no evidentně měl problémy s rozjezdem, ale krásně je vidět jak ho hravě dohání. gratulujeme. si aspoň dám tu práci a najdu pár opačných výsledků.
až žije osmilitr
Violator píše:no evidentně měl problémy s rozjezdem, ale krásně je vidět jak ho hravě dohání. gratulujeme. si aspoň dám tu práci a najdu pár opačných výsledků.
až žije osmilitr
jasně ty vidíš i to co tam není, přesně sem čekal jakou výmluvu si najdeš - nezklamal jsi .....
každopádně bylo dobrý jak kolík byl nervní před startem a Viper nehnutě stál a čekal ...
jinak tvoje trapný předhazování objemu je asi stejný jako když se majitelé Viperu smějou, že bez "berliček" turb by ses nehnul z místa ...
no s dvakrát širšíma gumama bych taky čekal. a tak schválně jestli to uvidí i někdo jinej když máš pocit že to vidim jen já. a výmluvu nevidim..řikám gratulujeme. sem zvědavej na tcoje výmluvy až to sem hodim já
jenže já nejsem Ty a neustále nemám potřebu si dokazovat, že mám ve svejch očích nejlepší auto, líbí se mi když náhodou někdo předjede Supru tak máš plnou pusu keců .. on měl problémy s rozjezdem, on měl špatný gumy, on má 8 litr a já jenom béé 3 litr s turbem ...
a jestli si myslíš, že mě sere, že sem ty nebo Zemi hážete videa jak někdo předjede Camaro nebo něco jinýho s LT1 nebo V8 - je mi to srdečně jedno neb mi je jasný, že "každý auto" se dá předjet a má to x důvodů a není to jen to, že má někd víc nebo míň HP nebo to jaký auto kdybys nebyl zaslepenej došlo by Ti, že třeba za volantem týhle Supry mohlo sedět jelito tak jako může sedět za volantem tý LT1 ...
Tvoje reakce na tohle video sem předem očekával a udělalo mi to fakt radost - ne to, že Viper udělal o prd čas Supru která jela mimochodem taky dobře, ale to, že se potvrzuje jakej seš zaslepenec - jistě naházej sem další videa který sou mi popravdě u pr.. neb nedávno tu bylo video jak nějaká koloběžka předjede LT1 já sem sem dával tuším turbo Civic kterej předjede Camaro, ale u žádnýho z těhle videí sem to nezkoumal a nezačal sem do krve obhajovat Camaro a hledat hloupý výmluvy proč prohrálo ...
jinak bych řekl, že ten majitel tý Supry je asi jako ty dle tý poznávací značky .. taky až moc jistej ..
sem hodim a´T nezakládám novej topic...jenom pro zajímavost...sice tam neni žádnej viper..ale prohledávám archiv ...tady je jenom pro podívanou (jestli márovi nevadí) hlavně video sp run 9 mě docela dostalo..co to je za motorku?? http://www.sound-performance.com/video-pictures.html
ale no tak máro dyk se podívej jaká si hysterka...schválně si našel video kde to viper nandá supře..hurá..to muselo dát práce.
a nikdy sem neřek že mám nejlepší auto nebo že supra je nejlepší. schválně mi to najdi, buť tak hodnej. úplně tě vidim jak se tetelíš blahem že si něco našel a tim si mi to nandal. tak a teď sem fakt smutnej že nějakej amík někde na závodech prohrál. a to nejsou výmluvy..jen říkám že se nerozjel..jo je to kokot. to bylo konstatování. jeho chyba. proto prohrál. nemá si tam dávat ViPER killer když na to nemá. ty ses začal smát jak drsnej amík jenom v klidu čekal a supra nervozně vrtěla. ne. zahřejvala gumy..
ale jestli toolik toužíš dokázat že usa je lepší tak já tě nechám. mě je to u prdele. mě porazí porsche techart, cobra, 430, leon, AMG V12biturbo a spousta aspousta dalších. to já mám právě radost z toho jak sem musíš hned něco hodit abys zahránil americe hvězdičku. mě je to fakt šumák já tě zlobim a tys to nepochopil.
ntw hofakt dojížděl ale to je fuk
já sem radši to video házet ani nebudu jak udělá supra vipera protože to je stejně vo lidech a o štěstí v týhle hi skupině.
takže asi tak. a pousmál sem se jen nad tim osmilitrem. eště že to de. třeba budou muset udělat příště 15 ti litr aby to klaplo.
pokud vím tak první kdo začal házet videa aby mě setřel byl Zemi, takže tady Vám dokazuju že není vše černobílý ale prostě je to o lidech a samo co kdo do toho narve,
je mi jasný že Supra zahřejvala gumy tak blbej nejsem každopádně to co tam předváděl on byla spíš show kdo dřív sjede pneu ...
a ak už se nehněvej..čumáčku. a abych ti udělal radost tak sem hodim důkaz že ste rychlejší jo??
a teď to není výmluva..ale jenom se podivuju proč to nesedí..nej supra/aspoň co vim/ má čas 8.10. nechápu proč tam není. nechce se mi to zkoumat tak dalece ty stránky..jestli je to celkově ze všech závodů v USA nebo co..ale tady sou časy best drag car..ale jak řikám..fakt tomu nerozumim. ale jestli to má viper, byť s kdoví jakym motorem za 7.5 tak to je mazec. ani ne tak ten čas oproti 8.1o, jako spíš jak to ještě zvládaj udržet ve svym pruhu http://www.dragtimes.com/
Po pravde v druhym nebo tretim "kole" mi taky prijde ze Supra toho Vipera celkem znatelne dojizdi, zase na druhou stranu v tom poslednim si ani neskrtla.......