Volvo 940/850/740 a jine

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Volvo 940/850/740 a jine

Příspěvek od Bordel »

Hledam kombika kolem 60tis kc. Potrebuju velky kufr a sklapeci sedacky (neptejte se na co :lol:). Napadlo me zminene Volvo (a strasne se mi libi, nicmene to jde ted stranou :smich:) a v inzeratech se zdaji byt celkem levne zacinaji od 45tis, tak predpokladam, ze za 60tis by to uz nemusel byt uplnej vrak. Nezalezi mi na vybave, staci mi servo, coz snad maji vsechny. Jak moc jsou ty jejich motory (jen benziny) spolehlivy, a tyhle modely celkove? Co dily, daji se sehant dobre a ne za ranu, at uz origo nebo druhovyroba? :D

Pak me jako alternativa napadlo BMW E30/E34 a VW Passat :D. Ale E30 ma maly nakladaci otvor diky svetlum, a sehnat 5ku v nejakym pojizdny stavu za ty penize budu tezko hledat :roll: A pak Passat :?
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Volvo je určitě spolehlivý auto,ale s benzíny zkušenost nemám a diesly Tě nezajímaj :D Zkus to tady http://forum.volvoklub.cz/index.php
Jinak 850 za 60 nebude asi právě voňaFka.

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Volvo 940/850/740 a jine

Příspěvek od Idaho »

Bordel píše:Hledam kombika kolem 60tis kc. Potrebuju velky kufr a sklapeci sedacky (neptejte se na co :lol:). Napadlo me zminene Volvo (a strasne se mi libi, nicmene to jde ted stranou :smich:) a v inzeratech se zdaji byt celkem levne zacinaji od 45tis, tak predpokladam, ze za 60tis by to uz nemusel byt uplnej vrak. Nezalezi mi na vybave, staci mi servo, coz snad maji vsechny. Jak moc jsou ty jejich motory (jen benziny) spolehlivy, a tyhle modely celkove? Co dily, daji se sehant dobre a ne za ranu, at uz origo nebo druhovyroba? :D

Pak me jako alternativa napadlo BMW E30/E34 a VW Passat :D. Ale E30 ma maly nakladaci otvor diky svetlum, a sehnat 5ku v nejakym pojizdny stavu za ty penize budu tezko hledat :roll: A pak Passat :?
do 850 v kombajnu se vejde 2jzgt s pripojenou prevodovkou hezky na dýlku a bez hzbání predníma sedadlama. auto si hezky sedne a v kombinaci s lehce poladěným T5 turbomoturkem si to s tím nákladfem sviští po dálnici 200:)

vyzkoušeno , bohužel T5 v dobrem stavu u nás takřka nesehnatelný :(
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

jj 850 livovka asi nebude, nicmene 700/900 jsou za 60k uz v dobrym stavu...

lpg nechci, protoze by mi ta nadrz akorat prekazela...

Bojim se, ze za ty leta budou ty auta orezly a sezrany, a nebo kdyz se na Volvu nebo vyse*re, tak to bude za ranu :roll:

Jeste zvazuju nejakou jednu z prvnich Oktavek v kombiku :twisted:

na volvo clubu uz procitam od odpoledne 8)
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Podle mě tyhle řady volva by měli mít slušnou antikorozní ochranu,už jen proto že jsou ze švédska.Jediný co mě šokovalo byl ten crashtest s tím Modusem.Je vidět že konstrukce aut udělala obrovskej krok kupředu.Já o tomhle modelu taky uvažoval,popř. V90,protože je to zadohrab.V70 jsem měl a líbilo se mi to,ale je to spíš takovej pohodlnej cestovatel,než auto z kterýho by koukali nějaký emoce,nicméně to je v týhle třídě asi v pořádku.

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

A jak jsou moc poruchovy tyhle Volva?
Pry motory 2.3 jsou dobry drzaky, a celkove to neni spatne. :?

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Bordel píše:A jak jsou moc poruchovy tyhle Volva?
kyž ti plyn překáží dej si ho místo rezervy, v cem je problém?
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Idaho píše:
Bordel píše:A jak jsou moc poruchovy tyhle Volva?
kyž ti plyn překáží dej si ho místo rezervy, v cem je problém?
a rezervu dam misto puvodniho mista plynovy nadrze? :D:D:D

a hlavne ja s tim autem budu jezdit takovy trasy, ze se to auto sotva ohreje, takze plyn nebude asi moc idealni, hlavne v zime :(

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“