Zastavený řidič školí policisty
Moderátor: Jardafox
- H.o.m.i.e.
Zastavený řidič školí policisty
Podle mě blbec co si utahuje z policajtů.
http://zpravy.idnes.cz/ridic-zkousel-st ... _krimi_zep" onclick="window.open(this.href);return false;
http://zpravy.idnes.cz/ridic-zkousel-st ... _krimi_zep" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Zastavený řidič školí policisty
Po pár sekundách sem to vypnul, toho ,,řidiče´´ se nedalo poslouchat
Nějaký kkt 

Kokot,kterej by potřeboval zastřelit.Bohužel mu policajti jen nahráli a on smečoval.
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
zopakoval by to dvakrat trikrat a uz bych mu stal na krku a nasazoval klepeta s poucenim ze se pri prudkych pohybech sami utahuji a transportoval do zadrzovaci cely mistnimu oddeleni PCR za mareni vykonu sluzby a podezreni ze je pod vlivem navykovych latek. Na takovyho vola bych mel fakt naladu. 

znát to trochu, tak postupuju stejně při každým zastavení měšťákama, se státníma žádnej problém nemám, což jak vidno on taky ne bo si je nevychutnával 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Souhlas s Rudim
..
Ultima
Myslím si že by sis moc nepomohl ..Na soudech by si tě zase "povodil" on

Ultima

Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Osobně taky městský moc nemusím, ale zase tohle už mi přijde trošku moc, nechápu, co si tím chtěl dotyčnej dokázat...
Mitsubishi Colt CJ0 1.3 12V
Ronal R46 7x16 ET37
Pirelli PZeroNero 195/45 R16
Ronal R46 7x16 ET37
Pirelli PZeroNero 195/45 R16
Tak pokud by se čirou náhodou ztratil ten foťák bo čim to točí při zatčení tak by asi udělal prdmatt píše:Souhlas s Rudim..
Ultima
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Ultima: Dostal si uz nekdy fakt na drzku mimo sluzbu?
http://www.facebook.com/djdoemixx
- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
Ultima píše:zopakoval by to dvakrat trikrat a uz bych mu stal na krku a nasazoval klepeta s poucenim ze se pri prudkych pohybech sami utahuji a transportoval do zadrzovaci cely mistnimu oddeleni PCR za mareni vykonu sluzby a podezreni ze je pod vlivem navykovych latek. Na takovyho vola bych mel fakt naladu.

babyCupra
venca:
DOE: zatim se to nikomu nepovedlo. problemy nevyhledavam, ale kdyz uz, tak razantne resim
michelin: a to s nejlepsim vysledkem, ty testy jsou moc pruhledny a inteligentni clovek si domysli co je pro test nejlepsi odpoved, ac realita je jina...

DOE: zatim se to nikomu nepovedlo. problemy nevyhledavam, ale kdyz uz, tak razantne resim
michelin: a to s nejlepsim vysledkem, ty testy jsou moc pruhledny a inteligentni clovek si domysli co je pro test nejlepsi odpoved, ac realita je jina...
Zde celé nesestříhané video:
http://www.drsnysvet.cz/proskoleni-mest ... -kontrole/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dotyčný působí opravdu jako kokot. Nicméně pravdou je, že MP ani PČR nepoučuje. Dle mého je MP zbytečná jen sázej nesmyslný pokuty a sbíraj psí hovna. Pravomoci nemají skoro žádné dělat to může jakýkoliv vůl, tak k čemu nám jsou?
Můj názor je jednoznačný. Buď zpřísnit přijímací řízení u MP a dát jim více pravomocí. Nebo je zrušit.
http://www.drsnysvet.cz/proskoleni-mest ... -kontrole/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dotyčný působí opravdu jako kokot. Nicméně pravdou je, že MP ani PČR nepoučuje. Dle mého je MP zbytečná jen sázej nesmyslný pokuty a sbíraj psí hovna. Pravomoci nemají skoro žádné dělat to může jakýkoliv vůl, tak k čemu nám jsou?
Můj názor je jednoznačný. Buď zpřísnit přijímací řízení u MP a dát jim více pravomocí. Nebo je zrušit.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Podle toho co jsi napsal, soudím, že ty jsi přesně ten případ, kdy se dostal nesprávný člověk k nesprávnému povolání. O to víc je to smutnější, že se tím ještě veřejně chlubíš. Chápu, že dotyčný tě naštval, jelikož je to oprtavdu kokot, ale sebekontrola je to co by měl každej policajt mít...vlastně co to kecám, te nejseš policajt, ale strážník...Ultima píše:zopakoval by to dvakrat trikrat a uz bych mu stal na krku a nasazoval klepeta s poucenim ze se pri prudkych pohybech sami utahuji a transportoval do zadrzovaci cely mistnimu oddeleni PCR za mareni vykonu sluzby a podezreni ze je pod vlivem navykovych latek. Na takovyho vola bych mel fakt naladu.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
nevim jestli jsi obeznamen jak s pravomocemi MP tak i s jejich prijimanim. co se pravomoci tyka, maji jich vic nez si lidi mysli. vyjma trestnych cinu, ktere predavaji PCR mohou resit prakticky cokoliv, je jen otazkou jestli jsi nepotkal takove co vse hned predavaji PCR aby se toho zbavily. a jeste jednu slabinu jsem za ty dva roky objevil, a to ze nesmi bez pritomnosti PCR prohledat vozidlo, napr. kvuli drogam. detaily nerozebiram, jen to co ve sluzbe bezne clovek potrebuje nebo dela.
a co se prijimaciho rizeni tyce, delal a udelal jsem je jak k MP tak PCR, a myslim ze ty k PCR jsou jednodussi. To ze jsem zvolil MP je veci okolnosti. Bylo to pro me o moc vyhodnejsi. Jinak klasika, pohovor, vyberove rizeni, fyzicke testy, psychotesty, zdravotni prohlidka, vyuka a vycvik, zaverecne zkousky. a kazde tri roky opacko...
a co se prijimaciho rizeni tyce, delal a udelal jsem je jak k MP tak PCR, a myslim ze ty k PCR jsou jednodussi. To ze jsem zvolil MP je veci okolnosti. Bylo to pro me o moc vyhodnejsi. Jinak klasika, pohovor, vyberove rizeni, fyzicke testy, psychotesty, zdravotni prohlidka, vyuka a vycvik, zaverecne zkousky. a kazde tri roky opacko...
Ano, kluk je spatnej, protoze vi, zna a nenecha si srat na hlavu. To se odsuzovalo vzdycky.
at tak ci tak... z naseho obvodu mam prakticky ve vsech polozkach nejlepsi vysledky, pravidelne mam premie, a na rozdil od svych kolegu nic neojebavam...Kein píše:Podle toho co jsi napsal, soudím, že ty jsi přesně ten případ, kdy se dostal nesprávný člověk k nesprávnému povolání. O to víc je to smutnější, že se tím ještě veřejně chlubíš. Chápu, že dotyčný tě naštval, jelikož je to oprtavdu kokot, ale sebekontrola je to co by měl každej policajt mít...vlastně co to kecám, te nejseš policajt, ale strážník...Ultima píše:zopakoval by to dvakrat trikrat a uz bych mu stal na krku a nasazoval klepeta s poucenim ze se pri prudkych pohybech sami utahuji a transportoval do zadrzovaci cely mistnimu oddeleni PCR za mareni vykonu sluzby a podezreni ze je pod vlivem navykovych latek. Na takovyho vola bych mel fakt naladu.
po necelych dvou letech ve sluzbe jsem ted aspiroval na post velitele, ktery se ted menil. mel jsem vsechy predpoklady, nejlepsi vysledky, nejvyssi vzdelani atp. bohuzel je na post velitele potreba min. 3 roky praxe
Slusne je vyskolil, bohuzel vetsina strazniku MP si mysli ze snedli salamounovo hovno a podle toho se taky chovaji i kdyz maji stezi maturitu, drive nekteri jen ucnak treba...
Ale nekdo to delat musi zejo..
Ale nekdo to delat musi zejo..
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
souhlas....SubTera píše:Ano, kluk je spatnej, protoze vi, zna a nenecha si srat na hlavu. To se odsuzovalo vzdycky.

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
takto bych to viděl i jáUltima píše:zopakoval by to dvakrat trikrat a uz bych mu stal na krku a nasazoval klepeta s poucenim ze se pri prudkych pohybech sami utahuji a transportoval do zadrzovaci cely mistnimu oddeleni PCR za mareni vykonu sluzby a podezreni ze je pod vlivem navykovych latek. Na takovyho vola bych mel fakt naladu.

pridal jsem anketu abychom videli kdo komu fandi 
resp. kolik tady je strazniku

resp. kolik tady je strazniku

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řekl, že pravdu nemá ani jeden z nich. Policajti by to sice znát měli, ale ten frajer asi taky nebude úplně v pohodě.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
každej normální člověk,si na výzvu policisty foukne.. ikdyž ho nikdo nepoučí,tak si foukne a když si nefoukne,tak si nakonec stejně foukne,tak nevidím důvod,té šaškárny na tom videu.. Já bych si proklepnul v zaměstnání toho troubu,jestli dělá taky vše podle předpisů.. ale asi sotva,to nedělá nikdy nikdo
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Blazen a presne kuli takovym nazorum, jako mas ty, jsou ridici , jako motorkar a proste si nenechaji nasrat na hlavu, ano souhlasim s Tebou, ze taky jsem vzdy slusnej a neresim, jak me a o co pozada, vzdy vse provedu slusne , dodam doklady a vse potrebne , ale jsou zmetci, ktere vazne nemusim a pak to vypada, jako motorkar. S MP taky komunikuji vazne malo, ale slusne , pac kazdy ten ORGAN(at ma 30cm ci 15cm), by mel mit svou autoritu, ale pod tim si predstavuji znalost vseho, co by mel a zadna chybka vedle vis? A kdyz me nekdo peruje, dokazu se ohradit, nekomunikovat a prenechat spravnimu rizeni.
Vzdy jde jen o slusnost a znalost.
organ musi vedet proc, jak a co chce a je klid nemyslis?
A silne reci jako slapnout na krk atd atd, moc americkejch filmu ze?
Jak rikam, muj osobni nazor, kdyz vse probehne slusn e jak ma, tak funguju velice slusne a poslusne, kdyz me zastavi kreten, tak se jako ke kretenovi chovam, jako v beznem zivote.....
a edit, vidou o tom motorkari jsem nevidel, mluvim lidsky a vseobecne, mam tady tak pomalej net, ze bych to video stahoval do rana.
Jak rikam, muj osobni nazor, kdyz vse probehne slusn e jak ma, tak funguju velice slusne a poslusne, kdyz me zastavi kreten, tak se jako ke kretenovi chovam, jako v beznem zivote.....
a edit, vidou o tom motorkari jsem nevidel, mluvim lidsky a vseobecne, mam tady tak pomalej net, ze bych to video stahoval do rana.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pavelini píše:Blazen a presne kuli takovym nazorum, jako mas ty, jsou ridici , jako motorkar a proste si nenechaji nasrat na hlavu, ano souhlasim s Tebou, ze taky jsem vzdy slusnej a neresim, jak me a o co pozada, vzdy vse provedu slusne , dodam doklady a vse potrebne , ale jsou zmetci, ktere vazne nemusim a pak to vypada, jako motorkar. S MP taky komunikuji vazne malo, ale slusne , pac kazdy ten ORGAN(at ma 30cm ci 15cm), by mel mit svou autoritu, ale pod tim si predstavuji znalost vseho, co by mel a zadna chybka vedle vis? A kdyz me nekdo peruje, dokazu se ohradit, nekomunikovat a prenechat spravnimu rizeni.
+1

bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
Jo pavelini, tak nejak to je u každého normálního člověka. Já narážím na slušné policisty, na kretena jsem smulu neměl.. Na tom videu se jako kreten ovšem chova motorkař
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jak už jsem psal, pokud vím, že jsem někde přestřelil, tak komunikuju a řeším. Kolikrát mě ale policajti staví jen tak, že se jim chce. Potom nemluvím, jen pozdravím a to je všechno.
Ona konverzační věta z úst policisty může mít buď konverzační charakter a nebo to už může být právě to podání vysvětlení. A o to asi motorkáři šlo. To že to pak začal natahovat a udělal ze sebe naprosto strašnýho prudiče je věc jiná.
Na ameriku tady nadáváme, ale myslím si, že zařízený to maj dobře.
Místní policie (úřad šerifa a nebo něco podobného), řeší běžné věci, přestupky, pořádek na ulicích. Jsou znalí místních poměrů. Státní policie řeší vraždy a tak dál. Takhle by to tady mělo vypadat. Jenže nevypadá, měšťáci jsou jen pro smích a podle toho se i chovaj, protože si toho jsou vědomi a sere je to. Pak se chovaj jak zamindrákovaný hovada a jsou k smíchu ještě víc...
Ona konverzační věta z úst policisty může mít buď konverzační charakter a nebo to už může být právě to podání vysvětlení. A o to asi motorkáři šlo. To že to pak začal natahovat a udělal ze sebe naprosto strašnýho prudiče je věc jiná.
Na ameriku tady nadáváme, ale myslím si, že zařízený to maj dobře.
Místní policie (úřad šerifa a nebo něco podobného), řeší běžné věci, přestupky, pořádek na ulicích. Jsou znalí místních poměrů. Státní policie řeší vraždy a tak dál. Takhle by to tady mělo vypadat. Jenže nevypadá, měšťáci jsou jen pro smích a podle toho se i chovaj, protože si toho jsou vědomi a sere je to. Pak se chovaj jak zamindrákovaný hovada a jsou k smíchu ještě víc...
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Situace, byl jsem s Probem v teplicích, při cestě zpátky mě zastavili státní, nejdřív probíhala jakoby konverzace, kdy poučení a nic neproběhlo. Neměl jsem na něj náladu, tak jsem dokola opakoval že nevím, že jsem auto koupil nedávno, má čerstvou technickou, takže dle mého je vše OK, kdybych se prokecl že vím že to, to a to je špatně, tak potom, co otočil o 180° a začal mě pérovat za kraviny, tak by mě sestřelil jak váleček na střelnici.blázen píše:Jo pavelini, tak nejak to je u každého normálního člověka. Já narážím na slušné policisty, na kretena jsem smulu neměl.. Na tom videu se jako kreten ovšem chova motorkař
Zkrátka policajt by měl neznalého o právech a povinnostech poučit, když už chce teda podání vysvětlení.
Nevím co předcházelo natáčení toho videa, ale kdyby přiznal že byl v hospodě a nenadýchal nulu (třeba má cukrovku, copak já vím?), tak by ho sejmuli rovnou. Sice se pak dělají opakované kontroly, ale už je to komplikace. Správně se ho na začátku zeptal, jestli po něm požaduje podání vysvětlení, policajt řekl že ano a potom ho měl teda poučit o právech a povinnostech
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Zase pri nahodnych kontrolach nasli nemale mnozstvi celostatne hledanych lii, svuj smysl to ma a byt kvuli tomu arogantni/neprijemny/hruby/sprosty je nesmysl. Ovsem bylo by dobry, aby ze strany policie byly splneny vsechny nalezitosti - jako napr. to pouceni atp. atp.
Já jsem názoru,že slušnej řidič a slušnej poctivej člověk,žádné poučení nepotřebuje. Nemám ani co tajit a ani co s krývat. Jistě,když mne zastaví kokot,krerému stará ráno nedala protože měla krámy,tak se na něj mile tvářit nebudu,ale tím to asi pro mne končí. Tahanice se zákonama.. Kdo má pak někde jezdit něco řešit,na to bych se mohl akorát tak vysrtat.. Mne ještě nikdy nepoučil žádný policista o ničem a doufám,že ani nebude,poslouchat nějak žvásty 5minut vedle auta.. nic pro mne..fouknu,ukážu a bye bye
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
dobrý den pane řidiči, silniční kontrola, předložte doklady potřebné k provozu vozidla
Hmm, to je seriové auto?
Jak to jede?
Kolik vám to žere?
Mám takový pocit, že je upravené. Mám důvodné podezření, že jste zasáhl do konstrukčních činitelů vozidla, popřípadě do agregátů. Toto nemohu řešit na místě, pojďme do správního řízení.
Blázne, tys přece nic neprovedl, jen jsi si nezávazně popovídal a pak to bylo použito proti tobě. Kdo nic neprovedl, nemusí se ničeho obávat. To je klasická totalitní hláška. Jenže pak dojdeš do bodu, kdy i když jsi nic neprovedl, sejmou tě za cokoli a okolí jim bude ještě tleskat
Hmm, to je seriové auto?
Jak to jede?
Kolik vám to žere?
Mám takový pocit, že je upravené. Mám důvodné podezření, že jste zasáhl do konstrukčních činitelů vozidla, popřípadě do agregátů. Toto nemohu řešit na místě, pojďme do správního řízení.
Blázne, tys přece nic neprovedl, jen jsi si nezávazně popovídal a pak to bylo použito proti tobě. Kdo nic neprovedl, nemusí se ničeho obávat. To je klasická totalitní hláška. Jenže pak dojdeš do bodu, kdy i když jsi nic neprovedl, sejmou tě za cokoli a okolí jim bude ještě tleskat
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...