Pokec po japonsku...

Moderátor: Zemi

Odpovědět
Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Vsimli jste si ze jsme konecne nad VW Concern klubem??? :lol: :lol: :lol:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

max.ps

Příspěvek od max.ps »

No, však taky bylo na čase...

Zemi, doufám, že budeš podrobně informovat o provedených úpravách na svém autí... když už se teda začlo!

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

max.ps píše:No, však taky bylo na čase...

Zemi, doufám, že budeš podrobně informovat o provedených úpravách na svém autí... když už se teda začlo!
Jeste ted vecer jsem mluvil s borcem a po nedeli da vedet jak jsou na tom ruzny komponenty v motoru... Budu informovat!

tel. 608 372 848

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

jo vsimly a to tu sme jen chvili :lol:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

street.racer
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od street.racer »

Zemi píše:Vsimli jste si ze jsme konecne nad VW Concern klubem??? :lol: :lol: :lol:
O kolik si milosh financne prilepsil? :lol: :lol:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

street.racer píše:
Zemi píše:Vsimli jste si ze jsme konecne nad VW Concern klubem??? :lol: :lol: :lol:
O kolik si milosh financne prilepsil? :lol: :lol:
Tento prispevek smazu... :?:

:oops: :lol: :lol: :lol:

tel. 608 372 848

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo, mrtvo,mrtvo, mrtvo, :cry:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Japonci asi umiraji moc brzo

Wilda

Příspěvek od Wilda »

tojebordel píše:Japonci asi umiraji moc brzo
Protoze vsichni jsou v jap.casinu :lol:
Obrázek

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

:smich: to je dobry, kdyz vidim čongy jak hrajou tuhle hru a furt se hadaj tak se vzdycky tlemim :smich:

Wilda

Příspěvek od Wilda »

tojebordel píše::smich: to je dobry, kdyz vidim čongy jak hrajou tuhle hru a furt se hadaj tak se vzdycky tlemim :smich:
Oni jsou vubec takovy zabavny a ani nemusej vykazovat nejakou cinost :lol:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Az zacne sezona tak se to tu rozjede... Pri nejmensim az mi dodelaj motor a vubec vsechno okolo tak to tu pojede... :)

tel. 608 372 848

Wilda

b

Příspěvek od Wilda »

Nebo az budu mit konecne auto :?:

max.ps

Re: b

Příspěvek od max.ps »

Wilda píše:Nebo az budu mit konecne auto :?:
Na to už se těšíme... A co vlastně tak plánuješ koupit? :wink:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

No co ty budes mit za karu ze me vyzivas??? Jsi mi neodpovedel v jednom tematu... :D

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

max.ps píše:

Cau kluku.... Ptal jsem se ti uz pred casem na ten Chip, ale porad se znamymu nedari zjistit podrobnosti... :mad:

tel. 608 372 848

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Zemi píše:
No co ty budes mit za karu ze me vyzivas??? Jsi mi neodpovedel v jednom tematu... :D
To hecuju ne :lol: Takze velke prekvapeni a je to Honda :lol: Jenze jsem jeste na vazkach Civic V,nebo Accord cupe,mozna i CRX,ale asi na 80% Civic

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Zemi píše:
max.ps píše:

Cau kluku.... Ptal jsem se ti uz pred casem na ten Chip, ale porad se znamymu nedari zjistit podrobnosti... :mad:
Dík, že na mě myslíš :wink: Info kolem chipu mě moc zajímá, ale teď na něho nebudu mít, každopádně chci vědět všechno ať mám na co šetřit :lol:

Wilda

Příspěvek od Wilda »

max.ps píše:
Jako fakt jo,spis az mi zmizi to jaro=koupe auti :lol:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Wilda píše:
Zemi píše:
To hecuju ne :lol: Takze velke prekvapeni a je to Honda :lol: Jenze jsem jeste na vazkach Civic V,nebo Accord cupe,mozna i CRX,ale asi na 80% Civic
Pokud CRX tak rocnik 1988-1989. Ty novejsi stoji za vyliz prdel... Kdyz Civic tak VTi nebo 1.6 16V... Tak co to bude presne za motor? :lol:

tel. 608 372 848

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Zemi píše:
Wilda píše:
Zemi píše: No co ty budes mit za karu ze me vyzivas??? Jsi mi neodpovedel v jednom tematu... :D
Pokud CRX tak rocnik 1988-1989. Ty novejsi stoji za vyliz prdel... Kdyz Civic tak VTi nebo 1.6 16V... Tak co to bude presne za motor? :lol:
No kdyz ten Civic tak urco 1.6.Jak se probiralo ze kdyz se to VTIicko vy*ere ze se to docela prodrazi :?:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Wilda píše:
Zemi píše:
Wilda píše: To hecuju ne :lol: Takze velke prekvapeni a je to Honda :lol: Jenze jsem jeste na vazkach Civic V,nebo Accord cupe,mozna i CRX,ale asi na 80% Civic
No kdyz ten Civic tak urco 1.6.Jak se probiralo ze kdyz se to VTIicko vy*ere ze se to docela prodrazi :?:
Jo VTEC je kripl kdyz se vysere... :( No bez VTicka me ani nevyzivej co si budem povidat... :lol: :D :wink:

tel. 608 372 848

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Zemi píše:
Wilda píše:
Zemi píše: Pokud CRX tak rocnik 1988-1989. Ty novejsi stoji za vyliz prdel... Kdyz Civic tak VTi nebo 1.6 16V... Tak co to bude presne za motor? :lol:
Jo VTEC je kripl kdyz se vysere... :( No bez VTicka me ani nevyzivej co si budem povidat... :lol: :D :wink:
No uvidime,treba ho ani nesezenu ve slusnym stavu a vsechno budou samy vrany :?:

max.ps

Příspěvek od max.ps »

S tím sehnáním máš recht... chce to štěstí, pač kdo by se ho chtěl zbavit, když bude v dobrém stavu, že? Já natrefil na člověka, kterej se ženil...:)

Wilda

Příspěvek od Wilda »

max.ps píše:S tím sehnáním máš recht... chce to štěstí, pač kdo by se ho chtěl zbavit, když bude v dobrém stavu, že? Já natrefil na člověka, kterej se ženil...:)
No ty woe,ani mi to nerikej uplne me to probouzi ze spani ze az usetrim ze to nesezenu :cry:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Wilda píše:
max.ps píše:S tím sehnáním máš recht... chce to štěstí, pač kdo by se ho chtěl zbavit, když bude v dobrém stavu, že? Já natrefil na člověka, kterej se ženil...:)
No ty woe,ani mi to nerikej uplne me to probouzi ze spani ze az usetrim ze to nesezenu :cry:
Kdo si pocka ten se docka... Ja treba koupil CRX od automechanika (po technicke strance udrzovana a komplet v serii!!!)... 8)
Naposledy upravil(a) Zemi dne 13 led 2005 00:25, celkem upraveno 1 x.

tel. 608 372 848

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Wilda píše:
Jezus, tak to jsem pos*al... já tě nechtěl strašit! Jen, že raději 2x měř 1x řež... :wink: Aby ten majitel nebyl nějakej trouba, kterej se o to nestaral... pokud mělo VTíčko dobrou péči, tak bych se toho nebál... 8)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

max.ps píše:
Wilda píše:
Jezus, tak to jsem pos*al... já tě nechtěl strašit! Jen, že raději 2x měř 1x řež... :wink: Aby ten majitel nebyl nějakej trouba, kterej se o to nestaral... pokud mělo VTíčko dobrou péči, tak bych se toho nebál... 8)
Ale k tomu VTECu musis mit lehkou kastli jinak ho nepocitis... Treba v Prelude 2.2 VTi nejde skoro ani cejtit (jel jsem s ni a u me je prelom u 5000 daleko citelnejsi a to nemam VTEC)... Prej i v S2000 je ten nastup slabsi jak v Integre...

tel. 608 372 848

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Zemi píše: Ale k tomu VTECu musis mit lehkou kastli jinak ho nepocitis... Treba v Prelude 2.2 VTi nejde skoro ani cejtit (jel jsem s ni a u me je prelom u 5000 daleko citelnejsi a to nemam VTEC)... Prej i v S2000 je ten nastup slabsi jak v Integre...
Tak to bych si svýho autí měl vážit... má "jen" 1070kg :) :lol:
Zemi, poslal jsem ti maila...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

max.ps píše:
Zemi píše: Ale k tomu VTECu musis mit lehkou kastli jinak ho nepocitis... Treba v Prelude 2.2 VTi nejde skoro ani cejtit (jel jsem s ni a u me je prelom u 5000 daleko citelnejsi a to nemam VTEC)... Prej i v S2000 je ten nastup slabsi jak v Integre...
Tak to bych si svýho autí měl vážit... má "jen" 1070kg :) :lol:
Zemi, poslal jsem ti maila...
Jojo tvuj Civic je posledni s tech lehkych... Ten novejsi uz je mimo hru... :P

A je mi volny ze mame UDAJNE pojizdny rakve... :ja_nic:

tel. 608 372 848

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“