Rozmrazovač skel
Moderátor: Idaho
Rozmrazovač skel
Koupil jsem rozmrazovač skel zn. Sheron a je to totální sra...., už těsně pod nulou sklo rozmrazí tak na 20 vt. a pak zmrzne a není vidět vůbec nic. Psal jsem i výrobci jestli by nechtěl změnit název na "Ledové květy" ale neodpověděl mi. Zmrne dokonce i samotný čistý rozmrazovač na suchém skle. Proto bych chtěl před ním varovat, jsou to vyhozené peníze. Kdyžtak napište co kdo používáte a jaké máte zkušenosti. Mě zatím nejlíp fungoval rozmrazovač zn. Riwax , je to modrá flaška a je na ní lední medvěd (název bohužel nevím), když se s ním sklo večer popráší tak ráno není vůbec namrzlé a i když se to neudělá tak rychle a trvale rozpustí i silnou námrazu
, navíc ho stačí jen malé množství takže i při vyšší ceně se vlastně ušetří 
RIWAX NO ICE
Rozmrazovač a zároveň prevence proti zamrznutí oken. Nyní se jmenuje RIWAX ICE - EX. 500ml rozprašovač do 100,- kč. Malá spotřeba. Rychlý účinek.
hodně kilometrů bez nehod
Re: Rozmrazovač skel
Kryszulk adonesla z práce spray, jmenuje se to snad ledojed , nebo ledožrout a max spokojenost, i při -15 to rozmrazí, setřu stěračema z apár vteřin a nenamrzne znovu .
měl jsme také dobrej zážitek, koupil jsme nemrznoucí smes do ostrikovaču šeron, namíchal do -30 a samozřejmě mi přes co auto atálo před barákem zamrzly ostřikovače, tak sjem vzal čistej šeron ( "prej" do -40 , modrej , na okna a sklo polil, sáhnul dovnitř a zapnul stěrače ( motor už běžel ) sklo čisté ( nebylo zamrzlé jen zasviněné ) , po chvilkce co jsme očistil zdní okno a počkal na Kryszulku jdu kolem auta a koukám že mi ten šeron zmrznul na okně pod steračema byla cca 1,5cm silná vrstva modrého ledu
měl jsme také dobrej zážitek, koupil jsme nemrznoucí smes do ostrikovaču šeron, namíchal do -30 a samozřejmě mi přes co auto atálo před barákem zamrzly ostřikovače, tak sjem vzal čistej šeron ( "prej" do -40 , modrej , na okna a sklo polil, sáhnul dovnitř a zapnul stěrače ( motor už běžel ) sklo čisté ( nebylo zamrzlé jen zasviněné ) , po chvilkce co jsme očistil zdní okno a počkal na Kryszulku jdu kolem auta a koukám že mi ten šeron zmrznul na okně pod steračema byla cca 1,5cm silná vrstva modrého ledu
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
na sko u Fabie ouzivam Sonax neo Coyote(podle too co akorad koupim) no a na Skodu 105 bud konvisi varici vody nebo si zaskrabu
VW PASSAT B5
taky vam zamrza celni sklo i zevnitr?
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
blah joi zamrzá ..sfině.. 
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
Nemrzkou jde sklo rozmrazit taky. Nesmí to bejt ale lacinej driják, vyrobenej z bramborovýho lihu.
Dá se to trochu vychytat. a: mít furt čistý skloIdaho píše:blah joi zamrzá ..sfině..
b:nastartovat, otevřít okno a jít ven rozmrazovat, škrábat...
c:jestli máte klima, tak na chvíli zapnout. Klima váže na sebe vlhkost, to mi taky pomohlo.
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
ve Skode 105 ano....jinak ne....koupil sem si takovou pikslisku a ta pohlcuje vhkost v interieru...a ocividne to funguje...okno se nemlzi a ani nemrzne(Fabie)blah píše:taky vam zamrza celni sklo i zevnitr?
VW PASSAT B5
No tak tohle jsem vyřešil jinak. Mám š120 a také mi zamrzalo okno za všech stran a na fólie brát škrabku není dobré,pořídil jsem si naftové nezávislé topení WEBASTO AIR TOP 2000D,a teď zavolám do máni a než k ní příjdu je v ní 30stupňů a krásně rozmrzlá