Uploaded with ImageShack.us

Moderátor: T-O-M

Se tu zase vítám jako.
  Se tu zase vítám jako.  

Je taky o dost větší než E38, přidám fotku z náměstí kde se mi povedlo zaparkovat vedle poFL E38. Jinak motorizace... jako říká se že lepší volbou je 745i, prý jede líp a žere stejně... no... já měl zkušenosti s M60 4.0 a M62 4.4 a subjektivně N62 3.6 jede líp. Ona taky má jen o 10KW méně tak to je asi stejný. Bochník je ale těžší. Jako jezdí se s tím krásně, musím říct že i ta hnusná palubní deska mi už tak hnusná nepřipadá. Jedinou výtku snad mám k umístění řazení režimů převodovky pod volant.
 Je taky o dost větší než E38, přidám fotku z náměstí kde se mi povedlo zaparkovat vedle poFL E38. Jinak motorizace... jako říká se že lepší volbou je 745i, prý jede líp a žere stejně... no... já měl zkušenosti s M60 4.0 a M62 4.4 a subjektivně N62 3.6 jede líp. Ona taky má jen o 10KW méně tak to je asi stejný. Bochník je ale těžší. Jako jezdí se s tím krásně, musím říct že i ta hnusná palubní deska mi už tak hnusná nepřipadá. Jedinou výtku snad mám k umístění řazení režimů převodovky pod volant.   Dost to zdržuje když vycouváváš a pak chceš jet dopředu. Jinak si pomalu zvykám i na iDrive i když si pořád myslím že je to totální zbytečnost.
  Dost to zdržuje když vycouváváš a pak chceš jet dopředu. Jinak si pomalu zvykám i na iDrive i když si pořád myslím že je to totální zbytečnost.   Spotřeba je lehce pod údaji v TP, jezdím město za nějakých 14,5 (15 v TP) a dálky podle nohy okolo 9ti. Tahle koupě se povedla zatím si chrochtám blahem.
 Spotřeba je lehce pod údaji v TP, jezdím město za nějakých 14,5 (15 v TP) a dálky podle nohy okolo 9ti. Tahle koupě se povedla zatím si chrochtám blahem.