No... už jsem i dumal že bych to prodal sakum prdum všechno co mám okolo E21,ale to by mi nepokrylo dosavadní investice asi ani z desetiny takže mi nezbývá nic jinýho než to dokončit.
  No... už jsem i dumal že bych to prodal sakum prdum všechno co mám okolo E21,ale to by mi nepokrylo dosavadní investice asi ani z desetiny takže mi nezbývá nic jinýho než to dokončit.   Ale nemám čáááááááááááááááááááááááááás...
  Ale nemám čáááááááááááááááááááááááááás...   

Moderátor: T-O-M
 No... už jsem i dumal že bych to prodal sakum prdum všechno co mám okolo E21,ale to by mi nepokrylo dosavadní investice asi ani z desetiny takže mi nezbývá nic jinýho než to dokončit.
  No... už jsem i dumal že bych to prodal sakum prdum všechno co mám okolo E21,ale to by mi nepokrylo dosavadní investice asi ani z desetiny takže mi nezbývá nic jinýho než to dokončit.   Ale nemám čáááááááááááááááááááááááááás...
  Ale nemám čáááááááááááááááááááááááááás...   

Nemám teď moc času,ale ve zkratce se na autě dělá cca 5 hodin denně,červená je už na pravdě boží a šedá se pomalu začíná rýsovat. Ještě zásah klempíře a strojíme.
  Nemám teď moc času,ale ve zkratce se na autě dělá cca 5 hodin denně,červená je už na pravdě boží a šedá se pomalu začíná rýsovat. Ještě zásah klempíře a strojíme.   Víc plus fotky postnu zítra.
 Víc plus fotky postnu zítra.
 Možná stačí ho podložit,ale potřebuju vyměnit nápravu,silentbloky uložení motoru a horní uložení Phersonů. Dále jsem se věnoval předku a protože jsem měl hafo bílé barvy,zkusil jsem to nastříkat na bílo a musím říct že mě to velmi příjemně překvapilo jak to tomu autu sluší. Přikládám dvě fotky a dále videa z prvního protočení bez el. a paliva,záběry na relé a vzhled v bílé.
  Možná stačí ho podložit,ale potřebuju vyměnit nápravu,silentbloky uložení motoru a horní uložení Phersonů. Dále jsem se věnoval předku a protože jsem měl hafo bílé barvy,zkusil jsem to nastříkat na bílo a musím říct že mě to velmi příjemně překvapilo jak to tomu autu sluší. Přikládám dvě fotky a dále videa z prvního protočení bez el. a paliva,záběry na relé a vzhled v bílé.   

koukám že z mraků fotek zbylo asi deset...
  koukám že z mraků fotek zbylo asi deset...   Nicméně když už jsem tady... Novinky vcelku nejsou. Nemám na to auto prostě vůbec čas, roky stojí a hnije v plechový garáži, dostanu se na něj tak jednou za rok cca na týden. A tato doba nastala právě teď. Zítra taháme s kamarádem motor a asi i převodovku a milý M10B18 obdrží zbrusu novou GO.
  Nicméně když už jsem tady... Novinky vcelku nejsou. Nemám na to auto prostě vůbec čas, roky stojí a hnije v plechový garáži, dostanu se na něj tak jednou za rok cca na týden. A tato doba nastala právě teď. Zítra taháme s kamarádem motor a asi i převodovku a milý M10B18 obdrží zbrusu novou GO.   
   Abych to upřesnil tak auto 11 let nejelo, přesto lze otáčet klikou. Motorek má dle předchozího majitele nalítáno cca milion km, 750tis minimálně. Prošel třemi karoseriemi, já mám tu třetí. Dlouho jsem tu nebyl, ale aby staří známí věděli... žraločina stále žije, jen prostě není čas a peníze... vysypávám se do své E65ky kterou jsem už asi 50x proklel a není den abych netvrdil že to hodim do šrotu nebo prodám na rozebrání. A dále mám E36 compact, nezmar, parádní autíčko, bohužel má těžko opravitelnou korozi takže dojede TK a pápá lálá.
 Abych to upřesnil tak auto 11 let nejelo, přesto lze otáčet klikou. Motorek má dle předchozího majitele nalítáno cca milion km, 750tis minimálně. Prošel třemi karoseriemi, já mám tu třetí. Dlouho jsem tu nebyl, ale aby staří známí věděli... žraločina stále žije, jen prostě není čas a peníze... vysypávám se do své E65ky kterou jsem už asi 50x proklel a není den abych netvrdil že to hodim do šrotu nebo prodám na rozebrání. A dále mám E36 compact, nezmar, parádní autíčko, bohužel má těžko opravitelnou korozi takže dojede TK a pápá lálá.  To je zatím vše.
 To je zatím vše.   

A dík, teď už padlo rozhodnutí že se nebude sypat do té osmiválcové plečky, teď se bude sypat do dědečka. Už ho musím dodělat, takhle to nejde.
  A dík, teď už padlo rozhodnutí že se nebude sypat do té osmiválcové plečky, teď se bude sypat do dědečka. Už ho musím dodělat, takhle to nejde.