Co rikate na ty kola?

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Chossse

Co rikate na ty kola?

Příspěvek od Chossse »

Nasel jsem je na alukola.com maji dobre ceny ale je nejaky alutec, tak nevim!Co myslite kazdy pise tvaroh na allesia a miglia tak nevim co toto?Kdo ma 17"neni potom to auto moc tvrde? Chci si jeste koupit sport podvozek!Jezdim dlouhe trasy,takze podvozek a 17"kola mam strach at me to z toho auta nevyhodi na nejakych dirach!! :?
Přílohy
nevypadaji spatne!
nevypadaji spatne!
3500Kc_8x17_Cult.jpg (15.2 KiB) Zobrazeno 921 x

mobyz
Kontaktovat uživatele:

Re: Co rikate na ty kola?

Příspěvek od mobyz »

podle toho co mas za auto. jestli mas offroad tak to vadit nebude. Jestli nejakou stredni tridu tak na to hodis profil 45 a je to asi takovej kompromis mezi vzhledem a komfortem, jestli to chces na fabiu nebo neco malyho tak na to hodis pneu 205/40 a vyrazis si zuby
156 f benzinu na letnich drifto dost

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

tyhle kola dělá i aez, a to je, myslím, kvalitní značka, třeba to taky vyrábí, jen to pak od nich alutec kupuje...nevím...ale taky jsem po nich koukal
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Tomáš Marný

Příspěvek od Tomáš Marný »

mobyz píše:podle toho co mas za auto. jestli mas offroad tak to vadit nebude. Jestli nejakou stredni tridu tak na to hodis profil 45 a je to asi takovej kompromis mezi vzhledem a komfortem, jestli to chces na fabiu nebo neco malyho tak na to hodis pneu 205/40 a vyrazis si zuby
Jezdim každej den na 205/40/17, tlumiče Kayba a zuby všechny...kde je chyba?

vagi

Příspěvek od vagi »

chyba je v tom, ze ani nenapises na jaky auto to mas :D

mobyz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobyz »

Tomáš Marný píše:
mobyz píše:podle toho co mas za auto. jestli mas offroad tak to vadit nebude. Jestli nejakou stredni tridu tak na to hodis profil 45 a je to asi takovej kompromis mezi vzhledem a komfortem, jestli to chces na fabiu nebo neco malyho tak na to hodis pneu 205/40 a vyrazis si zuby
Jezdim každej den na 205/40/17, tlumiče Kayba a zuby všechny...kde je chyba?
byla tady otazka jestli to bude tvrdy s tema kolama, ale tys uz asi zapomnel co je to komfortni jizda :D
156 f benzinu na letnich drifto dost

Chossse

Příspěvek od Chossse »

Jo sorry,je to na octavii I combi 4x4 74kw. :) Chci na to gumy 215/45/17 dost se v tom aute nasedim tak chci vzhled ale i trochu pohodli! :wink:

Nick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nick »

ja měl alutec storm , sice jsem na nich moc nenajezdil , ale byly celkem kvalitní ...

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

mně dnes došly kola obědnával jsem si mile miglia a ty kola došly ze 4řma středama mile miglia a ze 4x středama MAK takže si mužu vybrat kterou značku mám radči :O)

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“