Nikde to nemůžu najít. Navíc mě děsně štve jedna věc a to ta, že když mi přijde soubor přes Bluetooth, tak je v přijatých zprávách, to je logika toto
Přiřazení souborů Nokia E66 - vyřešeno
Moderátor: Rudi
Přiřazení souborů Nokia E66 - vyřešeno
Zdarec, jak mám přiřadit v Nokii E66 aby otevírala soubory typu *.wmv v programu Core Player?
Nikde to nemůžu najít. Navíc mě děsně štve jedna věc a to ta, že když mi přijde soubor přes Bluetooth, tak je v přijatých zprávách, to je logika toto
A ze zpráv to nejde otevřít ani nikde uložit. Kdybych to mohl alespoň uložit, tak si to pak tím Core Playerem otevřu, ale takhle 
Naposledy upravil(a) Hans dne 11 lis 2008 11:56, celkem upraveno 1 x.
Audi A3 8L, 1.9TDI
HUMMER - Like nothing else
Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...
Re: Přiřazení souborů Nokia E66
na tý zprávě by mělo jít zobrazit objekty a ty pak uložitHans píše:Zdarec, jak mám přiřadit v Nokii E66 aby otevírala soubory typu *.wmv v programu Core Player?
Nikde to nemůžu najít. Navíc mě děsně štve jedna věc a to ta, že když mi přijde soubor přes Bluetooth, tak je v přijatých zprávách, to je logika totoA ze zpráv to nejde otevřít ani nikde uložit. Kdybych to mohl alespoň uložit, tak si to pak tím Core Playerem otevřu, ale takhle
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann
Golf 1 Cabrio Karmann
Re: Přiřazení souborů Nokia E66
právě že není jsou tam tyto volbyVasekk píše:na tý zprávě by mělo jít zobrazit objekty a ty pak uložitHans píše:Zdarec, jak mám přiřadit v Nokii E66 aby otevírala soubory typu *.wmv v programu Core Player?
Nikde to nemůžu najít. Navíc mě děsně štve jedna věc a to ta, že když mi přijde soubor přes Bluetooth, tak je v přijatých zprávách, to je logika totoA ze zpráv to nejde otevřít ani nikde uložit. Kdybych to mohl alespoň uložit, tak si to pak tím Core Playerem otevřu, ale takhle
Otevřít
Vytvořit zprávu
Odeslat
Odstranit
Třídit podle
Přesun do složky
Nová složka
Označit
Nápověda
Konec
uložit tam právě nikde není
Audi A3 8L, 1.9TDI
píšu, že otevřít nejdeSubTera píše:Musis otevrit ten prijatej soubor a nejlepe ho i spustit, kdyz prerusis (nebo se samo ukonci) prehravani, melo by Ti to nabidnout ulozeni, alespon tak to ma E65.
A proč vůbec ten debilní systém dává přijaté soubory mezi SMS zprávy
Audi A3 8L, 1.9TDI
nene, otevření souboru se nabízí ale po jeho otevření to vyhodí chybu, že je to neznámý formát. U fotek to nedělá, jenom u souborů, které neumí defaultně nastavený telefon otevřít...SubTera píše:Aha, ja tu vetu "A ze zpráv to nejde otevřít ani nikde uložit" pochopil tak, ze vubec neni moznost se dostat k otevreni souboru, natoz ho ulozit. Tohle se Ti stane i u fotek?
Audi A3 8L, 1.9TDI
Tak dík za rady, pomohl jsem si sám....
Kdyby to někoho zajímalo, tak jsem si stáhl správce souborů X-plore a tam pod tlačítkem 4 se dostanete do přijatých zpráv, kde si můžete uložit přílohy kam chcete...
Kdyby to někoho zajímalo, tak jsem si stáhl správce souborů X-plore a tam pod tlačítkem 4 se dostanete do přijatých zpráv, kde si můžete uložit přílohy kam chcete...
Audi A3 8L, 1.9TDI