Pomsta řidiči LADY
Moderátor: Jardafox
Re: Pomsta řidiči LADY
já bych v dnešní době nikoho rozhodně z auta netahal..může to dopadnout dvojím dvojím 3jím způsobem a to:
vypleskáš ho a jedeš dál (kde si to můžeš posléze finančně hezky odkroutit) ale to není nutný psát
vypleská on tebe
ustřelí ti hlavu
ten první způsob by musel být jistý alespon na 95% abych to zkusil a i tam je riziko,že budeš platit.. ale myslím,že není ani z 30ti... Doba je zlá a lidi jsou špatní
vypleskáš ho a jedeš dál (kde si to můžeš posléze finančně hezky odkroutit) ale to není nutný psát
vypleská on tebe
ustřelí ti hlavu
ten první způsob by musel být jistý alespon na 95% abych to zkusil a i tam je riziko,že budeš platit.. ale myslím,že není ani z 30ti... Doba je zlá a lidi jsou špatní
Jasný že to je o hubu někoho tahat z auta, že ten druhej může mít třeba bouchačku v autě apod., ale to člověku když je nasranej v tu chvíli nedojde.
Blázne a když někoho propleskneš si to můžeš časem finančně odkroutit ? Si na tom místě nikdy nebyl a hotovo ( samozřejm ě pokud to neni někde v centru pod kamerama )
Blázne a když někoho propleskneš si to můžeš časem finančně odkroutit ? Si na tom místě nikdy nebyl a hotovo ( samozřejm ě pokud to neni někde v centru pod kamerama )
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Agresori od StripkamaRkus píše:Souhlasim s trhyym, proste kdyz lidi delaj naschval tak proste budou trpet..

KEHO rennsport
To bych chtěl aby mě někdo jako trhy někde zastavil a šel na mě dělat ramena. Nadělal bych z něj dva malý a jel vesele dál
Ale nemyslim že by se to někdy stalo, protože když mě někdo sere, prostě ho předjedu, jenom si řeknu debil a jedu dál, stejně tak když mě někdo nebezpečně předjede a nebylo to vyloženě o chlup. Prostě si řeknu debil a neřešim to....
Možná že kdyby tohle dělalo víc lidí, bylo by na silnici bezpečněji!
Navíc mě napadá že když to vidim jak to u nás funguje nejenom na silnicích, tak doufám že v čr už nikdy dlouhodobě žít nebudu!!!

Ale nemyslim že by se to někdy stalo, protože když mě někdo sere, prostě ho předjedu, jenom si řeknu debil a jedu dál, stejně tak když mě někdo nebezpečně předjede a nebylo to vyloženě o chlup. Prostě si řeknu debil a neřešim to....
Možná že kdyby tohle dělalo víc lidí, bylo by na silnici bezpečněji!
Navíc mě napadá že když to vidim jak to u nás funguje nejenom na silnicích, tak doufám že v čr už nikdy dlouhodobě žít nebudu!!!
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Je předjíždění a předjíždění. Taky jsem kdysi zrychloval čůrákům co se mi lepili 10cm na prdel (shodou okolností většinou řidiči koncernu). Pak jsem zjistil, že dopravní nehoda kde může zařvat někdo třetí, kdo o "naší potyčce" nemá ani páru mi za to nestojí a už takové čuráky úspěšně nějakou dobu ignoruju. Každopádně ukopnout mi nějakej přerostlej floutek jako ty zrcátko tak má v noze 9mm ďouru, na takový frajery nejsem zvědavej...Na silnici platí jistá psaná pravidla a pak ty nepsaná. Ty nepsaná porušují někteří kokoti denně, a když příjde na věc tak se odvolávají na ty psaná. A nejhorší na tom je, že ty nepsaná, nejsou právně vymahatelná, přitom jejich porušení je začátkem většiny problémů.maRkus píše:Venco nezlob se na me ale kdyz nekoho predjizdim a on zacne zrychlovat tak de z auta ven hned jak to pujde, to je vlastne pokus o vrazdu... a pak lada nedodrzela bezpecnou vzdalenost, ridic toyoty to zas tak moc nezaslap.
Já bych si z auta někoho tahat nikdy nedovolil. 1. Mi to za to nestojí. 2. Dneska vněm může jet naprosto kdokoliv 3. Vždy je to průser, jelikož ty jsi agresor a jako takový už jsi v nevýhodě.
Lidi by si měli uvědomit, že život není hiphopový klip...
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Žasnu z toho co vsechno se tady clovek nedozvi.... panove (vy vsichni co kuli kazde picovine tahate hned druhyho z auta) by jste si asi meli zaplatit jizdy na okruhu, chodit mlatit 1 tejdne do boxerskyho pytle, mozna by pomoh jen pravidelnej sex...
To si sakra nedokazete uvedomit ze ubozak bude ten druhej kdyz jen trochu sundate nohu z plynu, nechate druhyho at si jede... a holt si zazavodite az s nekym kdo na to uz ma rozum? A ne s nekym kdo ve chvili kdy zacne "prohravat" vam bude chtit ukopnout hlavu?
Jestli to tady vazne funguje tak jak pisete tak to jsem teda vazne rad za to ze bydlim na "vesnici"......

Jestli to tady vazne funguje tak jak pisete tak to jsem teda vazne rad za to ze bydlim na "vesnici"......
1991 VW Golf GTI
na vesnici to je stejný,akorát bych chtěl vidět trhyho nebo markuse jak tahá z auta ven nějakýho 130kilovýho sedláka co má dlaně na rukou velké jak pánve na řízky
to by bylo aso o 2 tunery mín 

- Mirek-200sx
Asi jedinej nebo jeden z mala nevidim na chovani cloveka v SUV nic kokotskyho..je pravda ze to bylo krapet neprimereny, ale ridic s ladou:
1) Nema zrychlovat pri predjizeni - Stalo se mi to taky, predjizdel jsem (tenkrat jeste s favem) 318i bavora a chlapecek se rozhodl kdyz sem byl tesne pred nim, ze me nepusti a zacal zrychlovat. Jel jsem za nim asi 10km, nikdy nejel rychleji nez 80-90, v momente predjizdeni jsem tam mel pres 110..najednou to slo.......Jel takovym stylem aby se drzel vedle me a nechtel me pustit zpet. Kdyz sem brzdil, zpomalil taky. Nebylo tam zadne fopa z me strany, nejel jsem tesne za nim, sam to nesnasim, cestu znam, jezdim ji 2x tydne 7let, takze sem si to svihal a on do kazdy zatacky brzdil, tak jsem to pred zatackou podkopl na 3 a tesne za ni zacal predjizet na rovince. Takze takovy kokoty trestat klidne timto zpusobem, jsem na to dost alergickej.........
2) Kdyby ridic lady dodrzel bezpecnou vzdalenost, nemusel vubec mimo cestu. Kdyz ridici v SUV neco vlitne pred auto, tak bude muset brzdit taky minimalne stejne, nebo jeste razantneji. Ten ridic lady s tim ma proste pocitat....kdyz do nekoho buchnu zezadu , bude to v 99% pripadu moje vina - nedodrzeni bezpecne vzdalenosti....tak proc to tady posuzujete jinak?
1) Nema zrychlovat pri predjizeni - Stalo se mi to taky, predjizdel jsem (tenkrat jeste s favem) 318i bavora a chlapecek se rozhodl kdyz sem byl tesne pred nim, ze me nepusti a zacal zrychlovat. Jel jsem za nim asi 10km, nikdy nejel rychleji nez 80-90, v momente predjizdeni jsem tam mel pres 110..najednou to slo.......Jel takovym stylem aby se drzel vedle me a nechtel me pustit zpet. Kdyz sem brzdil, zpomalil taky. Nebylo tam zadne fopa z me strany, nejel jsem tesne za nim, sam to nesnasim, cestu znam, jezdim ji 2x tydne 7let, takze sem si to svihal a on do kazdy zatacky brzdil, tak jsem to pred zatackou podkopl na 3 a tesne za ni zacal predjizet na rovince. Takze takovy kokoty trestat klidne timto zpusobem, jsem na to dost alergickej.........
2) Kdyby ridic lady dodrzel bezpecnou vzdalenost, nemusel vubec mimo cestu. Kdyz ridici v SUV neco vlitne pred auto, tak bude muset brzdit taky minimalne stejne, nebo jeste razantneji. Ten ridic lady s tim ma proste pocitat....kdyz do nekoho buchnu zezadu , bude to v 99% pripadu moje vina - nedodrzeni bezpecne vzdalenosti....tak proc to tady posuzujete jinak?
In progress: Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98
Ridic lady: kokot
Ridic toyoty: zachoval se spravne.
Ten ridic lady, pokud je predjizden a on zacne zrychlovat -> braneni v predjizdeni, co by se nemelo
Ridic toyoty to ani tolik nezaslapnul, to ze ten v lade nedodrzel bezpecnou vzdalenost a kvuli tomu aby se vyhnul srazce to strhnul do prikopa je jeho boj.
Jinak ja kdyz predjizdim a predjizdeny auto zacne zrychlovat , tak ho proste predjedu a floknu to. (pokud me jeho zrychlovani ohrozovalo) a pokud moc ohrozovalo, tak jde z auta...
Naposledy jsem predjizdel nejaky kluka ve fabii(asi rodicu) tak sem si v klidu predjizdel a kvuli tomu kokotoj sem musel hodit hodit jeste dvojku, protoze proti me po chvili vyjelo auto. No a kdyz jsem ho predjel, tak jsem mu to na tvrdo floknul a on skoncil v prikope...
PS: pro rejpaly, kdyz jsem zacal predjizdet jel neporusil sem zadny predpisy a predjizdel jsem rychlosti 90kmh on jel tak cca 80 na zacatku...
Ridic toyoty: zachoval se spravne.
Ten ridic lady, pokud je predjizden a on zacne zrychlovat -> braneni v predjizdeni, co by se nemelo
Ridic toyoty to ani tolik nezaslapnul, to ze ten v lade nedodrzel bezpecnou vzdalenost a kvuli tomu aby se vyhnul srazce to strhnul do prikopa je jeho boj.
Jinak ja kdyz predjizdim a predjizdeny auto zacne zrychlovat , tak ho proste predjedu a floknu to. (pokud me jeho zrychlovani ohrozovalo) a pokud moc ohrozovalo, tak jde z auta...
Naposledy jsem predjizdel nejaky kluka ve fabii(asi rodicu) tak sem si v klidu predjizdel a kvuli tomu kokotoj sem musel hodit hodit jeste dvojku, protoze proti me po chvili vyjelo auto. No a kdyz jsem ho predjel, tak jsem mu to na tvrdo floknul a on skoncil v prikope...
PS: pro rejpaly, kdyz jsem zacal predjizdet jel neporusil sem zadny predpisy a predjizdel jsem rychlosti 90kmh on jel tak cca 80 na zacatku...
Toyota Corolla RR ... still in progress 
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop

Powered by: 4A-GE 20V Silvertop
A co takhle brzdit pánové? Když někoho předjíždim, začne zrychlovat a proti mě vyjede auto tak logicky udělám to nejlepší co jde - na brzdy a vracim se do svojeho pruhu, než si za každou cenu dokazovat že mám větší koule a ohrozit všechny okolo. Ale to by chtělo aby tenhle národ používal hlavu na myšlení a ne jen na to aby jim nepršelo do krku /todle tady nikdo neberet osobně, to je obecně myšlený - na silnici se pohybuje kokotů čim dál tim víc/
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
no mi přijde jako největší zhovadilost,zrychlovat a nenechat se předjet,když naproti jede auto..když mám půl kilometru volno,a nikde nic nejede a vidím..tak si můžu dělat srandičky..ale když nevidím a nebo něco jede..za to bych asi zavíral.. to je ohrožení a omezení jako svině
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Spirale nebavime se tady o "kazde picovine" jak pises, ale o regulernim umyslnym ohrozeni zivota a to nejen myho!!!Nema cenu to tady vysvetlovat nekomu kdo to doted nepochopil.Je to o celkovym postoji k zivotu, takze se usranci klidne odstehujte na vesnice, kdyz si myslite ze vam to pomuze.Zadnyho 130kg sedlaka z auta tahat nepotrebuju.Otevru si okno nebo dvere a pustim mu jich par na cumak, nez ty panve na rizky vubec zvedne a jestli pak vyleze, klidne si necham nalozit(ne zadarmo)...nebude to zdaleka poprve ani naposled...jak uz psal Pavel...jsme prece slusny lidi 

KEHO rennsport
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kein 1
Ritchama 1
jak bylo receno,taky vetsinou predjedu kazdeho aniz by stacil nejak vyrazne zrychlit ci ohrozit me.Pokud se tak stane,tak si reknu ze je to cur*k a jedu dal,nemam cas a ani chut pak vysedavat na fizlech nebo u soudu za to,ze sem mu dal jednu na oko a chlapec s jednim monoklem na me vyskoci u soudu s rozmlacenym oblicejem....
Lidi sou zmrdi (ne vsichni) a sou schopni udelat cloveku (ktery je v pravu) ze zivota peklo,jakmile maj tu moznost....
Ritchama 1
jak bylo receno,taky vetsinou predjedu kazdeho aniz by stacil nejak vyrazne zrychlit ci ohrozit me.Pokud se tak stane,tak si reknu ze je to cur*k a jedu dal,nemam cas a ani chut pak vysedavat na fizlech nebo u soudu za to,ze sem mu dal jednu na oko a chlapec s jednim monoklem na me vyskoci u soudu s rozmlacenym oblicejem....

Audi Coupe Quattro
Skoro většinou stačí si pořádně zatroubit, nebo tam poslat i dálky, aby dotčnej věděl, že je opravdu kkt a mastit si to dál

Mitsubishi Colt CJ0 1.3 12V
Ronal R46 7x16 ET37
Pirelli PZeroNero 195/45 R16
Ronal R46 7x16 ET37
Pirelli PZeroNero 195/45 R16
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Ritchma 4
Protoze sem planta neco o cem se vubec nebavime.Nebo ma snad nektera z jim popisovanejch situaci ("když mě někdo sere, prostě ho předjedu, jenom si řeknu debil a jedu dál, stejně tak když mě někdo nebezpečně předjede a nebylo to vyloženě o chlup. Prostě si řeknu debil a neřešim to") neco spolecnyho s branenim v predjeti
Kein 5-
Uz jen za to, ze se tak nekdy v minulosti choval(branil v predjeti).Muzes mi rict proc jsi to delal?!Ono kdyz clovek specha, tak si asi nebude nechavat 20m+ mezeru
Ze se vetsina lidi lepi jen tak ze sportu me nezajima a nechce se mi ani zkoumat jestli patri ridic auta co mi visi na prdeli do te nebo te kategorie.Proste jakmile me nekdo dojede a vidim ze ho zdrzuju, na nejblizsim prehlednym useku bliknu a pokud to silnice dovoli a neni na krajnici nejakej otresnej bordel, uhnu na stranu.NIKDY by me nenapadlo mu branit v tom aby me predjel!Jeste ze ma "nastesti" Kein tolik rozumu, ze mu, ikdyz buhvi po jak dlouhe dobe doslo, ze se choval jak pica.
Navic by nikoho z auta ze strachu netahal, ale prostrelit nekomu nohu za ukopnuty zrcatko by mu slo
A muzes mi Keine jeste vysvetlit v jake je Agresor vuci "napadenymu" v nevyhode?Je to totiz presne naopak...samozrejme jen u konrolovane agrese
Jeste podotykam, ze jsem to nikdy neudelal s umyslem nekomu par pustit nebo mu rozbit auto.Proste jsem se ho jen v ramci moznosti sel zeptal, proc to kurva udelal a co se delo dal, byla jenom reakce na jeho odpoved/i...kdyz ti nekdo rekne jak Trhacovi "pro hovno", tak to uz je fakt jak rikas na "9mm ďouru".
Protoze sem planta neco o cem se vubec nebavime.Nebo ma snad nektera z jim popisovanejch situaci ("když mě někdo sere, prostě ho předjedu, jenom si řeknu debil a jedu dál, stejně tak když mě někdo nebezpečně předjede a nebylo to vyloženě o chlup. Prostě si řeknu debil a neřešim to") neco spolecnyho s branenim v predjeti

Kein 5-
Uz jen za to, ze se tak nekdy v minulosti choval(branil v predjeti).Muzes mi rict proc jsi to delal?!Ono kdyz clovek specha, tak si asi nebude nechavat 20m+ mezeru

Navic by nikoho z auta ze strachu netahal, ale prostrelit nekomu nohu za ukopnuty zrcatko by mu slo

Jeste podotykam, ze jsem to nikdy neudelal s umyslem nekomu par pustit nebo mu rozbit auto.Proste jsem se ho jen v ramci moznosti sel zeptal, proc to kurva udelal a co se delo dal, byla jenom reakce na jeho odpoved/i...kdyz ti nekdo rekne jak Trhacovi "pro hovno", tak to uz je fakt jak rikas na "9mm ďouru".
KEHO rennsport
Souhlasím s Butcherem
... nad 99% sviňáren na silnici mávnu rukou ale někdy je to bohužel až příliš.. Jinak oceňuju pouštění rychlejších řidičů 

Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Pokud vidím, že se mně někdo snaží předjet tak stáhnu ocas mezi nohy, nezrychluji a pokud je to možné ještě se mu uhnu vpravo ať mu překážím co nejméně ... když mně předjede neženu se za ním, ale nechávám si bezpečný odstup. Přece pokud někomu dělám na cestě naschvály nemůžu čekat že on mi jízdu zpříjemní
?!

Když někdo jede jak čurák,rád ho pustm před sebe,než aby mě sestřelil ze silnice.Ať se klidně zabije,ale co nejdál odemě
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Tak za prvé, dělával jsem to každému kdo se mi lepil na prdel a snažil se mě jakýmkoliv způsobem donutit zrychlit. Když předjíždět nejde tak si normální člověk počká až to pude a nedělá ze sebe idiota. To že jsem pak zrychlil bylo čistě výchovné. Že to nebylo správné a šlo jen o honění koulí vím a přiznávám, ale chápu, že ses musel něčeho chytnout.Butcher píše:Ritchma 4
Protoze sem planta neco o cem se vubec nebavime.Nebo ma snad nektera z jim popisovanejch situaci ("když mě někdo sere, prostě ho předjedu, jenom si řeknu debil a jedu dál, stejně tak když mě někdo nebezpečně předjede a nebylo to vyloženě o chlup. Prostě si řeknu debil a neřešim to") neco spolecnyho s branenim v predjeti![]()
Kein 5-
Uz jen za to, ze se tak nekdy v minulosti choval(branil v predjeti).Muzes mi rict proc jsi to delal?!Ono kdyz clovek specha, tak si asi nebude nechavat 20m+ mezeruZe se vetsina lidi lepi jen tak ze sportu me nezajima a nechce se mi ani zkoumat jestli patri ridic auta co mi visi na prdeli do te nebo te kategorie.Proste jakmile me nekdo dojede a vidim ze ho zdrzuju, na nejblizsim prehlednym useku bliknu a pokud to silnice dovoli a neni na krajnici nejakej otresnej bordel, uhnu na stranu.NIKDY by me nenapadlo mu branit v tom aby me predjel!Jeste ze ma "nastesti" Kein tolik rozumu, ze mu, ikdyz buhvi po jak dlouhe dobe doslo, ze se choval jak pica.
Navic by nikoho z auta ze strachu netahal, ale prostrelit nekomu nohu za ukopnuty zrcatko by mu sloA muzes mi Keine jeste vysvetlit v jake je Agresor vuci "napadenymu" v nevyhode?Je to totiz presne naopak...samozrejme jen u konrolovane agrese
Za další pokud to tvůj mozek nepochopil, tak se snažím konfliktům předcházet, každopádně ano, pokud mi někdo šáhne na majetek, či přímo zdraví, z jeho vlastní iniciativy, jsem ochoten člověku v sebeobraně, či v obraně majetku ublížit a nevidím na tom nic špatného, pokud ty ano, je mi tě upřímně velmi líto.
Agresor je v nevýhodě z pohledu právního, ale chápu, že lovec jako ty přemýšlí v "jiné" rovině, myslím, že ostatním toto snad došlo.
jůůůů tady to zacina bejt zajimavy.... kazdopadne...
nevytahuju lidi z auta casto, ale obcas proste musis, kdyz ti tam nekdo vlitne z vedlejsi malem te sunda, brzdy, troubis a frajer ti este ukaze fakace, tak de ven... jinac za 7 let co mam ridicak sem vytah ven tam max 15 lidi, takze to nedelam nejak casto.
A panove kdo tu moralizujete, jedna vec... kdyz se chovate za volantem jako lidi, tak se vam nikdy nic stat nemuze, zvlastni je ze ja kdyz uz nekam vlitnu tak se omluvim, staci varovky na sekundu a zadnej problem, za tech 7 let co jezdim me z auta chtel tahat jen jeden duchodce kterej nejak nechapal kam vedou na silnici cary.
nevytahuju lidi z auta casto, ale obcas proste musis, kdyz ti tam nekdo vlitne z vedlejsi malem te sunda, brzdy, troubis a frajer ti este ukaze fakace, tak de ven... jinac za 7 let co mam ridicak sem vytah ven tam max 15 lidi, takze to nedelam nejak casto.
A panove kdo tu moralizujete, jedna vec... kdyz se chovate za volantem jako lidi, tak se vam nikdy nic stat nemuze, zvlastni je ze ja kdyz uz nekam vlitnu tak se omluvim, staci varovky na sekundu a zadnej problem, za tech 7 let co jezdim me z auta chtel tahat jen jeden duchodce kterej nejak nechapal kam vedou na silnici cary.
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Sirka nabidky ceho se chytnout, byla od tebe vazne velkorysa a neslo "slapnout vedle".Chapu moc dobre co je to ochrana osoby prip. majetku.Jen mi to u tebe prijde v rozporu s tim co jsi psal...a hlavne uplna blbost.Protoze prostrelit nekomu nohu za to, ze ti ukopnul zrcatko pote co ses ho poukusil zabit(braneni v predjeti pri protijedoucim aute apod.)...no mel bys to pak dobry "pane napadenej-lovec"Kein píše:Tak za prvé, dělával jsem to každému kdo se mi lepil na prdel a snažil se mě jakýmkoliv způsobem donutit zrychlit. Když předjíždět nejde tak si normální člověk počká až to pude a nedělá ze sebe idiota. To že jsem pak zrychlil bylo čistě výchovné. Že to nebylo správné a šlo jen o honění koulí vím a přiznávám, ale chápu, že ses musel něčeho chytnout.Butcher píše:Ritchma 4
Protoze sem planta neco o cem se vubec nebavime.Nebo ma snad nektera z jim popisovanejch situaci ("když mě někdo sere, prostě ho předjedu, jenom si řeknu debil a jedu dál, stejně tak když mě někdo nebezpečně předjede a nebylo to vyloženě o chlup. Prostě si řeknu debil a neřešim to") neco spolecnyho s branenim v predjeti![]()
Kein 5-
Uz jen za to, ze se tak nekdy v minulosti choval(branil v predjeti).Muzes mi rict proc jsi to delal?!Ono kdyz clovek specha, tak si asi nebude nechavat 20m+ mezeruZe se vetsina lidi lepi jen tak ze sportu me nezajima a nechce se mi ani zkoumat jestli patri ridic auta co mi visi na prdeli do te nebo te kategorie.Proste jakmile me nekdo dojede a vidim ze ho zdrzuju, na nejblizsim prehlednym useku bliknu a pokud to silnice dovoli a neni na krajnici nejakej otresnej bordel, uhnu na stranu.NIKDY by me nenapadlo mu branit v tom aby me predjel!Jeste ze ma "nastesti" Kein tolik rozumu, ze mu, ikdyz buhvi po jak dlouhe dobe doslo, ze se choval jak pica.
Navic by nikoho z auta ze strachu netahal, ale prostrelit nekomu nohu za ukopnuty zrcatko by mu sloA muzes mi Keine jeste vysvetlit v jake je Agresor vuci "napadenymu" v nevyhode?Je to totiz presne naopak...samozrejme jen u konrolovane agrese
Za další pokud to tvůj mozek nepochopil, tak se snažím konfliktům předcházet, každopádně ano, pokud mi někdo šáhne na majetek, či přímo zdraví, z jeho vlastní iniciativy, jsem ochoten člověku v sebeobraně, či v obraně majetku ublížit a nevidím na tom nic špatného, pokud ty ano, je mi tě upřímně velmi líto.
Agresor je v nevýhodě z pohledu právního, ale chápu, že lovec jako ty přemýšlí v "jiné" rovině, myslím, že ostatním toto snad došlo.

Ze se to dostane k soudu je az posledni faze....dost nepravdepodobna a pravnickej pohled na vec nas spis zajimat nemusi(o tom pripade s tvou 9mm ani nemluve).Totiz v dobe kdyz ja vystoupim z auta, mam vuci tobe jako agresor psychlogickou vyhodu.
KEHO rennsport
s tímdle mi nezbejvá než souhlasit, když se mi někdo tlačí jak cyp na prdel, tak mu radši udělám hnedka místo a ať si letí dál jak chce a je jedno, jestli je to motorka nebo auto, já u toho bejt nechci.venca píše:Když někdo jede jak čurák,rád ho pustm před sebe,než aby mě sestřelil ze silnice.Ať se klidně zabije,ale co nejdál odemě
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Pleteš si pojmy s dojmy. Sebeobrana je naprosto něco jiného, než tahání lidí z aut, dobrovolně z vlastního uvážení, z vlastní pohnutky. Stejně tak jako je rozdíl mezi bránění předjetí, kdy můžeš kdykoliv přibrzdit a vrátit se do pruhu, byť je tato aktivita nebezpečná, a nějakým cápkem co na tebe jde s pěstí a nevíš co od něj čekat a tahá tě z auta. Ale nečekám, že bys toto pochopil.Butcher píše:
Sirka nabidky ceho se chytnout, byla od tebe vazne velkorysa a neslo "slapnout vedle".Chapu moc dobre co je to ochrana osoby prip. majetku.Jen mi to u tebe prijde v rozporu s tim co jsi psal...a hlavne uplna blbost.Protoze prostrelit nekomu nohu za to, ze ti ukopnul zrcatko pote co ses ho poukusil zabit(braneni v predjeti pri protijedoucim aute apod.)...no mel bys to pak dobry "pane napadenej-lovec"![]()
Ze se to dostane k soudu je az posledni faze....dost nepravdepodobna a pravnickej pohled na vec nas spis zajimat nemusi(o tom pripade s tvou 9mm ani nemluve).Totiz v dobe kdyz ja vystoupim z auta, mam vuci tobe jako agresor psychlogickou vyhodu.
Co se týče tvé věty "pravnickej pohled na vec nas spis zajimat nemusi" to si snad nezaslouží ani komentář. Obvious troll is obvious...
Tento příspěvek na mne působí asi nějak takto:maRkus píše: jinac za 7 let co mam ridicak sem vytah ven tam max 15 lidi, takze to nedelam nejak casto.
http://www.internetshouldbeillegal.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
srat na debily,srat na zavodniky
driv kdyz nekdo udelal na silnici nejakou blbost tak jsem taky mel potrebu hned blikat troubit atd,ted uz na to seru,reknu debil snad si to uvedomil a neresim,prijde mi ze jsou vsichni agresivni,viz ten taxikar a aragon z prahy
tedka nedavno me zarazil borec,ono mu to nejelo kdyz se snazil predjet tri auta najednou,tak uhnul ,ja ho predjel a on pak na me blikal ze jsem asi vyjebanej,tak jsem mu mavnul,bliknul vystrahama jako srry a ujel jsem hned no
driv kdyz nekdo udelal na silnici nejakou blbost tak jsem taky mel potrebu hned blikat troubit atd,ted uz na to seru,reknu debil snad si to uvedomil a neresim,prijde mi ze jsou vsichni agresivni,viz ten taxikar a aragon z prahy
tedka nedavno me zarazil borec,ono mu to nejelo kdyz se snazil predjet tri auta najednou,tak uhnul ,ja ho predjel a on pak na me blikal ze jsem asi vyjebanej,tak jsem mu mavnul,bliknul vystrahama jako srry a ujel jsem hned no

- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Ja si naopak od tebe nic nepletu.Nebavi me to, ale chtel jsem to aspon nejak dustojne ukoncit.Ale delas dobre, ze necekas, protoze tvuj prvni odstavec vazne nechapu...a to jsem otevrenej jakekoliv myslence...jen ji musim pochopit.A to se mi u tvyho prvniho odstavce vazne nepodarilo.Resp. si nam sem napsal krasny 2 klise s informacni hodnotou 0.Kein píše:Pleteš si pojmy s dojmy. Sebeobrana je naprosto něco jiného, než tahání lidí z aut, dobrovolně z vlastního uvážení, z vlastní pohnutky. Stejně tak jako je rozdíl mezi bránění předjetí, kdy můžeš kdykoliv přibrzdit a vrátit se do pruhu, byť je tato aktivita nebezpečná, a nějakým cápkem co na tebe jde s pěstí a nevíš co od něj čekat a tahá tě z auta. Ale nečekám, že bys toto pochopil.Butcher píše:
Sirka nabidky ceho se chytnout, byla od tebe vazne velkorysa a neslo "slapnout vedle".Chapu moc dobre co je to ochrana osoby prip. majetku.Jen mi to u tebe prijde v rozporu s tim co jsi psal...a hlavne uplna blbost.Protoze prostrelit nekomu nohu za to, ze ti ukopnul zrcatko pote co ses ho poukusil zabit(braneni v predjeti pri protijedoucim aute apod.)...no mel bys to pak dobry "pane napadenej-lovec"![]()
Co se týče tvé věty "pravnickej pohled na vec nas spis zajimat nemusi" to si snad nezaslouží ani komentář. Obvious troll is obvious...
Co se tyce me vety ""pravnickej pohled na vec nas spis zajimat nemusi"...hele me se to stalo dejme tomu 3x, Markusovi 15x

Nechame toho...muj nazor znate

KEHO rennsport
Je pravda ze to nema v dnesni dobe cenu resit .. ale nekdy je to fakt moc .. tak si clovek zablika, zatroubi .. no a kdyz ten kkt na to reaguje tak ze flokne ... zabijel bych.
Vcera: Jedu v klidu s winter kravou a za mnou nejakej silenec a kdyz zacal predjizdet me, jel proti nemu nakladak, a ne aby zabrzdil..tak sem se mu uhnul ke kraji aby se tam vesel ... a problikal jsem ho pak.. at se uklidni.. a ten kkt to zafloknul...(mohl tam mit 120, ja 90 a koncova rychlost byla cca 20)..takze jakmile to slo, predjel jsem ho a on se mi zacal lepit na prdel, tak jsem udelal to sami(videl jsem tam kocku).. jen to chlapec trosku nedobrzdil..no ja mam skodu za cca 2000kc a on cca 50 000.....a auto bylo jeho tatinka... tak to nebudou rodice doma nadseny....
Ja vim.. tohle se nedela.. a nemohl jsem to proste nechat jen tak
Vcera: Jedu v klidu s winter kravou a za mnou nejakej silenec a kdyz zacal predjizdet me, jel proti nemu nakladak, a ne aby zabrzdil..tak sem se mu uhnul ke kraji aby se tam vesel ... a problikal jsem ho pak.. at se uklidni.. a ten kkt to zafloknul...(mohl tam mit 120, ja 90 a koncova rychlost byla cca 20)..takze jakmile to slo, predjel jsem ho a on se mi zacal lepit na prdel, tak jsem udelal to sami(videl jsem tam kocku).. jen to chlapec trosku nedobrzdil..no ja mam skodu za cca 2000kc a on cca 50 000.....a auto bylo jeho tatinka... tak to nebudou rodice doma nadseny....
Ja vim.. tohle se nedela.. a nemohl jsem to proste nechat jen tak

Toyota Corolla RR ... still in progress