Alfaromeo 147 - nastaveni pocitace ?
Moderátor: Idaho
Alfaromeo 147 - nastaveni pocitace ?
Ahoj ahoj, pripadam si tu jako uplny noooob, mam navod jen ve francoustine a zatim jsem zjistil jak funguje zhruba 60% veci v aute, prevazne metodou pokus a omyl. jedna vec me ale stale vrta hlavou. Jak se dostanu do nastaveni pocitace v aute??? myslim Tim toho hlavniho kde muzu nastavovat (automaticke sterace, zavirani okynek pri zamceni, + vsechny ostatni vychytavky... diky diky diky 

Re: Alfaromeo 147 - nastaveni pocitace ?
a jaký máš rok výroby???Urban2Go píše:Ahoj ahoj, pripadam si tu jako uplny noooob, mam navod jen ve francoustine a zatim jsem zjistil jak funguje zhruba 60% veci v aute, prevazne metodou pokus a omyl. jedna vec me ale stale vrta hlavou. Jak se dostanu do nastaveni pocitace v aute??? myslim Tim toho hlavniho kde muzu nastavovat (automaticke sterace, zavirani okynek pri zamceni, + vsechny ostatni vychytavky... diky diky diky
AR147 1,9JTD
morda píše:a jaký máš rok výroby???Urban2Go píše:Ahoj ahoj, pripadam si tu jako uplny noooob, mam navod jen ve francoustine a zatim jsem zjistil jak funguje zhruba 60% veci v aute, prevazne metodou pokus a omyl. jedna vec me ale stale vrta hlavou. Jak se dostanu do nastaveni pocitace v aute??? myslim Tim toho hlavniho kde muzu nastavovat (automaticke sterace, zavirani okynek pri zamceni, + vsechny ostatni vychytavky... diky diky diky
2001
To já taky. 12/01.
Vpalubním počítači je dost věcí,ale abych si mohl nastavovat stěrače a stahování oken to ne...
Je tam např.Trip A,B radio na PC displeyi,spotřeba např. v mílích nebo kolik ujedeš km na 1litr,ale tak komfortní jednotku já osobně nemám,abych mohl nastavovat to co ty píšeš...
Vím,že nové Octaviie v lepší výbavě to mají,ale 147 rv 01nevím,nevím???
Vpalubním počítači je dost věcí,ale abych si mohl nastavovat stěrače a stahování oken to ne...
Je tam např.Trip A,B radio na PC displeyi,spotřeba např. v mílích nebo kolik ujedeš km na 1litr,ale tak komfortní jednotku já osobně nemám,abych mohl nastavovat to co ty píšeš...
Vím,že nové Octaviie v lepší výbavě to mají,ale 147 rv 01nevím,nevím???
AR147 1,9JTD
Jo a okna se ti sami stáhnou,když budeš dlouze držet tlačítko odemikání na klíči...a zavřou,když budeš držet zamykání:)
AR147 1,9JTD