Moderátor: Jardafox
ti lidi v okolnich domech z vas musi mit radost...M3maniac píše:tak ještě jedno![]()
http://www.youtube.com/watch?v=uXgcNR9fxnE&NR=1
a gumy neřeš už byly pod 1,5mm tudiž nebezpečné v provozu
no potom co jsi napsal že M3 e36 je plečka Ti fakt s prominutím musím napsat ,že jsi ....pípTakeshi píše:normální blázni no,ale nikdy vás nepotkám tak točte dál![]()
ale že m3 e36 je plečka už řešili v carautu naky chytráci,jenže tahle 15 let stará strojovna je pořád schopna sestřelit plno moderních aut a to je paráda
hezký no,ale přečti si to ještě tak šetkrát a možná pochopíš jak jsem to myslelM3maniac píše:no potom co jsi napsal že M3 e36 je plečka Ti fakt s prominutím musím napsat ,že jsi ....pípTakeshi píše:normální blázni no,ale nikdy vás nepotkám tak točte dál![]()
ale že m3 e36 je plečka už řešili v carautu naky chytráci,jenže tahle 15 let stará strojovna je pořád schopna sestřelit plno moderních aut a to je parádaje vidět,že jsi v tom autě nikdy nejel a viděl jsi ho jen na obrázku 5x10cm někde v carautu
to auto mělo z 3,2litru v roce 95 321ps tolik maj cca dnešní 911ky
(jasně že v sérii a jasně že vím že porsche je o něčem jiném
)nicméně v roce 97 v jednom testu mezi 911,audi S3,MB AMG a tou plečkou M3 jak ty píšeš měla ze všech nejlepší brzdy ,dokonce i než proslulé Porsche
neboj se,pochopil jsem že jezdím velmi nebezpečněTakeshi píše:hezký no,ale přečti si to ještě tak šetkrát a možná pochopíš jak jsem to myslelM3maniac píše:no potom co jsi napsal že M3 e36 je plečka Ti fakt s prominutím musím napsat ,že jsi ....pípTakeshi píše:normální blázni no,ale nikdy vás nepotkám tak točte dál![]()
ale že m3 e36 je plečka už řešili v carautu naky chytráci,jenže tahle 15 let stará strojovna je pořád schopna sestřelit plno moderních aut a to je parádaje vidět,že jsi v tom autě nikdy nejel a viděl jsi ho jen na obrázku 5x10cm někde v carautu
)nicméně v roce 97 v jednom testu mezi 911,audi S3,MB AMG a tou plečkou M3 jak ty píšeš měla ze všech nejlepší brzdy ,dokonce i než proslulé Porsche
![]()
![]()
![]()
![]()
No ja myslim,ze si ale vubec nepochopil jak to myslelM3maniac píše:neboj se,pochopil jsem že jezdím velmi nebezpečněTakeshi píše:hezký no,ale přečti si to ještě tak šetkrát a možná pochopíš jak jsem to myslelM3maniac píše: no potom co jsi napsal že M3 e36 je plečka Ti fakt s prominutím musím napsat ,že jsi ....pípje vidět,že jsi v tom autě nikdy nejel a viděl jsi ho jen na obrázku 5x10cm někde v carautu
![]()
![]()
![]()
![]()
bohužel nevím...dělal to známejcrossic píše:Čeče super videa...prosím tě v čem si to dělal???
myslim ze to nedelal jen v jednom programu , ale tech programu bylo vice , protoze co program to jiny funkce atd... myslim ze do toho zapojil i sony vegas studiocrossic píše:aha tak to jo...tak se pls zeptej:)