Kód: Vybrat vše
http://www.wwwdezignz.com/mike/S7-06.AVI

Moderátor: Jardafox
No jede to hezky, ale proč si myslíš že by ho nikdo od nás nemohl porazit?Kolbik píše:Nedávno tu byl v pokecu S7,nekdo tu tvrdil ze si neni jist jestli by ho S7 cka v Mimoni udela.Budiz mu zde jasny dukaz ze 100%.![]()
No jestli je to nová S7 twinturbo, tak ta jede 400m za 10.7(alespoň co jsem našel na netu) a věřím že už letos u nás budou auta co dokážou lepší čas. Jinak když se podíváš na švédský speedlife.se, tak tam tenhle čas zajíždí každý druhý upravený volvo a tleská se tam až pod deset vteřinKolbik píše:A proč si ty myslis ze ano?Rekni jedno auto ktery je u nas tohodle schopny.Supra,TechArt Porsche?Myslim ze by dostali.Asi ne o moc ale preci jen.Ja jen reaguju na to ze tu mel nekdo hrozne namachrovany kecy ze by ho bez problemu dal.Na prvni 150-200 metru by mela 4kolka asi navrh ale pak ani omylem.Co si myslis,rekni svuj nazor.
Njn, na okruhu to asi bude pekelně rychlý. Ani nevím jestli to na Nurburgringu někdo zkoušel. Jinak si nemyslím že by Karel byl tuhle sezónu bez Supry. To je akorát takovej ten stav kdy člověka popadne chvilková deprese z toho kolik do auta vráží a co by za to mohl mít jinejch věcí a proto podá inzerát. Ale ono se to po čase v hlavě zase rozleží a člověk si řekne že to není zase tak špatnej koníčej a jede se dál. Já to taky známKolbik píše:Doufam ze se tve predpoklady naplni a letos budou jeste rychlejsi auta.Svedsko je v tomto smeru trochu jinde nez my.S tim zrychlenim 10,7 mas pravdu.Ale pod 11 se u nas myslim jeste nikdo nedostal.Ne ze bych to nikomu nepral ale letos tu takovy auto u nas nebylo.Jsem zvedav s cim se kdo vytasi.Karlova Supra i na Porsche jsou na Tipcars na prodej takze jsem zvedav s cim vyjedou do nove sezony.
Kazdopadne musis uznat ze takovyhle auto by na cesky srazy mohlo taky obcas zavitat:-)Kdyby ho tu nekdo mel:-)Spis by me zajimalo jak by si S7 vedl na Nurburgu.Podle casu na 400m se auto hodnotit neda,pokud to neni primo special.
se na neco chystas , vid ?barbucha píše:No jede to hezky, ale proč si myslíš že by ho nikdo od nás nemohl porazit?Kolbik píše:Nedávno tu byl v pokecu S7,nekdo tu tvrdil ze si neni jist jestli by ho S7 cka v Mimoni udela.Budiz mu zde jasny dukaz ze 100%.![]()
to bolo asi davno. co som naposledy s Taboo pisal, tak on by skorej uz mal patrit do kategorie pod 10.L4m3R píše:Pokud vim tak Taboo rikal ze S7 by mozna dal a tomu bych i veril.
Tak sem si to byl jako overit a to budou asi jako husty maseri....ale nejak mi nejdou videabarbucha píše:No jestli je to nová S7 twinturbo, tak ta jede 400m za 10.7(alespoň co jsem našel na netu) a věřím že už letos u nás budou auta co dokážou lepší čas. Jinak když se podíváš na švédský speedlife.se, tak tam tenhle čas zajíždí každý druhý upravený volvo a tleská se tam až pod deset vteřinKolbik píše:A proč si ty myslis ze ano?Rekni jedno auto ktery je u nas tohodle schopny.Supra,TechArt Porsche?Myslim ze by dostali.Asi ne o moc ale preci jen.Ja jen reaguju na to ze tu mel nekdo hrozne namachrovany kecy ze by ho bez problemu dal.Na prvni 150-200 metru by mela 4kolka asi navrh ale pak ani omylem.Co si myslis,rekni svuj nazor.
myslím si, že ikdyby si to nerozmyslel, tak nebude tak lehký ho prodatbarbucha píše:Njn, na okruhu to asi bude pekelně rychlý. Ani nevím jestli to na Nurburgringu někdo zkoušel. Jinak si nemyslím že by Karel byl tuhle sezónu bez Supry. To je akorát takovej ten stav kdy člověka popadne chvilková deprese z toho kolik do auta vráží a co by za to mohl mít jinejch věcí a proto podá inzerát. Ale ono se to po čase v hlavě zase rozleží a člověk si řekne že to není zase tak špatnej koníčej a jede se dál. Já to taky známKolbik píše:Doufam ze se tve predpoklady naplni a letos budou jeste rychlejsi auta.Svedsko je v tomto smeru trochu jinde nez my.S tim zrychlenim 10,7 mas pravdu.Ale pod 11 se u nas myslim jeste nikdo nedostal.Ne ze bych to nikomu nepral ale letos tu takovy auto u nas nebylo.Jsem zvedav s cim se kdo vytasi.Karlova Supra i na Porsche jsou na Tipcars na prodej takze jsem zvedav s cim vyjedou do nove sezony.
Kazdopadne musis uznat ze takovyhle auto by na cesky srazy mohlo taky obcas zavitat:-)Kdyby ho tu nekdo mel:-)Spis by me zajimalo jak by si S7 vedl na Nurburgu.Podle casu na 400m se auto hodnotit neda,pokud to neni primo special.
To neni Krizovo Porsche...Kolbik píše:Karlova Supra i na Porsche jsou na Tipcars na prodej...