Nééé, proboha, nemaž to tady, to by byla škoda! Já to myslel na toho amíka, že mě prostě sere a zkazil mi náladu (ON, né nikdo jiný), jsem moc rád, že tohle téma vzniklo!Zemi píše:Ho muzu smazat... Musite me poradne nasrat a pak to tu vsechno smazu...max.ps píše:Chlapi, tak jsem byl ráno nadšenej, že máme JAPAN témaA pak si přijde "nějakej" amík a kompletně mi to zkazí... do zadek s ním
![]()
P.S. Ach jo, dneska mám ale smůlu...
Pokec po japonsku...
Moderátor: Zemi
-
max.ps
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bez do tema o RICERech... Kde to zije tam je Taboo...max.ps píše:Nééé, proboha, nemaž to tady, to by byla škoda! Já to myslel na toho amíka, že mě prostě sere a zkazil mi náladu (ON, né nikdo jiný), jsem moc rád, že tohle téma vzniklo!Zemi píše:Ho muzu smazat... Musite me poradne nasrat a pak to tu vsechno smazu...max.ps píše:Chlapi, tak jsem byl ráno nadšenej, že máme JAPAN témaA pak si přijde "nějakej" amík a kompletně mi to zkazí... do zadek s ním
![]()
P.S. Ach jo, dneska mám ale smůlu...![]()
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady jsem predelal *.mov soubor z fotaku na *.avi tak kdo mate chut muzete si to stahnout...
Bylo to zkusebni video tehda kdyz jsem si koupil fotak, ale i tak tam jde Honda docela slyset...
22MB
http://zemi.site.cz/Zemi%20CRX.avi
22MB
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takze vsem se video libilo?Zemi píše:Tady jsem predelal *.mov soubor z fotaku na *.avi tak kdo mate chut muzete si to stahnout...Bylo to zkusebni video tehda kdyz jsem si koupil fotak, ale i tak tam jde Honda docela slyset...
![]()
22MB
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
No tak pozdě ale přece, nějak jsem se na tohle téma nekouk. No rozhodnutej sem, teď se pracuje na Silentblokách a novejch poloosách včetně kloubů z USA a pak se do toho vrhnu, ale jelikož jsem student před maturirou, tak to bude časově a finančně docela náročnýZemi píše:Tak co Wheelmane? Vis jiste ze tam ten motor nacpes (DOHC VTEC)? Myslim zda ho planujes na 100pro?
Ale věřim si
==> STREETRACING IS NOT A CRIME <==
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vsechno nejde naraz... Drzim palce!!!Wheelman píše:No tak pozdě ale přece, nějak jsem se na tohle téma nekouk. No rozhodnutej sem, teď se pracuje na Silentblokách a novejch poloosách včetně kloubů z USA a pak se do toho vrhnu, ale jelikož jsem student před maturirou, tak to bude časově a finančně docela náročnýZemi píše:Tak co Wheelmane? Vis jiste ze tam ten motor nacpes (DOHC VTEC)? Myslim zda ho planujes na 100pro?![]()
Ale věřim si
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
2 All about my car: Jinak na tenhle rok je plánována zástavba toho motoru + novej podvozek + nový všechny silentbloky + nějakej decent na exterier a novej lak (ten se ještě uvidí jestli jo nebo ne) a snad kola. No a pak se uvidí co dál!
Na motoru toho moc upravenýho neni, jenom leštěný sání a je kompletně vyčištěnej a přetěsněnej.
Na motoru toho moc upravenýho neni, jenom leštěný sání a je kompletně vyčištěnej a přetěsněnej.
-
max.ps
Hmmm, tak to je moc pěknýWheelman píše:2 All about my car: Jinak na tenhle rok je plánována zástavba toho motoru + novej podvozek + nový všechny silentbloky + nějakej decent na exterier a novej lak (ten se ještě uvidí jestli jo nebo ne) a snad kola. No a pak se uvidí co dál!
-
max.ps
Zemi píše:Tady jsem predelal *.mov soubor z fotaku na *.avi tak kdo mate chut muzete si to stahnout...Bylo to zkusebni video tehda kdyz jsem si koupil fotak, ale i tak tam jde Honda docela slyset...
![]()
22MB
A to jsi udělal na tom 3mpix? To je docela slušný... taky to zkusím aspoň v garáži
Takhle když to ale po sobě čtu, tak si říkám že jsem se asi zbláznil!max.ps píše:Hmmm, tak to je moc pěknýWheelman píše:2 All about my car: Jinak na tenhle rok je plánována zástavba toho motoru + novej podvozek + nový všechny silentbloky + nějakej decent na exterier a novej lak (ten se ještě uvidí jestli jo nebo ne) a snad kola. No a pak se uvidí co dál!
Na motoru toho moc upravenýho neni, jenom leštěný sání a je kompletně vyčištěnej a přetěsněnej.A držím palce, ať to všechno vyjde... už se těším ať se na to budeme moct podívat
Jinak díky za ty palce!
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Znate test 0-160-0??? Hrabal jsem ted v archivu mych caspopisu... treba Civic Type-R to ma za 20,93s a jedna "vec" to ma za 10,3s!!! Pak je tu treba take zajimave zrychleni 0-160 za 4,74 (0-100 za 2,28s)... LOL

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je to tu jen par dni a uz sme se pekne vyhoupli ode dna pomoci prispevku 
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mas PRAVDU!!! Honda nedela Turbo protoze bere ohled na prirodu!!!Wheelman píše:To je sice hezký, ale s přeplňovánim to umí každejstreet.racer píše:Za 300k si radeji koupim 200SX nebo Skyline R32Blade_W píše:Kdo daruje 300.000 tisic na Hondu Integru Type-R,co prodavaji v TM![]()
Je to zas bude kritika!
[schild=17 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]HONDAAAA ! ! ![/schild]
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Priroda?? Hlavne ze nam nadelila ropu!Zemi píše:Mas PRAVDU!!! Honda nedela Turbo protoze bere ohled na prirodu!!!Wheelman píše:To je sice hezký, ale s přeplňovánim to umí každejstreet.racer píše: Za 300k si radeji koupim 200SX nebo Skyline R32![]()
Je to zas bude kritika!
[schild=17 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]HONDAAAA ! ! ![/schild]
street.racer píše:Priroda?? Hlavne ze nam nadelila ropu!Zemi píše:Mas PRAVDU!!! Honda nedela Turbo protoze bere ohled na prirodu!!!Wheelman píše: To je sice hezký, ale s přeplňovánim to umí každej![]()
Je to zas bude kritika!
when I grow up, I want to be a racing driver