Moderátor: Jardafox
to je dobrej čas když vezmu, že NISSAN 200SX SPEC S S15 má 0 - 100 za 6,5 nasuchu ....barbucha píše:To bude asi chyba u měBřéťa píše:Tak to nevim jestli nemas nejakej spatnej kodek, melo by to byt kolem 6,3...barbucha píše:Ty máš s Cliem čas 0-100 kolem 5ti vteřin?Nebylo to náhodou trošku zrychlený, nebo to má fakt zvuk jak motorka
To Clio mi vychází pod 5 vteřin a ječí to nepřirozeně vysoko. Jinak mám taky videa z mojeho starýho 200SX, ale nemám to kam dát. Na srazu SX jsem měl tenkrát půjčený G-Tech a za silného deště jsem zajel 0-100 za 6.1
Me stacilo par kol v Moste s Gorgusem...martin píše:Jj pokud zrovna nepotkáš lotus7, kámoš zatim ujel každý mašiněFuj mi v tom autě bylo blbě v sosnový
už nikdy jako co-driver, fakt to nepřeju nikomu!
To se těžko porovnává. Třeba údaje Nissana 200SX S13 se pohybují od 6.5 do 7.5 vteřin. Pak si má člověk vybrat. U tý S15 jsem ale nejčastěji viděl údaj 5,6 Navíc já měl 254koní a 328Nm. Sériová S15 má 247 koní a 273Nm, tak proč ne?MarauderZ28 píše:to je dobrej čas když vezmu, že NISSAN 200SX SPEC S S15 má 0 - 100 za 6,5 nasuchu ....barbucha píše:To bude asi chyba u měBřéťa píše: Tak to nevim jestli nemas nejakej spatnej kodek, melo by to byt kolem 6,3...To Clio mi vychází pod 5 vteřin a ječí to nepřirozeně vysoko. Jinak mám taky videa z mojeho starýho 200SX, ale nemám to kam dát. Na srazu SX jsem měl tenkrát půjčený G-Tech a za silného deště jsem zajel 0-100 za 6.1
jasan to je ono, dneska jsem u něj byl a Roman řikal že se chystá s kámošema ze sevenclubu do brna, tak myslim že rychlejšího auta na okruhu letos nebude, doteď mu to totiž vůbec nejelo na rovině, měl chybu v čidle rychloměru, teď už je vše doladěno, kára jede 247km/h, což je na takovouhle káru s aerodinamikou letící cihly dost, nandal nový slicky, to zas bude hukoot. Jsem zvědav na časi na kolo, myslim že se to bude pohybovat něco pod 2:20 FUJMike Mad píše:martin and zemi: myslim ze mluvite o stejnym aute...urcite je to ten s motorem z s2k ze jo?
OT: co je to za graf? že to neměří podle otáček ale podle rychlosti?barbucha píše:To se těžko porovnává. Třeba údaje Nissana 200SX S13 se pohybují od 6.5 do 7.5 vteřin. Pak si má člověk vybrat. U tý S15 jsem ale nejčastěji viděl údaj 5,6 Navíc já měl 254koní a 328Nm. Sériová S15 má 247 koní a 273Nm, tak proč ne?MarauderZ28 píše:to je dobrej čas když vezmu, že NISSAN 200SX SPEC S S15 má 0 - 100 za 6,5 nasuchu ....barbucha píše: To bude asi chyba u měTo Clio mi vychází pod 5 vteřin a ječí to nepřirozeně vysoko. Jinak mám taky videa z mojeho starýho 200SX, ale nemám to kam dát. Na srazu SX jsem měl tenkrát půjčený G-Tech a za silného deště jsem zajel 0-100 za 6.1
http://nscw.kolhoos.ee/s15_spec
http://www.fast-autos.net/nissan/nissansilvia.html
dost dobry videjkobarbucha píše:Tak tady máš něco podobnýho. Porsche 911 vs. R1![]()
Mašina jde dopředu akorát na rovinkách
http://www.rsportscars.com/Acentral/video/c4vsr1.wmv
7.5Mb
4.5min
jarda píše:dost dobry videjkobarbucha píše:Tak tady máš něco podobnýho. Porsche 911 vs. R1![]()
Mašina jde dopředu akorát na rovinkách
http://www.rsportscars.com/Acentral/video/c4vsr1.wmv
7.5Mb
4.5min
Jste tocili budiky pri 0-200 ? To by prave chtelo natocit ted i potom aby jsi videl ten rozdil...barbucha píše:Nějaký už tu někde jsou a zbytek natočím až to trochu poladíme. Tenhle týden objednám z Japanu nějaký věcičkyBřéťa píše:To Barbucha: Tak kdy budou videjka?:D
Těžko Břéťo.Břéťa píše:Jste tocili budiky pri 0-200 ? To by prave chtelo natocit ted i potom aby jsi videl ten rozdil...barbucha píše:Nějaký už tu někde jsou a zbytek natočím až to trochu poladíme. Tenhle týden objednám z Japanu nějaký věcičkyBřéťa píše:To Barbucha: Tak kdy budou videjka?:D
Jo, je to cejchovaný jako stará stodváca. A taky to tak jedeleon4x4 píše:Těžko Břéťo.Břéťa píše:Jste tocili budiky pri 0-200 ? To by prave chtelo natocit ted i potom aby jsi videl ten rozdil...barbucha píše: Nějaký už tu někde jsou a zbytek natočím až to trochu poladíme. Tenhle týden objednám z Japanu nějaký věcičky
NA tomhle Skajlajnu asi budíky 0-200km/h nenatočíš![]()
Má to tachometr jen do 180km/h
barbucha píše:Jo, je to cejchovaný jako stará stodváca. A taky to tak jedeleon4x4 píše:Těžko Břéťo.Břéťa píše: Jste tocili budiky pri 0-200 ? To by prave chtelo natocit ted i potom aby jsi videl ten rozdil...
NA tomhle Skajlajnu asi budíky 0-200km/h nenatočíš![]()
Má to tachometr jen do 180km/h