No tak nejak....proktorcz píše:co já bych za takové klesnutí dalDC píše:jea moje to naštěstí nejni - tak nízko bych neklesnul
BMW pokec sekce!!!
Moderátor: T-O-M
To je tím, že sem pořád něco píšeš..T-O-M píše:Oznámení:
Nevim jak jsem k tomu přišel - definoval bych to jako slepej k houslím - každopádně to vypadá, že jsem nový moderátor BMW sekce. Nikdo mi nic neřekl, nikdo se na nic neptal, teď jsem se připojil a koukám - je ze mě moderátor. Budu se snažit, aby naše modrobílá sekce dále rozkvétala.
=E39 530i 2003=
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW
neber uplatky neber uplatky nebo se z toho zblázníšmatal píše:To je tím, že sem pořád něco píšeš..T-O-M píše:Oznámení:
Nevim jak jsem k tomu přišel - definoval bych to jako slepej k houslím - každopádně to vypadá, že jsem nový moderátor BMW sekce. Nikdo mi nic neřekl, nikdo se na nic neptal, teď jsem se připojil a koukám - je ze mě moderátor. Budu se snažit, aby naše modrobílá sekce dále rozkvétala.![]()
po velkém uspěchu reklamy s žábou ze vedení BMW rozhodlo změnit znak vrtule

ještě že to je jen blaf
T-O-M píše:viděl jsem v rajchu báfo a ten měl místo modré ve znaku carbon, takže to nebyla modro bílá ale černo bílá a nevypadalo to zle, ale origo je origo
http://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=307 ... ght=carbon
Tome a v čí garáži stojí?T-O-M píše:Znáte tuhle krásku? Našel jsem ji na netu, je taková zapomenutá, ale možná čeká na svou příležitost, každopádně závodnice, žádná polepená replica![]()
já se tak trochu zamiloval
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
Re: Bmw sekce!!!
mno me se teda nelibi....radsi klasiku..... ten zadek z e32 nevim, nevim....
R6 twin turbo + V10 + V12
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bmw sekce!!!
nic moc, hlavně teda fakt ten zadek
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
S tím souhlasím,nevím proč tam rvali světla ze sedmičky. Ale celkově mi to rozšíření připadá vcelku čisté a docela to tomu autu sluší. Ale určitě se dají najít civilnější kousky za poloviční cenu.
Vím o vcelku zachovalé Hartge 635CSi za třetinu ceny. Ale taky třeba o následujícím utopenci.
- Přílohy
-
- 9e_27.JPG (73.48 KiB) Zobrazeno 1903 x
-
- 93_27.JPG (72.78 KiB) Zobrazeno 1903 x
-
- 72_27.JPG (99.76 KiB) Zobrazeno 1903 x
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
ten závoďák je opravdu mňam, včetně racing ráfků apod.
tu rozšířenou už sem taky viděl, ale těma svetlama to zkazil úpravce dle mýho názoru, jinak by se to docela dalo
a koupi levný 6tky si to dobře rozmyslete - opravy a dávání do solidního stavu vyžaduje spooooustu peněz a času
(dodělával sem renovaci, tak s tim mam trošku zkušenosti)
tu rozšířenou už sem taky viděl, ale těma svetlama to zkazil úpravce dle mýho názoru, jinak by se to docela dalo
a koupi levný 6tky si to dobře rozmyslete - opravy a dávání do solidního stavu vyžaduje spooooustu peněz a času
Shark Racing team
DC píše:ten závoďák je opravdu mňam, včetně racing ráfků apod.
ta široká modrá
to s koupí levný šestky ti věřim, neplatí to jen o veteránech, ale celkově u ojetin, vždy je lepší hledat co nejlepší kousek a raději si připlatit, vyplatí se to!
Tohle videjko z youtube jsem našel na e30kách a docela jsem čuměl - je tam pár záběrů z interiéru
pár e34 M5 jsem už viděl, ale výbavu v 20 Jahre Motorsport ne. Celkově pěkný záběry moooc pěknýho auta, který si umí zjednat respekt
doporučujou pokoukat
http://www.youtube.com/watch?v=gig2bcX3jEU
http://www.youtube.com/watch?v=gig2bcX3jEU
Zdarec
Dneska jsem šel v noci dom a kolem mě projela BMW 5 E39 (v Mkovym kitu,ale možná to bylo opravdu Mko) ,paráda co
No ale moje poznatky AC schnitzer nálepky na boku a vzadu 4 oválný koncáky,a když za to ležérně ,,vzal ,,tak to mělo V8 hlubokej zvuk,ale přišlo mi že to nasálo vzduch jakoby tam měl kompresor a pak musel ubrat kvůli tomu že se tam motal nakej hňup,tak to zase ,,odfouklo,, tak a teď bych chtěl vědět co to mohlo být,a kolik to mohlo mit koni/krouťák prostě náký data,celkem mi to zaujalo a pořád o tom mluvim a musim to rozlousknout
????
Dneska jsem šel v noci dom a kolem mě projela BMW 5 E39 (v Mkovym kitu,ale možná to bylo opravdu Mko) ,paráda co
No ale moje poznatky AC schnitzer nálepky na boku a vzadu 4 oválný koncáky,a když za to ležérně ,,vzal ,,tak to mělo V8 hlubokej zvuk,ale přišlo mi že to nasálo vzduch jakoby tam měl kompresor a pak musel ubrat kvůli tomu že se tam motal nakej hňup,tak to zase ,,odfouklo,, tak a teď bych chtěl vědět co to mohlo být,a kolik to mohlo mit koni/krouťák prostě náký data,celkem mi to zaujalo a pořád o tom mluvim a musim to rozlousknout
Amuse píše:Zdarec
Dneska jsem šel v noci dom a kolem mě projela BMW 5 E39 (v Mkovym kitu,ale možná to bylo opravdu Mko) ,paráda co![]()
No ale moje poznatky AC schnitzer nálepky na boku a vzadu 4 oválný koncáky,a když za to ležérně ,,vzal ,,tak to mělo V8 hlubokej zvuk,ale přišlo mi že to nasálo vzduch jakoby tam měl kompresor a pak musel ubrat kvůli tomu že se tam motal nakej hňup,tak to zase ,,odfouklo,, tak a teď bych chtěl vědět co to mohlo být,a kolik to mohlo mit koni/krouťák prostě náký data,celkem mi to zaujalo a pořád o tom mluvim a musim to rozlousknout????
To mohla být M5, "pětek" v M paketu je habaděj ale jen M5 má 4 koncovky, sice si to může každej dodělat ale to neni u až tak běžný. Hluboký zvuk V8 by M5ce napovídal, ale odfouknutí