Moderátor: Zemi
Jeste ted vecer jsem mluvil s borcem a po nedeli da vedet jak jsou na tom ruzny komponenty v motoru... Budu informovat!max.ps píše:No, však taky bylo na čase...
Zemi, doufám, že budeš podrobně informovat o provedených úpravách na svém autí... když už se teda začlo!
No co ty budes mit za karu ze me vyzivas??? Jsi mi neodpovedel v jednom tematu...Wilda píše:Nebo az budu mit konecne auto
max.ps píše:Na to už se těšíme... A co vlastně tak plánuješ koupit?Wilda píše:Nebo az budu mit konecne auto
Dík, že na mě myslíšZemi píše:max.ps píše:Na to už se těšíme... A co vlastně tak plánuješ koupit?Wilda píše:Nebo az budu mit konecne auto
Cau kluku.... Ptal jsem se ti uz pred casem na ten Chip, ale porad se znamymu nedari zjistit podrobnosti...
Pokud CRX tak rocnik 1988-1989. Ty novejsi stoji za vyliz prdel... Kdyz Civic tak VTi nebo 1.6 16V... Tak co to bude presne za motor?Wilda píše:To hecuju neZemi píše:No co ty budes mit za karu ze me vyzivas??? Jsi mi neodpovedel v jednom tematu...Wilda píše:Nebo az budu mit konecne autoTakze velke prekvapeni a je to Honda
Jenze jsem jeste na vazkach Civic V,nebo Accord cupe,mozna i CRX,ale asi na 80% Civic
No kdyz ten Civic tak urco 1.6.Jak se probiralo ze kdyz se to VTIicko vy*ere ze se to docela prodraziZemi píše:Pokud CRX tak rocnik 1988-1989. Ty novejsi stoji za vyliz prdel... Kdyz Civic tak VTi nebo 1.6 16V... Tak co to bude presne za motor?Wilda píše:To hecuju neZemi píše: No co ty budes mit za karu ze me vyzivas??? Jsi mi neodpovedel v jednom tematu...Takze velke prekvapeni a je to Honda
Jenze jsem jeste na vazkach Civic V,nebo Accord cupe,mozna i CRX,ale asi na 80% Civic
Jo VTEC je kripl kdyz se vysere...Wilda píše:No kdyz ten Civic tak urco 1.6.Jak se probiralo ze kdyz se to VTIicko vy*ere ze se to docela prodraziZemi píše:Pokud CRX tak rocnik 1988-1989. Ty novejsi stoji za vyliz prdel... Kdyz Civic tak VTi nebo 1.6 16V... Tak co to bude presne za motor?Wilda píše: To hecuju neTakze velke prekvapeni a je to Honda
No uvidime,treba ho ani nesezenu ve slusnym stavu a vsechno budou samy vranyZemi píše:Jo VTEC je kripl kdyz se vysere...Wilda píše:No kdyz ten Civic tak urco 1.6.Jak se probiralo ze kdyz se to VTIicko vy*ere ze se to docela prodraziZemi píše: Pokud CRX tak rocnik 1988-1989. Ty novejsi stoji za vyliz prdel... Kdyz Civic tak VTi nebo 1.6 16V... Tak co to bude presne za motor?No bez VTicka me ani nevyzivej co si budem povidat...
![]()
![]()
Kdo si pocka ten se docka... Ja treba koupil CRX od automechanika (po technicke strance udrzovana a komplet v serii!!!)...Wilda píše:No ty woe,ani mi to nerikej uplne me to probouzi ze spani ze az usetrim ze to nesezenumax.ps píše:S tím sehnáním máš recht... chce to štěstí, pač kdo by se ho chtěl zbavit, když bude v dobrém stavu, že? Já natrefil na člověka, kterej se ženil...
Jezus, tak to jsem pos*al... já tě nechtěl strašit! Jen, že raději 2x měř 1x řež...Wilda píše:No ty woe,ani mi to nerikej uplne me to probouzi ze spani ze az usetrim ze to nesezenumax.ps píše:S tím sehnáním máš recht... chce to štěstí, pač kdo by se ho chtěl zbavit, když bude v dobrém stavu, že? Já natrefil na člověka, kterej se ženil...
Ale k tomu VTECu musis mit lehkou kastli jinak ho nepocitis... Treba v Prelude 2.2 VTi nejde skoro ani cejtit (jel jsem s ni a u me je prelom u 5000 daleko citelnejsi a to nemam VTEC)... Prej i v S2000 je ten nastup slabsi jak v Integre...max.ps píše:Jezus, tak to jsem pos*al... já tě nechtěl strašit! Jen, že raději 2x měř 1x řež...Wilda píše:No ty woe,ani mi to nerikej uplne me to probouzi ze spani ze az usetrim ze to nesezenumax.ps píše:S tím sehnáním máš recht... chce to štěstí, pač kdo by se ho chtěl zbavit, když bude v dobrém stavu, že? Já natrefil na člověka, kterej se ženil...Aby ten majitel nebyl nějakej trouba, kterej se o to nestaral... pokud mělo VTíčko dobrou péči, tak bych se toho nebál...
Tak to bych si svýho autí měl vážit... má "jen" 1070kgZemi píše: Ale k tomu VTECu musis mit lehkou kastli jinak ho nepocitis... Treba v Prelude 2.2 VTi nejde skoro ani cejtit (jel jsem s ni a u me je prelom u 5000 daleko citelnejsi a to nemam VTEC)... Prej i v S2000 je ten nastup slabsi jak v Integre...
Jojo tvuj Civic je posledni s tech lehkych... Ten novejsi uz je mimo hru...max.ps píše:Tak to bych si svýho autí měl vážit... má "jen" 1070kgZemi píše: Ale k tomu VTECu musis mit lehkou kastli jinak ho nepocitis... Treba v Prelude 2.2 VTi nejde skoro ani cejtit (jel jsem s ni a u me je prelom u 5000 daleko citelnejsi a to nemam VTEC)... Prej i v S2000 je ten nastup slabsi jak v Integre...![]()
Zemi, poslal jsem ti maila...