Znas tu Imprezu? Jel jsem s nim v Mimoni volny... Samozrejme jsem pocital s tim ze dostanu poradne na prdel... No na startu ujel a pak jsem ho dojel (je tu i nekde moje narozeninovy video co mi nastrihal Jord a tam je ten start zrovna videt). Dojeli jsme zhruba stejne - radil dobre - zadnej prehmat. Mel chudak takovy vystraseny pohled.CAD píše:Me tekymikevr6 píše:tak povidej,me by to celkem zajimaloZemi píše:A ja uz radsi psat nebudu.To kdybych zacal povidat o jizde me vs. tehle Impreze (bila s napisy 555 - rychlejsi jsem zatim na sprintech nevidel - tenhle starej typ) anebo 3.1 Corradu od ABT udajne... By to zase zaclo dokola... Skoda ze to nikdo nedokumentoval.
Změna zvuku u výfucku GIV GTI
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Změna zvuku u výfucku GIV GTI
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nn ja myslel stejne typ kastle...mikevr6 píše:a jakou imprezu myslis?Ta modra je moje bejvala,mel jsem ji v roce 2000-2001,potom sla dal a doslechl jsem se ze na ni odrovnaly motor,co pak uz nevim-uz sem o ni nikdy neslysel.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mikevr6: no a proč ne, tebe nikdo nenutí jezdit na normál gumách a s plnym kufrem bordelu. Pokud by mi pomohlo k lepšímu času třeba si před jízdou vyhonit, vysrat se, vychcat se a vyblejt se tak proc bych to neudelal 
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neni to tak hrozny jak se zda... To jen pro lepsi pocit. Ja s tim takhle jezdim bezne... Na sprinty defakto vyhazen jen bordel (rezerva, hever) a sedacka spolujezdce...mikevr6 píše:tak jsem nasel to videjko,fakt hezky ale je to jina impreza.Jede ti to fakt pekne,to se musi uznat.Jenom skoda ze jezdite odstrojeny a na slickach,to sou pak ty casy jinde
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zemi: to uz je i bez ridice ne 
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ovlada to spagatama.PJ píše:Zemi: to uz je i bez ridice ne
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
xemi je kynk dostZemi píše:A ja uz radsi psat nebudu.To kdybych zacal povidat o jizde me vs. tehle Impreze (bila s napisy 555 - rychlejsi jsem zatim na sprintech nevidel - tenhle starej typ) anebo 3.1 Corradu od ABT udajne... By to zase zaclo dokola... Skoda ze to nikdo nedokumentoval.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
y ne
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Zemi-> Rajdlose ani jezdit neuvidíš ale je fakt že je to chodící encyklopedieZemi píše:Bacha abys s tim "144kW" chipem brzo neodpalil Turbo jako se to stalo jinym... Zkus nejdriv nahodit vetsi IC... Pak treba vetsi vstriky... Pak vetsi turbo. A pak muzes jit na upravu SW.Vzdyt Rajdlose asi znas tak se informuj... Sice jsem ho jezdit nikde nevidel, ale neco vedet bude...
ja nejezdim vubec sprinty,mam svoje auto rad a staci mi ze jede podle mejch predstav.PJ píše:mikevr6: no a proč ne, tebe nikdo nenutí jezdit na normál gumách a s plnym kufrem bordelu. Pokud by mi pomohlo k lepšímu času třeba si před jízdou vyhonit, vysrat se, vychcat se a vyblejt se tak proc bych to neudelal
Samozrejmne to chapu ze na sprintech chce kazdej zajet ten nej cas ale pak se tady srovnavaj casy odstrojenejch aut a vselijak pripravenejch na sprint a casy beznejch ucastniku a to mi prijde nefer.
Beru kdyz se nekdo pochlubi ze treba moje honda zajela 400m za 13s,viz treba zemi,ale nemam rad kdyz nekdo rekne to a to auto je sracka,to vubec nejede a srovnava to s casem zajetym autem ktere je na sprint pripravene
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
jak myslíš odpálil? mám teprv 108 tis. najeto, snad něco vydrží, koncernovka...Zemi píše:Bacha abys s tim "144kW" chipem brzo neodpalil Turbo jako se to stalo jinym... Zkus nejdriv nahodit vetsi IC... Pak treba vetsi vstriky... Pak vetsi turbo. A pak muzes jit na upravu SW.Vzdyt Rajdlose asi znas tak se informuj... Sice jsem ho jezdit nikde nevidel, ale neco vedet bude...
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
jasně ještě povyprávěj o tom Ventu ftédéí se čtyřma lidma, jak si málem prošláp pedál až k přednímu světluZemi píše:A ja uz radsi psat nebudu.To kdybych zacal povidat o jizde me vs. tehle Impreze (bila s napisy 555 - rychlejsi jsem zatim na sprintech nevidel - tenhle starej typ) anebo 3.1 Corradu od ABT udajne... By to zase zaclo dokola... Skoda ze to nikdo nedokumentoval.
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Fazeey píše:jasně ještě povyprávěj o tom Ventu ftédéí se čtyřma lidma, jak si málem prošláp pedál až k přednímu světluZemi píše:A ja uz radsi psat nebudu.To kdybych zacal povidat o jizde me vs. tehle Impreze (bila s napisy 555 - rychlejsi jsem zatim na sprintech nevidel - tenhle starej typ) anebo 3.1 Corradu od ABT udajne... By to zase zaclo dokola... Skoda ze to nikdo nedokumentoval.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kde ty tu fantazii beres.Fazeey píše:jasně ještě povyprávěj o tom Ventu ftédéí se čtyřma lidma, jak si málem prošláp pedál až k přednímu světluZemi píše:A ja uz radsi psat nebudu.To kdybych zacal povidat o jizde me vs. tehle Impreze (bila s napisy 555 - rychlejsi jsem zatim na sprintech nevidel - tenhle starej typ) anebo 3.1 Corradu od ABT udajne... By to zase zaclo dokola... Skoda ze to nikdo nedokumentoval.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
to corro má v avataru AfounZemi píše:A ja uz radsi psat nebudu.To kdybych zacal povidat o jizde me vs. tehle Impreze (bila s napisy 555 - rychlejsi jsem zatim na sprintech nevidel - tenhle starej typ) anebo 3.1 Corradu od ABT udajne... By to zase zaclo dokola... Skoda ze to nikdo nedokumentoval.
a mam z Března dvě videa točený foťákem, kdyby někdo chtěl... myslim to corro vs. crx, ale kvalita nic moc
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
ja bych se chtel mrknout,mam ted v planu nejaky upravy motoru a celkem by me zajimalo jak to afounovi jedexenon04 píše:to corro má v avataru AfounZemi píše:A ja uz radsi psat nebudu.To kdybych zacal povidat o jizde me vs. tehle Impreze (bila s napisy 555 - rychlejsi jsem zatim na sprintech nevidel - tenhle starej typ) anebo 3.1 Corradu od ABT udajne... By to zase zaclo dokola... Skoda ze to nikdo nedokumentoval.
a mam z Března dvě videa točený foťákem, kdyby někdo chtěl... myslim to corro vs. crx, ale kvalita nic moc
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jooo sup sem s tim...xenon04 píše:to corro má v avataru AfounZemi píše:A ja uz radsi psat nebudu.To kdybych zacal povidat o jizde me vs. tehle Impreze (bila s napisy 555 - rychlejsi jsem zatim na sprintech nevidel - tenhle starej typ) anebo 3.1 Corradu od ABT udajne... By to zase zaclo dokola... Skoda ze to nikdo nedokumentoval.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
mikevr6 to má na mailu
je to 2x .mov - jeden cca 2MB a druhej 4MB
buď to sem dá on nebo mi poraďte jak a udělám to sám
jo sry teď to po sobě čtu... Alfoun samozřejmě
je to 2x .mov - jeden cca 2MB a druhej 4MB
buď to sem dá on nebo mi poraďte jak a udělám to sám
jo sry teď to po sobě čtu... Alfoun samozřejmě
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
takže pro ty co to trochu zajímá, tak středák je nahrazen trubkou, kat normálně zůstal, zatím možná
jinak zvuk je super, předčilo to dokonce i mé představy, takže pohoda....už žádné dunění
a zdá se mi že jde trošku líp do otáček....myslím teda, nechci se hádat.
vím, že mě začnete asi ihned kamenovat, linčovat a urážet, ale kolik teda mohlo tohle přidat na výkonu či krouťáku:
- sport.filtr-vložka GREEN v airboxu + náporové sání ( truba přímo do masky), blow off ventil, odstraněn střední tlumič -> trubka od katu až po koncový "sportovní laděný" duplex DTM
dík 
vím, že mě začnete asi ihned kamenovat, linčovat a urážet, ale kolik teda mohlo tohle přidat na výkonu či krouťáku:
- sport.filtr-vložka GREEN v airboxu + náporové sání ( truba přímo do masky), blow off ventil, odstraněn střední tlumič -> trubka od katu až po koncový "sportovní laděný" duplex DTM
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele: