Přístup Škody Motorsport k médiím

Vše o rally,formuli 1,moto gp,dtm atd..

Moderátor: Bohuš

Odpovědět
Mosťa
Kontaktovat uživatele:

Přístup Škody Motorsport k médiím

Příspěvek od Mosťa »

http://www.ewrc.cz/2004/show.asp?clanek=1787

Nevím, jestli někdo z Vás fanoušků rally někdy zamíří na tyto stránky, já docela často. Z tohoto článku se mi udělalo ZNAČNĚ nevolno. Přístup Škody Motorsport mě v některých případech silně zaráží a vyhodit podle mě jednoho z nejlepších českých fotografů ze svého stánku za spolupráci se serverem, který o nich "negativně" píše, mi připadá jako naprostý vrchol arogance a hovadství. Za své počínání ve světovém šampionátu opravdu moc chvály nezaslouží a tímto přístupem si asi hodlá rozvrátit i zbytek fanoušků, kteří jí fandí. Dosud jsem to byl i já, ale nevím...
Komunismu se asi ještě dlouho nezbavíme a docela lituju Paava Lukaandera, co má doma za megeru. Prozatím snad jen...

...Škodo Motorsport, začínáš mě pěkně srát!!!
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN

Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!

sic

Příspěvek od sic »

pokud sem to pochopil tak je to jen proti eWRC.cz :lol:
when I grow up, I want to be a racing driver

Mosťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mosťa »

Mě je jedno, proti komu je to namířeno, mě sere ten princip: napíšeš pravdu, která se nám nelíbí, tak máš smůlu. Navíc ten člověk jen FOTIL a NIC NEPSAL. Sama Škoda Motorsport používala jeho fotky ke své propagaci.

Opravdu jako za komunismu: "Jak si to myslel, soudruhu...?"

Chce se mi savle a :cry: ...
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN

Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

To co předvádí Skoda motorsport je prostě k pláči....nemám z toho vůbec pocit, že by to měl bejt byť jménem českej tým, připadá mi to jako tým protektorátu čechy a morava, všichzni můžeme jenom držet hubu, nebo přes ní dostanem :-( Tyhle umělci co celej tým říděj ho říději akorát do záhuby, maji minimum testovacích dnů, vývoj zaostává, přesto že v tom auto potenciál je a o Schwarzovi ani nemluvě, ten čechy přímo nesnáší jak je vidět a jezdí se značnou mírou znechucení a je to vidět na výsledkách....prostě všechny ty germány vyházet, dát nějakýho českýho patriota do vedení, za jezdce vzít Kopeckýho a Mc Raeho a vymáčknout z VW víc peněz na testování....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

martin

Příspěvek od martin »

Za pravdu se každý zlobí, po tom co na ewrc napsali tohle se nesmí divit že jsou na ně ve škodovce zlí. Bohužel je to ale pravda, s jejich přístupem to nikdy nikam nedotáhnou.

http://www.ewrc.cz/2004/show.asp?clanek=1620

martin

Příspěvek od martin »

Nelpší je prohlášení McRae před anglií spek

"Když se podíváte na jejich dosavadní výsledky, nejsou příliš dobré - opravdu se trápí. Pokud dojedu na bodované pozici, už to bude bonus."

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

Doufal jsem Martin Mühlmeier, člověk s takovým kreditem, v týmu udělá konečně pořádek a posuneho dopředu, ale je to pořád stejnej bordel.

Moc dobře si pamatuju řeči pana Kulhánka na Autosalónu Brno ´03 při premiéře Fabie, že to bude letos mistrovský auto.......to už ale bylo 50% novinářů u rautových stolů.... :lol:

PS: mimochodem proč stále ještě nemám registraci do Ferrari Press Centre.......a to o nich píšu hezky.....
:cry:
Přílohy
vracak.jpg
vracak.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 388 x
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

Odpovědět

Zpět na „Motorsport“