Pokec po japonsku...
Moderátor: Zemi
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokec po japonsku...
Tak a tu mame tema kde muzeme placat sracku pres sracku. OK? 

Naposledy upravil(a) Zemi dne 03 kvě 2005 12:18, celkem upraveno 3 x.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hehe temer tu samou sracku jsem polozil ted v prispevku Wheelmanovi...max.ps píše:Tak si plácnu první sračku: do hondy jsem se zamiloval už před 6 lety
A co, kdy bude mít Zemi ty plánované úpravy hotové?

Ba ne... Tak Honda jde po Silvestru do dilny... No a tam bude dokud se vse neudela...

Ty chces novej lak? Jakej?
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam cervenou od Standoxu (Honda NSX) a jsem spokojen... Zkus treba Ferrari... Kdybys byl bliz mam tu dobry znamy...max.ps píše:2Zemi: chci novej, ale pořád se nemůžu rozhodnout jakej (zatím vede zase červená), mám sice čas, tak do února, pač teď je autí v garáži a pracuje se na něm, ale stejně bych už rád měl jasno jakou barvu...
A taky sháním decentnější prahy...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Hm, škoda, že jsi na druhým konci republiky...Zemi píše:Ja mam cervenou od Standoxu (Honda NSX) a jsem spokojen... Zkus treba Ferrari... Kdybys byl bliz mam tu dobry znamy...max.ps píše:2Zemi: chci novej, ale pořád se nemůžu rozhodnout jakej (zatím vede zase červená), mám sice čas, tak do února, pač teď je autí v garáži a pracuje se na něm, ale stejně bych už rád měl jasno jakou barvu...

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Abych pravdu rekl tak jsem taky premyslel na tou cernou kapotou... Zmeny se u me taky budou konat (exterier), ale spis decentni... reba budu lakovat kola jinou barvou a tak... Asi na ne prijde cerna perlet Lamborghini...max.ps píše:Hm, škoda, že jsi na druhým konci republiky...Zemi píše:Ja mam cervenou od Standoxu (Honda NSX) a jsem spokojen... Zkus treba Ferrari... Kdybys byl bliz mam tu dobry znamy...max.ps píše:2Zemi: chci novej, ale pořád se nemůžu rozhodnout jakej (zatím vede zase červená), mám sice čas, tak do února, pač teď je autí v garáži a pracuje se na něm, ale stejně bych už rád měl jasno jakou barvu...
No, právě řeším jestli teda světlejší nebo tmavší odstín než mám teď... taky jsem přemýšlel o černý kapotě... no je toho moc na přemýšlění (uvidíme coz toho na jaře vyleze
)

Jinak ty tvoje fotky jsou dost tmavy tak nemohu poradit jakej odstin volit...
Ta moje barva je zase na kazdy fotce jina kur*a...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Lambo, joo?Zemi píše:Abych pravdu rekl tak jsem taky premyslel na tou cernou kapotou... Zmeny se u me taky budou konat (exterier), ale spis decentni... reba budu lakovat kola jinou barvou a tak... Asi na ne prijde cerna perlet Lamborghini...max.ps píše:Hm, škoda, že jsi na druhým konci republiky...Zemi píše: Ja mam cervenou od Standoxu (Honda NSX) a jsem spokojen... Zkus treba Ferrari... Kdybys byl bliz mam tu dobry znamy...No, právě řeším jestli teda světlejší nebo tmavší odstín než mám teď... taky jsem přemýšlel o černý kapotě... no je toho moc na přemýšlění (uvidíme coz toho na jaře vyleze
)
Jinak ty tvoje fotky jsou dost tmavy tak nemohu poradit jakej odstin volit...
Ta moje barva je zase na kazdy fotce jina kur*a...

Jestli se Ti bude chtít, tak mrkni na moje stránky a sekci garáž mám snad světlejší fotky

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
me se jeho Honda libi a moc
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
2naZemi: ja vim, ale rikam to celkove bez navaznosti na tvuj prispevek, tahle tmava cervena se mi libi
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
CERNOU METLU!!!max.ps píše:Toě jsem slupnul oběd a koukám co se tady stalo...Zemi, trefil jsi se přesně... je to nevýrazný a tak právě proto přemýšlím o new lak... ale prahy decentnější...
Tak co, světlejší nebo úplně jiná barva?

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
No, na by to chtělo nějakýho šikovnýho grafika, aby udělal VT do černé ať vím aspoň přibližně... Taky jsem o ní přemýšlelZemi píše:CERNOU METLU!!!max.ps píše:Toě jsem slupnul oběd a koukám co se tady stalo...Zemi, trefil jsi se přesně... je to nevýrazný a tak právě proto přemýšlím o new lak... ale prahy decentnější...
Tak co, světlejší nebo úplně jiná barva?

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Laconi: Au... Ale tak strasny to neni... Jsem cekal vic. Pokud nemas hnutou strechu tak se to da v pohode vytahnout a prekitnout...
Ted jsem to docetl do konce...
Tak to jsem na ni zvedavej... 
Ted jsem to docetl do konce...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ho muzu smazat... Musite me poradne nasrat a pak to tu vsechno smazu...max.ps píše:Chlapi, tak jsem byl ráno nadšenej, že máme JAPAN témaA pak si přijde "nějakej" amík a kompletně mi to zkazí... do zadek s ním
![]()
P.S. Ach jo, dneska mám ale smůlu...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848