Ps: v te sikane na konci cilovky mam 200km/h....

http://www.e-net.cz/lukash/Most_20_04_2005.AVI
Moderátor: Jardafox
Hehe to se neda fakt rict, ja jsem chodil daleko pozdeji na brzdy a on mel zase rychlejsi vyjezdy ze zatacek jelikoz me se to neskutecne hrnulo k vuli moc vysoke pneu (byly obrousene skoro az k rafku)... Na rovince mi to jelo jen o chloupek lip... Priste dam lepsi pneu a Martin brzdy a uvidime...Laconi píše:Kde máš kšiltovku![]()
Hezký video, kdo měl na tom okruhu navrch, asi Martin ne
Ten Zemi je hrozna kecka...tojebordel píše:uz sem videlty fabce to pekne huli
co to druhy video? dej ho sem taky![]()
jinak pekne ti to jede
No ja ji bral ve 120 na vic jsem mel hrasky, trosku ji prepisknout a dostat se prednim kolem na travu tak uz mi nic nepomuze a dam pusu svodidlum...sic píše:hezky ... a kolik jezdite tu prvni zatacku na videu ,pod plynem ?
no tam je jeste "vybehova" zona ne ?Břéťa píše:No ja ji bral ve 120 na vic jsem mel hrasky, trosku ji prepisknout a dostat se prednim kolem na travu tak uz mi nic nepomuze a dam pusu svodidlum...sic píše:hezky ... a kolik jezdite tu prvni zatacku na videu ,pod plynem ?
Na brzdeni ze 130 celkem kratka....sic píše:no tam je jeste "vybehova" zona ne ?Břéťa píše:No ja ji bral ve 120 na vic jsem mel hrasky, trosku ji prepisknout a dostat se prednim kolem na travu tak uz mi nic nepomuze a dam pusu svodidlum...sic píše:hezky ... a kolik jezdite tu prvni zatacku na videu ,pod plynem ?alespon byla
Břéťo hoď to se trochu delší, díky.Břéťa píše:Pro me to byla zatim nej akce vubec...Na videjku ja, Honza Vavra (fabka rs ted kolem 180-190Ps) a Martin (saxo VTS)...
Ps: v te sikane na konci cilovky mam 200km/h....![]()
Zemi tam byl taky ale jezdit se mu nechtelo, ale byl tam na bantamkach takze by si asi stejne moc nezajezdil jelikoz by to v prvni zatacce zul..sic píše:Břéťa píše: Tohle by jsi meli vyzkouset vsichni co jezdi sprinty, protoze pak uz o nich nebudou chtit slyset...![]()
![]()
Zemi slysis ?
Bohuzel delsi nemam, Robert zapomnel vzit kartu do jeho fotaku co dokaze natacet v kuse treba pul hodky a ten muj umi jen 3,5 minuty takze jsem ho za tu pul hodku stacil pustit jen 2x (fakt jsem nemel cas se otacet a hledat nejaky cudliky)...leon4x4 píše:Břéťo hoď to se trochu delší, díky.Břéťa píše:Pro me to byla zatim nej akce vubec...Na videjku ja, Honza Vavra (fabka rs ted kolem 180-190Ps) a Martin (saxo VTS)...
Ps: v te sikane na konci cilovky mam 200km/h....![]()
A koukej mi příště říct až tam pojedete, třeba bych se taky rád svezl
Břéťa píše:tojebordel píše:uz sem videlty fabce to pekne huli
co to druhy video? dej ho sem taky![]()
jinak pekne ti to jede
Ten Zemi je hrozna kecka...![]()
To druhy videjko je nuda, to je takovy seznamovani s autem a okruhem...![]()
Jj dik, pripadal jsem si jak v F1...![]()
takze ty nevis kdo mel navrch jo?Břéťa píše:Hehe to se neda fakt rict, ja jsem chodil daleko pozdeji na brzdy a on mel zase rychlejsi vyjezdy ze zatacek jelikoz me se to neskutecne hrnulo k vuli moc vysoke pneu (byly obrousene skoro az k rafku)... Na rovince mi to jelo jen o chloupek lip... Priste dam lepsi pneu a Martin brzdy a uvidime...Laconi píše:Kde máš kšiltovku![]()
Hezký video, kdo měl na tom okruhu navrch, asi Martin ne
Myslíš jako ráno při kvalifikaci šumák ?KFJ píše:takze ty nevis kdo mel navrch jo?Břéťa píše:Hehe to se neda fakt rict, ja jsem chodil daleko pozdeji na brzdy a on mel zase rychlejsi vyjezdy ze zatacek jelikoz me se to neskutecne hrnulo k vuli moc vysoke pneu (byly obrousene skoro az k rafku)... Na rovince mi to jelo jen o chloupek lip... Priste dam lepsi pneu a Martin brzdy a uvidime...Laconi píše:Kde máš kšiltovku![]()
Hezký video, kdo měl na tom okruhu navrch, asi Martin nea co to cerne EVO, ktere vam tam vsem nadelilo jedno kolo???
nebo dve? Ted uz nevim...
![]()
PS: gumy se hrnou v zatacce vzdy kdyz jsi moc rychlej pred zatackou...
Hehehe ses vedle tak dobrej zase nejsi, od zacatku cilovky a az skoro k matadoru (tam co zacina to videjko) jsme jeli s Martinem asi 60Km/h a cekali na Honzu nebo nekoho kdo bude jezdit snama...KFJ píše:takze ty nevis kdo mel navrch jo?Břéťa píše:Hehe to se neda fakt rict, ja jsem chodil daleko pozdeji na brzdy a on mel zase rychlejsi vyjezdy ze zatacek jelikoz me se to neskutecne hrnulo k vuli moc vysoke pneu (byly obrousene skoro az k rafku)... Na rovince mi to jelo jen o chloupek lip... Priste dam lepsi pneu a Martin brzdy a uvidime...Laconi píše:Kde máš kšiltovku![]()
Hezký video, kdo měl na tom okruhu navrch, asi Martin nea co to cerne EVO, ktere vam tam vsem nadelilo jedno kolo???
![]()
Se ti to jezdí když tam máš o 100 koní víc coKFJ píše:takze ty nevis kdo mel navrch jo?Břéťa píše:Hehe to se neda fakt rict, ja jsem chodil daleko pozdeji na brzdy a on mel zase rychlejsi vyjezdy ze zatacek jelikoz me se to neskutecne hrnulo k vuli moc vysoke pneu (byly obrousene skoro az k rafku)... Na rovince mi to jelo jen o chloupek lip... Priste dam lepsi pneu a Martin brzdy a uvidime...Laconi píše:Kde máš kšiltovku![]()
![]()