Co tím chceš říct póvlebleach píše:dobre, ale na tom, ze to je sracka to nic nemeniRobik píše:Pokud vím tak v době kdy se dělalo 100NX ještě Renault nevlastnil Nissana tak co to meleš?bleach píše: stejnej koncern
nissan 100nx porada
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
- Sova
Re: nissan 100nx porada
Cléon & Fonte
To neví ani on sámSova píše:Co tím chceš říct póvlebleach píše:dobre, ale na tom, ze to je sracka to nic nemeniRobik píše: Pokud vím tak v době kdy se dělalo 100NX ještě Renault nevlastnil Nissana tak co to meleš?
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- Sova
Inu, oni ti duchovní rozkradenci ani jinak nemužoukubi píše:To neví ani on sámSova píše:Co tím chceš říct póvlebleach píše: dobre, ale na tom, ze to je sracka to nic nemenion sem vždycky píše ze zásady bez jakékoliv myšlenky
Cléon & Fonte
bleach je hloupoučkej, nečetl bych co píše 
Obávám se, že je bleach chytřejší než dvě třetiny fóra, akorát si ze všech dělá prdelblázen píše:bleach je hloupoučkej, nečetl bych co píše
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
já se obávám že auto který nemá ani 150 HP nemůže jet dobře, natož super 
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
NX je lehké stovku udělá do 8sekund , přes 200to taky pojede. Myslím že to pojede dobře. Pokud s tím nebude chtít závodit apd tak na lítání po okreskách řekl bych super... nehleděna to že je tam SR20 tzn pasuje tam SR20T a s tím už se dá něco dělat... I když jak bylo zjištěno ani záměna sr20de za se20det není nejsnadnější...MarauderZ28 píše:já se obávám že auto který nemá ani 150 HP nemůže jet dobře, natož super
A navíc každej není rozmaslnej jako ty
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
v tom případě se blázen omlouvábob ash píše:Obávám se, že je bleach chytřejší než dvě třetiny fóra, akorát si ze všech dělá prdelblázen píše:bleach je hloupoučkej, nečetl bych co píše
spíš není za tu cenu moc velký výběr,.,. já bych bral tu 240sx je to zadek a je to 2,4 ... když mu to bude málo vždy může oturbit,nebo swapovat za nějaký jiný motor, do te kastle už kde kdo nacpal od nisanu snad všecko co dělaj..MarauderZ28 píše:já se obávám že auto který nemá ani 150 HP nemůže jet dobře, natož super
Tak když to bude mít 600kgMarauderZ28 píše:já se obávám že auto který nemá ani 150 HP nemůže jet dobře, natož super
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!