Zatím nejsou boy mi zdělil že bude virtcars jelikož byl nemocný tak až teď věřím tomu že kdyby nebyl nemocen tak virt už jede dávno... víc podrobností nevím.. já osobně se možná vrátím k upravám uvidíme podle lidíMr.Bean píše:A co nejaky detaily??? Boy se rozhodl to obnovit nebo to prevzal nekdo jinej??? Bude tam vsechno co na starych virtech nebo se jede s cistym papirem bez znamky historie??? Kazdopadne od doby kdy VC zaniklo sem s VT prestal a uz asi ani nezacnu a neocekaval bych, ze VC bude mit ted nejakej extra uspech, kazdopadne se tam ale obcas kouknu, takze me to zajima...
Virtcars ohlásil konec :(
Na kritiku si taky nejakej cas urco najdu.spyker píše:Zatím nejsou boy mi zdělil že bude virtcars jelikož byl nemocný tak až teď věřím tomu že kdyby nebyl nemocen tak virt už jede dávno... víc podrobností nevím.. já osobně se možná vrátím k upravám uvidíme podle lidíMr.Bean píše:A co nejaky detaily??? Boy se rozhodl to obnovit nebo to prevzal nekdo jinej??? Bude tam vsechno co na starych virtech nebo se jede s cistym papirem bez znamky historie??? Kazdopadne od doby kdy VC zaniklo sem s VT prestal a uz asi ani nezacnu a neocekaval bych, ze VC bude mit ted nejakej extra uspech, kazdopadne se tam ale obcas kouknu, takze me to zajima...ale klidně budu kritik ostatně v poslední době jsem tam nic jinýho nedělal
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
Re: Virtcars ohlásil konec :(
to jak to bývalo na VC kdysi je pryč a tam už se to podle mě nevrátí
VC jelo parádně ale pak byl problém s výpadkama, pak bylo mrtvé a po obnovení už to nebylo to ono
Na staré virtcars mám dobré vzpomínky, ale asi už se nijak aktivně účastnit nebudu
VC jelo parádně ale pak byl problém s výpadkama, pak bylo mrtvé a po obnovení už to nebylo to ono
Na staré virtcars mám dobré vzpomínky, ale asi už se nijak aktivně účastnit nebudu