Mně taky, Modrá metla by sedla jak to je na te fotce dole.Sagi píše:me se teda zas hodne libi ta prvni fotka - 23...![]()
Mozna akorat bych dal jinou barvu
Bodykit Corsa B - pomoc při výběru
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je moc cool cena!!! Máš SZ chlapeRenault-welt píše:Tak ja bych dal komplet bodyKit od Riegera,vychazi asi na 7500kč(pro clena TF)-predni a zadni prevlek,mracitkam,prahy,spoiler zadniho výka GSi.Termik píše:Tak kdyžtak dejte nějaký ti tipy (Yanku...)....
ty origo tam určitě nenechám, ty nárazníky r.v.1994 jsou strašný(hlavně ten zadní!)... Jiný tam chcu dát určitě, ale rád bych slyšel i cizí názor aby se to nelíbilo jenom mě
...
A trochu k tématu.. Mohl by někdo navrhnout Virtual Tuning (
BMW...V8...
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady je ta předni cira a fotku tech zadnich krytu svetel nemam,ale vychazi na 850kč.Renault-welt píše:Z lummy seženu tak max.prahy a nic vic.Termik píše:Našel jsem ještě jeden další a ten od Welta v jiným podání... Co vy na to?
Ale o tom riegeru se muzem dohodnout,nemusis brat uplně vše co jsem psal.
- Přílohy
-
- cira cerna..jpg (23.11 KiB) Zobrazeno 716 x
Světélka to jsou krásný, ale nevím jestli by se mi hodila k barvě... Momentálně mám aqua blueRenault-welt píše:Tak tady je ta předni cira a fotku tech zadnich krytu svetel nemam,ale vychazi na 850kč.Renault-welt píše:Z lummy seženu tak max.prahy a nic vic.Termik píše:Našel jsem ještě jeden další a ten od Welta v jiným podání... Co vy na to?
EDIT: Ještě mě napadlo... jestli by nešel ten vnitřek nalakovat na barvu auta... ?
BMW...V8...
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
A nebo jeste celo narazniky,ale ty uz jsou dražší-Renault-welt píše:Tak tady je ta předni cira a fotku tech zadnich krytu svetel nemam,ale vychazi na 850kč.Renault-welt píše:Z lummy seženu tak max.prahy a nic vic.Termik píše:Našel jsem ještě jeden další a ten od Welta v jiným podání... Co vy na to?
mattig 3000kč
zender 2600kč
- Přílohy
-
- mattig.jpg (96.54 KiB) Zobrazeno 697 x
-
- zender.jpg (10.27 KiB) Zobrazeno 697 x
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Cirou chromovou se musim zeptat.Termik píše:Světélka to jsou krásný, ale nevím jestli by se mi hodila k barvě... Momentálně mám aqua blueRenault-welt píše:Tak tady je ta předni cira a fotku tech zadnich krytu svetel nemam,ale vychazi na 850kč.Renault-welt píše: Z lummy seženu tak max.prahy a nic vic.
Ale o tom riegeru se muzem dohodnout,nemusis brat uplně vše co jsem psal.... Jedině vidět nějaký příklad k té barvě... Ale asi si je taky vemu... ale to si ještě promyslím... Kdyby byla čirá světlá tak stoprocentně, takhle nevím... Ale ten kit určo
![]()
EDIT: Ještě mě napadlo... jestli by nešel ten vnitřek nalakovat na barvu auta... ?
A tady fotky světel Mad Mike a velblouda+montaz světel.
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Renault-welt píše:Cirou chromovou se musim zeptat.Termik píše:Světélka to jsou krásný, ale nevím jestli by se mi hodila k barvě... Momentálně mám aqua blueRenault-welt píše: Tak tady je ta předni cira a fotku tech zadnich krytu svetel nemam,ale vychazi na 850kč.... Jedině vidět nějaký příklad k té barvě... Ale asi si je taky vemu... ale to si ještě promyslím... Kdyby byla čirá světlá tak stoprocentně, takhle nevím... Ale ten kit určo
![]()
A tady fotky světel Mad Mike a velblouda+montaz světel.
- Přílohy
-
- cira č1.jpg (72.09 KiB) Zobrazeno 727 x
-
- cira č2.jpg (76.48 KiB) Zobrazeno 727 x
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bodykit Corsa B - pomoc při výběru
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Re: Bodykit Corsa B - pomoc při výběru
Bobotct píše:Je to hrůza
Zdravím Corsamany
to bobotct: Co je hrůza. Ten kit co chcu nebo ty kola?
to Mike Mad: ty kolesa jsou sice pěkný, ale jsem na tom podobně jako ty... nedostatek peněz
BMW...V8...