prvni nase rally, takze s jizdou spokojenost, protoze jsme dojeli, ...a to je hlavni
Rally Svetla - Colt EVO
Moderátor: Jardafox
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
Rally Svetla - Colt EVO
http://www.youtube.com/watch?v=9o2y2JxHSZ0
prvni nase rally, takze s jizdou spokojenost, protoze jsme dojeli, ...a to je hlavni
priste musime dat mekci pruziny (ted tam jsou kopcove 130/110 kg-cm, dame tam 80/60), mitfara se bude muset trochu srovnat a ja tim padem mu budu moc duverovat - ale prej to trva cca dva roky nez to zacne klapat
)
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
chce to vyladit duvěrihodnost rozpisu,vědět co uděla závodak na onom místě když tam pojede třeba o 50až100 víc než když to píšeš a jsi limitovanej třeba 50 ve vesnici to vše získáš jen a jen závoděním navíc se daleko víc szíješ s autem. jinak pružiny určitě vyměn. vzhledem k tomu že je to čtyřkolka a je krátka tak bych možna na ten zadek použil i 50 ale chce to zkusit mě se vetšinou dobře jezdilo varianta 70 40 ale jezdil jsem dvoukolky.KFJ píše:jeli jsme kuloveeeto auto ma na vic, my ho desne brzdime, ale az bude vic zkusenosti tak by to mohlo fungovat lip
BTW s autem musi bejt hezké svezení
VW golf II TDi
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
s autem mam taky takovej malej problem: nemuzu trenovat, resp. nemuzu ridit, jsem do unora "obodovanej"... kdo mi tady poradi jake pruziny predek/zadek na asfalt rally?Rybízek píše:chce to vyladit duvěrihodnost rozpisu,vědět co uděla závodak na onom místě když tam pojede třeba o 50až100 víc než když to píšeš a jsi limitovanej třeba 50 ve vesnici to vše získáš jen a jen závoděním navíc se daleko víc szíješ s autem. jinak pružiny určitě vyměn. vzhledem k tomu že je to čtyřkolka a je krátka tak bych možna na ten zadek použil i 50 ale chce to zkusit mě se vetšinou dobře jezdilo varianta 70 40 ale jezdil jsem dvoukolky.KFJ píše:jeli jsme kuloveeeto auto ma na vic, my ho desne brzdime, ale az bude vic zkusenosti tak by to mohlo fungovat lip
BTW s autem musi bejt hezké svezení
auto: 4x4
vaha: 1170kg, predek 63%
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
Re: Rally Svetla - Colt EVO
Opět si mě přesvědčil,že jsi všestranný a že máš auta v krvi.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
Re: Rally Svetla - Colt EVO
A taky gratulace,že vůz dojel. 
BMW e34/M5 4.0 V8