordschleife onboard

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

Odpovědět
Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Nürburgring Nordschleife onboard

Příspěvek od Ondras »

Tak se mi letos opět poštěstilo navštívit Mekku všech milovníků okruhového svezení. I letos jsem měl štěstí na počasí. Vrtkavé mikroklima pohoří Eifel mi bylo nakloněno. Před jízdami (toho dne bohužel jen 17:45 - 19:30) ještě krátce sprchlo, ale než se turnikety otevřely bylo sucho a slunečno.

Zakoupil jsem jízdenku na 4 kola za 70e (na jedno stojí 21e) a protože času bylo málo, tak jsem jako jeden z prvních vyrazil na trať. Jelikož jsem smyčku navštívil v rámci roadtrip dovolené, tak jsem si v kufru vezl asi 40kg handicap. Vědom si toho, že zadek je težší než obvykle jsem se snažil jet poměrně konzervativně bez pískání gum.

Odjezdil jsem jen tři kola. Okolo sedmé zavřeli trať pro havárii a začínalo pršet. Poslední jízdu jsem ještě prodal itelskému kolegovi za 10e. Během tří kol jsem pomalu zrychloval a ve třetím dosáhl BTG čas 10:43.8. Žádná sláva, ale jsem spokojen. Z loňského času jsem ukrojil 51s. Třebo to kroužení v Brně a najíždění smyčky v rFactoru k něčemu bylo. Rád bych se dostal na čas blízko 10 minut, když teď vím, že mé auto umí zajet i okolo 9:30.

Radost mám i z toho, že se mi podařilo fikaně schovat držák na kameru, takže jsem všechny tři jízdy natočil konečně důstojným způsobem. Snad se bude líbit. Příště bych okruh rád navštívil nikoli v rámci dovolené, ale jako samostatnou akci. Dva dny (ideálně v týdnu) po osmi kolech mi by měly být OK. Nicméně předběžný rozpočet si mi moc nelíbí :D.

YT: http://www.youtube.com/watch?v=jqhJ6op1j5E
Vimeo: http://www.vimeo.com/1575578

Obrázek
Obrázek
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

hezký :) taky bych se takhle rád projel bez rizika, že proti mně nco vyjede..btw. kolik trať vlastně měří?
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

LuckyR píše:kolik trať vlastně měří?
Něco přes 20km.

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nürburgring Nordschleife onboard

Příspěvek od Mike Mad »

pekny Ondrasi 8)
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

btw> co mas za drzak na kameru a jak mas vymyslene uchyceni na strop? drivejc jsem fotak daval mezi operku a sedacku, ale moc to nedrzi...tedka uz nevim jak bych tak kameru pridelal

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

zase jsem se tam nedostal tenhle rok,tak snad příště :twisted:

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Mám na to takové vidlácké řešení. Takhle vypadala první verze - http://ondrasovo.wz.cz/camholder/. Teď je to z tlustších trubek, ale v podstatě totéž.

Hasis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis »

uplne dole:
http://racingforum.cz/viewtopic.php?f=2 ... a&start=50
je to zasroubovane do diry pro pas zadnich sedaku
jinac videjko fajne :)

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

takze samodomo, diky za radu 8)

FatalDooM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FatalDooM »

Ondras: Muzu se zeptat kolik uz mas najeto kilometru na okruhu + slalomy atp? Jen by me zajimalo jak to zvlada auticko? Jak casto menis olej? Ja uz mam starsiho Fiatka a je videt ze na okruhu dostane vzdycky dost zabrat! A leda co uz musim menit - ne ze by to byla vina par jizd na okruhu, ale vzdycky tam neco dorazim! :cry: Ted treba cele rizeni :cry: :cry:
Fiat Coupe 2.0 20V Turbo Limited Edition no. 333/1600 @ 1,3 bar (12,5L/100km)
Moje jizda do kopecka: http://www.youtube.com/watch?v=WHspCClyU_U" onclick="window.open(this.href);return false;

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

FatalDooM píše:Ondras: Muzu se zeptat kolik uz mas najeto kilometru na okruhu + slalomy atp? Jen by me zajimalo jak to zvlada auticko? Jak casto menis olej? Ja uz mam starsiho Fiatka a je videt ze na okruhu dostane vzdycky dost zabrat! A leda co uz musim menit - ne ze by to byla vina par jizd na okruhu, ale vzdycky tam neco dorazim! :cry: Ted treba cele rizeni :cry: :cry:
Kdyz to spočítám tak ani moc ne. Nějakých 600-700km. Autu, zdá se zatím (klepu na dřevo), to nijak nevadí. Má najeto 115000km, r.v. 2002. Nejvíce samozřejmě hoří gumy a brzdové obložení. Olej měním, jak předepisuje výrobce, co 20kkm. Nikdy jsem zatím nemusel mezi výměnami dolívat, použitý olej má pěknou barvu. Teď mám 15k po výměně a podle měrky ubyla zhruba decka. Asi dostala Honda zabrat v alpách, kde se jezdily celkem dlouhé useky na I a II.

FatalDooM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FatalDooM »

Tak to bud rad. No ja menim radsi olej tak co 8.000 km a pouzivam zavodni olej 10W60. Ale ja mam turbinu tak tam se meni olej casteji. Zase na druhou stranu jezdis na okruhu vlastne po rovne ceste - zadne diry atp.
Fiat Coupe 2.0 20V Turbo Limited Edition no. 333/1600 @ 1,3 bar (12,5L/100km)
Moje jizda do kopecka: http://www.youtube.com/watch?v=WHspCClyU_U" onclick="window.open(this.href);return false;

vt.tuner

Příspěvek od vt.tuner »

jsi tam jezdil na mé nározky :D
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R

polyy

Příspěvek od polyy »

Tak tohle místo bysme měli navštívit asi všichni, dokud můžem...,super video a ještě lepší výběr auta.. :lol:
"Lidstvo je zfetovaný hermafrodit onanující na dně vany plné vlastní moče"

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

polyy píše:Tak tohle místo bysme měli navštívit asi všichni, dokud můžem...,super video a ještě lepší výběr auta.. :lol:
To mi povídej. Až splašim něco co tam alespoň dojede, tak zase musim vyrazit. Opravdu výbornej zážitek kterej by si nikdo neměl nechat ujít. Už se těšim jak malej 8)
Ondras - pěkný, pěkný. Závidim ti že už si tam byl tolikrát, snad tě doženu :)
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

polyy

Příspěvek od polyy »

To zas bude dělat Ondras chytrýho.. :lol: ..........,ale jinak fakt paráda.. :wink:
"Lidstvo je zfetovaný hermafrodit onanující na dně vany plné vlastní moče"

Odpovědět

Zpět na „Video“